Back to Question Center
0

Si t'i rendisni produktet Amazon si një shitës pro?

1 answers:

Nuk ka nevojë të thuhet që çdo shitës pro duhet të dijë të rendisë produktet Amazon, në mënyrë që ata gjithmonë të qëndrojnë në krye të kërkimit. Dua të them se të paturit e një renditje të lartë ndoshta është mënyra e vetme për të mbijetuar atje, pasi përmirësimi i pozicioneve të kërkimit tuaj të tanishëm mund të merrni produktet tuaja direkt në frontin e audiencës tuaj të synuar atje. Pra, më poshtë po ju tregoj se si t'i rendisni produktet Amazon si një shitës real pro. Le të kalojmë shpejt përmes udhëzuesit hap pas hapi.

Le të përballen me atë - optimizimin e produktit tuaj të listës për fjalë kyçe

në Amazon është absolutisht ndryshe nga ajo që kishim për motorët e kërkimit më të mëdhenj, si vetë Google. Kjo do të thotë që për të identifikuar fjalët e tua kryesore të synuara dhe për të krijuar listën fillestare për ta, do të duhet të përdorësh mjetin e Planifikuesit të Fjalë kyç të Google-it - para së gjithash. Në këtë mënyrë, jo vetëm që do të krijoni listën kryesore të fjalë kyçe të synuar për të punuar, por merrni një pamje të përgjithshme të të gjitha tendencave të përgjithshme të përdorimit të fjalëve.

Hapi i dytë: Përfundoni listën tuaj kryesore në listën përfundimtare të kontrollit

Pasi të keni listën kryesore të fjalë kyçeve të synuara, është koha ta bëni atë pak më të shkurtër. Unë do të thotë që ju do të duhet të përsosin atë në një listë të plotë shumë më të shkurtër që përmban vetëm më të mirë të fjalë kyçe tuaj duhet fituese dhe kombinime kërkimi gjatë produktit të gjatë. Në këtë mënyrë, unë rekomandoj përdorimin e një prej hulumtimeve dhe mjeteve të sugjerimeve të mëposhtme të fjalës që janë projektuar posaçërisht për shitësit Amazon. Ndjehen të lirë të provoni ndonjë prej tyre - kryesisht për shkak se i testova ato si për optimizimin e produktit tim në Amazon. Në fund të fundit, është vetëm për ju që të vendosni se cilin duhet të vini. - ky ndihmëtar online do të jetë veçanërisht i dobishëm për fazat më të hershme të hulumtimeve tuaja fjalen. Sa për mua, kam përdorur Sellics gjatë fazës së brainstormingut. Dhe gjithçka ishte mjaft e thjeshtë - gjithçka që më nevojitej atje ishte vetëm për të futur disa fjalë kyçe kryesore të synuar, dhe të ndihmoheshin me disa sugjerime të dobishme për fjalën dhe këshilla të dobishme, të cilat u nxorrën drejtpërdrejt nga konkurrentët më të afërt /. Sonar - provuar të jetë jashtëzakonisht e dobishme për mua, kur unë isha ende i vetëdijshëm se si të rendit produktet në Amazon si një pro. E thënë thjesht, ky mjet hulumtimi për fjalën bën të mundur që çdo shitës i Amazon të zbulojë të gjitha fjalë kyçe të vlefshme dhe kombinime me kohë të gjatë të nevojshme për t'i renditur produktet e tyre mirë. Njësoj si me mjetin fjalësh Keyword Sellics, Sonar ka nevojë vetëm për një fjalë kyçe të vetme që të plotësohet me qëllim që t'ju japë referencat më të mira të fjalëve, të mbështetura me disa metrics të vlefshme të uebit, të tilla si vlerësimi mesatar i volumit të kërkimit, trendet aktuale të përdorimit etj Source .

December 22, 2017