Back to Question Center
0

Si të zgjedh listat e produkteve në Amazon me fjalë kyçe të bishtit të gjatë?

1 answers:

Le të përballojmë atë - të mundësuar me algoritmin e kërkimit të produktit A9, fjalë kyçe të Amazon bisht të gjatë tani kanë një potencial shumë të lartë, veçanërisht nëse krahasohet me Google AdWords. Kjo do të thotë se ekziston një vëllim definitivisht më i madh i fjalë kyçe të bërthamave të zgjatura pothuajse ende të pazbuluara dhe terma të veçanta kërkimi që do të gjenden në Amazon nga çdo shitës i gatshëm dhe i gatshëm të kalojnë disa kohë duke i hulumtuar ata për të fituar një avantazh të fuqishëm konkurrues. Kjo është arsyeja pse duke pasur parasysh një ngopje më të ulët të tregut në Amazon me fjalë kyçe të gjatë të bishtit dhe frazat e lidhura të kërkimit, ato mund të bëhen fjalë për fjalë një mundësi e artë për ju. Nuk ka dyshime se fjalë kyçe të Amazon bishtit të gjatë dhe frazat e kërkimit mund të bëhen jashtëzakonisht të dobishme për çdo shitës, kryesisht për shkak se ato janë gjërat e para që i japin themelet pothuajse të gjitha kërkesave të kërkimit që ekzistojnë dhe përdoren shpesh nga blerësit përçarës atje. Për më tepër - kjo do të thotë se fjalë kyçe të Amazon bishtit të gjatë mund të japin llogari për një sasi të madhe të trafikut të kërkimit të vërtetë të vlefshëm por ende të lirë që do të përdoret për avantazhin tuaj. Gjë është se, përveç konceptit të përgjithshëm të biznesit ecommerce në tërësi, dhe Amazon vetë, praktikisht çdo termi bast kërkim të gjatë zakonisht kanë për qëllim të ketë një kërkim të ulët trafikut. Prandaj, shumica prej nesh mund të besojnë gjithashtu se kanë më pak potencial për shitje, veçanërisht nëse krahasohen me ato fjalëkalime të zakonshme të bishtit të zakonshëm. Vini re, megjithatë, që në rast të vendosjes së fokusit kryesor në fjalë kyçe të bërthamës së Amazon, trafiku i klientit mund të pritet në mënyrë të arsyeshme të jetë padyshim një shënjestër më në shënjestër. Thjesht sepse do të keni më shumë gjasa që të shfaqen më poshtë kanalit tuaj të konvertimit. Dhe kjo do të thotë se ju do të gëzoni kryesisht një normë më të madhe të konvertimit, kryesisht si rezultat i pjesës më të madhe të klientëve që kanë më shumë gjasa të përmbushin blerjen aktuale duke përdorur disa fjalë kyçe specifike. Jo vetëm një. Por këtu ne jemi më në fund duke ardhur në pikë - sfida kryesore me Amazon dhe fjalë kyçe të gjatë bisht është se në fakt është shumë më e vështirë për të gjetur ata, në vend se ndonjë fjalë kyçe të tjera të thjeshta dhe fraza e kërkimit..Dua të them se përkufizim, fjalë kyçe të bishtit të shkurtër nuk janë gjë tjetër veçse shprehjet gjenerike dhe koncize për t'u përpiluar në lehtësi, pa ndonjë kërkime të gjera fjalësh të nevojshme. Nga ana tjetër, megjithatë, të gjitha frazat e kërkimit të bishtit të gjatë janë në formë zakonisht të frazave të kërkimeve më specifike dhe të paqarta - të cilat vështirë mund të zbulohen nga ndonjë tregtar, duke përfshirë ato që shiten në Amazon. Dhe këtu janë dy metoda kryesore për të ndërtuar listën e parë të kontrollit dhe për të përmirësuar shitjet tuaja në Amazon me fjalë kyçe të gjatë të bishtit. Këtu janë ata.

Për zgjedhjen tuaj të parë, unë rekomandoj drejtimin e një fushate PPC në vazhdim. Duke vepruar kështu, do të jeni në gjendje të hapni rrugën tuaj nëpërmjet Raportit të Termave të Kërkimit që mbulon termat e kërkimit tuaj përkatës - dhe keni përfunduar. Vini re, megjithatë, se kjo metodë themelore zakonisht provohet të jetë e pamjaftueshme, kryesisht sepse shpesh ofron një listë shumë të gjatë të fjalëve kyçe, e cila është thjesht e vështirë për tu krehur, të paktën vetëm. Opsioni i dytë për të gjeneruar një listë të përgjithshme që mbulon të gjitha fjalë kyçe të Amazon bërthamës së gjatë është duke e bërë atë nëpërmjet një vegël kërkimi të përshtatur në mënyrë specifike. Sa për mua, unë rekomandoj përdorimin e Sonar me bazën e saj të të dhënave të madhe për të tërhequr së bashku të gjitha fjalët e bishtit të gjatë dhe frazat e kërkimit për çdo produkt që keni në shitje. Gjë është se ky mjet jo vetëm që gjeneron ju të lartë = kryeni sugjerime fjalësh (bazuar në vlerësimet reale të vëllimit të kërkimit), por lejon zgjidhjen e tyre nga vëllimi i trafikut (nga lart në të ulët). Dhe kjo do të thotë që duke përdorur këtë mjet të përshtatur në mënyrë specifike mund të krijoni listën tuaj kryesore të fjalë kyçe kryesore të bregut të gjatë për Amazon - shpejt dhe në lehtësi Source .

December 13, 2017