Back to Question Center
0

Cilat janë rrugët efektive për të ofruar oferta fituese dhe për të rritur shitjet e produkteve?

1 answers:

Nëse jeni duke kërkuar për të hyrë në tregun e ri ose për të zgjeruar biznesin tuaj, platforma globale e shitjes me pakicë në Amazon është mundësia më e mirë për ju dhe për qëllimet tuaja të biznesit. Nëse ngatërroni rreth vendndodhjes ku dëshironi të filloni biznesin tuaj ose nuk keni buxhetim të mjaftueshëm për të krijuar faqen tuaj të ecommerce, Amazon.com është padyshim ajo që ju nevojitet. Amazon është e vetmja platformë e-commerce në botë që ofron një pasuri të inteligjencës konkurruese amazingly insightful. Dhe pjesa më e mirë e saj është që ju mund të merrni atë për çmim të ulët apo edhe falas.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si të menaxhojmë mirë përfitimet e Amazonit dhe të mësojmë saktësisht se çfarë dëshiron tregu juaj. Ju do të gjeni këshilla të dobishme se si të identifikoni konkurrentët tuaj më të lartë të tregut dhe t'i tejkaloni ato. Shpresoj se këshilla jonë do t'ju ndihmojë të keni sukses në Amazon dhe ta bëni biznesin tuaj të begatë. Pra, le të hyjmë në të!

  • Identifikoni tregun më të mirë të tregut

Më e lehtë mënyra për të përcaktuar vendndodhjen e tregut ku dëshironi të zhvilloni biznesin tuaj është të kontrolloni listën më të mirë të Amazon shitësve. Nëse e keni zgjedhur tashmë kamaren tuaj, mund të përdorni informacionin më të mirë për të përcaktuar se cilat produkte kanë më shumë gjasa të apelojnë në tregun tuaj të synuar dhe të gjenerojnë një numër të konsiderueshëm shitjesh në Amazon. Duke klikuar mbi artikullin, mund të kontrolloni se ku renditet në lidhje me shitjet dhe se si përdoruesit e vlerësojnë atë. Për të marrë më shumë variante, mund të shikoni nënkategoritë në anën e majtë të faqes. Nën-kategoritë mund t'ju japin më shumë informacion rreth tregut të përzgjedhur dhe konsideroni ta ngushtoni tregun tuaj të synuar. Mund të jetë që nuk ka nën-kategori të mëtejshme për kamaren tuaj, por është e mundur që të ketë..Nëse jo, i kushtoni vëmendje nënkategorive të ngjashme, pasi ato gjithashtu mund t'ju japin një ide të mirë biznesi.

Duke shikuar përmes bestsellerëve, ju gjithashtu mund të identifikoni konkurrentët tuaj të posaçëm të ngrohtë. Ju mund t'i gjeni këto markave në Google dhe kontrolloni ofertat e tyre të produkteve. Për më tepër, ju mund t'i fshehni ato dhe të blini produktet e tyre për të kontrolluar cilësinë e shërbimeve të klientëve të tyre dhe kohën e dorëzimit. Përveç kësaj, kontrolloni se çfarë konkurrentët tuaj më të lartë janë duke bërë jashtë Amazon-it në lidhje me upsells dhe downsells gyp.

Amazon gjithashtu mund të ju ndihmojë për të vendosur se çfarë produkteve që duhet t'i shisni atij. Ky informacion mund të merrni nga faqja e produkteve më të shitura. Ju mund të gjeni produktet e lidhura me cilësi më të lartë dhe çmim më të ulët. Duke vepruar kështu, ju do të outsmart konkurrentët tuaj dhe për të rritur shitjet Amazon tuaj produkt.

Hulumtimi i Amazon, mund të zbuloni se çfarë lartësie duhet të përdorni në gypun tuaj të marketingut. Ju mund të mbështeteni tërësisht në këtë platformë, pasi bën shumë analiza dhe hulumtime përpara se të ofrojë përdoruesit me ndonjë rezultat. Pra, shikoni në faqen më të mirë të produkteve që ju nevojiten dhe klikoni në artikullin më të mirë të blerë nga lista. Shikoni nën foton e produktit në tre seksionet që vijojnë dhe do të vëzhgoni seksionin "shpesh blerë së bashku", seksionin "klientët që bleu këtë artikull gjithashtu të blerë" dhe seksionin "produktet e sponsorizuara në lidhje me këtë artikull". Kontrolli i këtyre pjesëve, ju do të merrni informacion të vlefshëm të inteligjencës Source .

December 14, 2017