Back to Question Center
0

Mund të më jepni disa këshilla të mençura për përshkrimin e produktit të Amazon dhe udhëzimet për optimizim?

1 answers:

Po, kam disa rekomandime të zgjuara dhe udhëzime themelore të përshkrimeve të Amazon për ju për të rritur shitjet atje. Dhe gjithçka është mjaft e thjeshtë - të kesh një seksion të mirë optimizuar dhe efektiv të përshkrimit të produktit (faqja e detajuar e produktit) dhe ta bësh atë sa më përshkrues sa është e mundur është çelësi i shitjes suaj në tregun e vërtetë të mbushur me njerëz. Gjë është se blerësit janë bast veçanërisht shumë në përshkrimin e produktit kur është fjala për mbledhjen e të gjitha të dhënat e nevojshme në lidhje me artikullin në shitje para se të marrë një vendim përfundimtar për të bërë një blerje me ju. Dhe më poshtë do t'ju tregoj elementët kryesorë dhe sugjerimet më të rëndësishme që kam nxjerrë nga udhëzimet kryesore të përshkrimit të produkteve Amazon. Pra, le t'i shohim të gjithë! Këtu janë disa prej praktikave më të mira për ju që të krijoni një seksion të përkryer të përshtatur të përshkrimit të produktit në Amazon.

Më poshtë janë rekomandimet kryesore të fjalës që duhet të zbatohen dhe kurthet më të shpeshta që duhet të shmangen me çdo kusht.

Sigurohuni që nuk keni ndonjë nga elementët e mëposhtëm:

 • Detaje rezervë ose të parëndësishme për ndonjë artikull tjetër të ofruar për shitje që e keni renditur tashmë në Amazon.
 • Emri i shitësit, adresa e emailit, URL-të e internetit ose ndonjë informacion tjetër specifik i kompanisë.
 • Deklarata të paqarta ose ndonjë frazë specifike promocionale, si "shitje e nxehtë", "marrëveshje e lartë", "transport i lirë" etj.

Këtu janë ndoshta praktikat më të mira dhe veçoritë kryesore që do të përdoren për përshkrimin e produktit tuaj. Konsideroni sugjerimet e mëposhtme të optimizimit që unë tërhoqa së bashku në përputhje me standardet e përgjithshme dhe kërkesat e përmbajtjes të njohura nga Amazon.

  • Jini proaktivë - formoni përmbajtjen tuaj në mënyrë që të përgjigjet pyetjeve më të rëndësishme të kërkuara në mënyrë të përsëritur nga klientët tuaj potencialë.
  • Asnjëherë mos i jepni përparësi përdorimit të fjalëve të dyfishta të dyfishimit në përmbajtjen tuaj dhe në fund të faqes së detajuar të produktit. Përndryshe, mund të vijë kundër udhëzimeve të Amazon përshkrimin e produktit. Prandaj, mund të duket edhe si spam ose mund të njihet lehtë thjesht si humbje e numrit tuaj të karaktereve.
  • Vendosni fokusin e duhur në faktorët kryesor të peshimit të përmbajtjes suaj, siç janë rishikimet e klientëve, kontrolli i vazhdueshëm i çmimeve, metoda e përmbushjes, si dhe përmbajtja unike e vetë cilësise së lartë.
  • Asnjëherë mos bastni për kërkesat dhe / ose ofertat specifike. Natyrisht, nëse nuk doni të vendosni veten nën një rrezik shumë të rëndë për t'u pezulluar. Gjë është që shitësit nuk lejohen të bëjnë ndonjë pretendim dhe ofertë të veçantë - thjesht vjen si një shkelje e udhëzimeve të Amazon përshkrimit të produktit.
  • Bëni më të mirën tuaj për të maksimizuar numërimin e karakterit tuaj, domethënë për titullin e produktit, listën e pikave të plumbave, përshkrimin e artikullit, si dhe kushtet kryesore të kërkimit që vijnë në fund të detajeve të produktit tuaj faqe. Vetëm sigurohuni që të keni mbushur plotësisht secilën pjesë në mënyrë që produkti juaj jo vetëm të renditet më i lartë, por do të ju ndihmojë me rritjen e konvertimeve dhe sigurimin e indeksimit më të mirë në të njëjtën kohë Source .

 • December 13, 2017