Back to Question Center
0

Eksperti i Semalt-it zbulon një vegël për grerëzimin e super web-it

1 answers:

ParseHub është një nga mjetet më të mira dhe të famshme të scraping web. Me këtë kruajtës të avancuar dhe më të fundit, lehtë mund të ekstraktoni të dhënat dhe thjesht duhet të klikoni në faqen e internetit apo blogun e dëshiruar për ta nxjerrë atë plotësisht ose pjesërisht. Është e sigurt të përmendet se ParseHub është program intuitive dhe i lehtë për t'u përdorur. Ka mjaft mësime për të na nisur në bazat e këtij programi. Ne pastaj mund të kalojmë në projektet e avancuara të nxjerrjes së uebit pa asnjë problem. Është gjithashtu e lehtë të iniciohet në një plan të lirë dhe të migrohet në versionet standarde ose profesionale sipas kërkesave tuaja. Pjesa më e mirë është që mbështetja e klientit të këtij mjeti është e jashtëzakonshme dhe është rekomanduar nga një numër i madh biznesmenësh.

Ne e dimë se World Wide Web ka ngarkesa të të dhënave dhe të dhënave që të gjithë dëshirojnë të kenë qasje vetëm me disa klikime . Ne ballafaqohemi me probleme gjatë shkrimit, mirëmbajtjes dhe strehimit të kamxhave të porositura. Me ParseHub, ju mund të parashikoni të ardhmen ku të gjithë mund të bëjnë pyetje rreth mënyrës së organizimit apo strukturimit të të dhënave të botës pa asnjë problem. ParseHub ka ardhur me një sistem mbështetës të lehtë për t'u mësuar dhe është një program gjithëpërfshirës i nxjerrjes së të dhënave që është i thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur..Për më tepër, është fleksibël, i fuqishëm dhe i lehtë për t'u përdorur. Duke eliminuar ose fshirë pengesat kryesore ose problemet e grumbullimit të të dhënave, mund të shpenzoni më shumë kohë në njohuri të dobishme, vizualizim të bukur dhe organizim të të dhënave në vend të nxjerrjes së të dhënave në internet. Ju gjithashtu mund të bëni vendime kyçe të biznesit me këtë program të përshtatshme.

Përparësitë e ParseHub

Qëllimi është të arrijë një ekuilibër të saktë të mjetit të lehtë për përdorim që është edhe përdorues-miqësor dhe i lirë dhe mund të nxjerrë një sasi të madhe informacioni nga çdo vend ose blog. Tradicionalisht, programet e nxjerrjes së të dhënave janë ose shumë të thjeshta për t'u marrë me numrin e kufizuar të karakteristikave ose mjaft të mundimshëm për individët jo-teknikë. Por ParseHub është interaktive dhe nuk i ndërlikon të dhënat e të dy faqeve moderne dhe të vjetra. Nëse keni nevojë për një vegël me një klik që apelon për të gjithë dhe nuk merrni mposhtur nga dizajni i saj i dobët, ParseHub duhet të jetë zgjedhja juaj. Ajo mund të integrohet me kodet Javascript dhe PHP të përshtatshme. ParseHub siguron kontroll të plotë mbi mënyrën e modifikimit, strukturimit dhe zgjedhjes së elementeve të ndryshëm, në mënyrë që ata të mos e bëjnë këtë, t duhet të shkruajnë kodet e komplikuara të scraping web përsëri dhe përsëri. Ju thjesht mund ta përdorni këtë program dhe të trajtoni të gjitha hartat tuaja interaktive, faqet e internetit të legalizuara, dropdowns, fletushkat e pafundme dhe format online. Përfundim

Ju vetëm duhet të tregoni dhe klikoni në faqen e internetit që dëshironi të nxjerrni të dhëna dhe le të bëjë ParseHub të tjerët. Ky program do të lehtë të mendojë të dhëna të ngjashme dhe elemente në internet dhe do t'i organizojë dhe strukturojë ato për ju. Nëse doni të manipuloni tekstet duke përdorur shprehje të rregullta, ParseHub do t'ju lejojë të hyni në përzgjedhësin e CSS në mënyrë që ju të redaktoni atributet e elementit pa ndonjë problem. Merrni të dhëna nga qindra në mijëra faqe me lehtësi. Vetëm shkruani URL-të e internetit dhe fjalë kyçe, dhe ParseHub automatikisht do të kryejë detyrën e tij Source .

December 8, 2017