Back to Question Center
0

Si për të përmirësuar listën time të produktit SEO në Amazon?

1 answers:

Nuk ka nevojë të thuhet se qëllimi kryesor i përmirësimit të listës suaj të produktit SEO në Amazon është që t'ju japë shanse më të mira për t'u shfaqur në krye të kërkimit të artikujve atje. Në fund të fundit, duhet të klikoni nga numri në rritje i klientëve potencial në mënyrë që shumica e tyre të konvertohen në blerësit tuaj të vërtetë. Por si ta shtyni listën tuaj të produktit më pranë majave të SERP-ve të Amazon? Këtu është një listë e shkurtër me këshilla dhe trukime të dobishme për t'ju ndihmuar të zhvilloni një strategji me të vërtetë të efektshme që mund të ngrejë përparimin tuaj të përgjithshëm në SEO me renditjen e kërkimeve në Amazon për një nivel të ri të ekspozimit në internet në kërkim online atje. Titulli i produktit

Titulli i produktit është ndoshta gjëja më e rëndësishme e gjetur në listimet tuaja në atë platformë të biznesit të shpërndarjes dhe e-commerce. Dua të them që veçanërisht ky seksion ka peshën më të madhe, domethënë kur është fjala për të bërë më së shumti nga fjalë kyçe kryesore të synuar dhe kombinime kërkimi gjatë bishtit. Në këtë mënyrë, sigurohuni që të punoni në titullin tuaj të produktit SEO për Amazon nga: emri i produktit, lloji i artikullit / produkti, përfitimet / tiparet kryesore, ngjyra / madhësia në dispozicion, materiali / përbërësit si dhe lloji i paketës dhe shuma e aksioneve në dispozicion për momentin. Karakteristikat kryesore të produktit tuaj në shitje (përndryshe, lista e pikave plumbash) duhet të vijë si një përshkrim i shkurtër dhe i përmbledhur për t'u treguar më poshtë informacionit tuaj të çmimeve. Mendoni se cilat tipare kryesore ju doni të përfshini dhe cilat detaje më pak të rëndësishme mund të hiqen lehtësisht, të paktën këtë seksion ekstra të pastër dhe të qartë të listës suaj të produktit.

Përshkrimi i produktit

Në fakt, përshkrimi i produktit është një version më i zgjeruar i listës së pikave. Vetëm sigurohuni që ky seksion të jetë i ngopur me fjalë kyçe më të rëndësishme dhe shprehje të gjatë. Në këtë mënyrë, mos ngurroni të zgjeroni karakteristikat tuaja të produktit dhe të demonstroni disa elemente të dobishme të përdorimit ose mirëmbajtjes së përditshme.

Mos hezitoni të përmendni emrin e markës së produktit që keni ofruar për shitje në Amazon. Duke vepruar kështu, jo vetëm që do të përmirësoni besueshmërinë tuaj si një shitës me pakicë që merret me një prodhues të famshëm të njohur në të gjithë botën, por përmirësoni dukshmërinë tuaj në internet veçanërisht për një kërkim më specifik dhe saktësisht të kërkuar të produktit. Specifikimi dhe Kategorizimi

Sigurohuni që plotësisht të plotësoni detajet e specifikimeve të produktit që vijnë zakonisht si një listë e qartë që mbulon detajet e përgjithshme të artikullit fizik, siç janë madhësia e madhësisë, opsionet e ngjyrave në dispozicion, pesha dhe pjesa tjetër të syzeve të tjera relevante të teknologjisë. Kur është fjala për zgjedhjen e një kategorie të produktit të përshtatshëm ose nënkategori, sigurohuni që t'i kushtoni vëmendje të mjaftueshme për të specifikuar atë më të ngushtë që duhet të jetë sa më relevantë që është e mundur. Vetëm për shkak se me një kategorizim të duhur ju i jepni menjëherë vizitorëve mënyrën e duhur për të eksploruar vetëm ato seksione ku ata janë të interesuar Source .

December 13, 2017