Back to Question Center
0

Kariera më e mirë në internet në Google - Eksperti i Semalt

1 answers:

Ashtu si Gitorious, GitLab, dhe BitBucket, GitHub është një sistem i mirë i aftë të kontrollit që ruan të dhënat tuaja në një formë të lexueshme dhe të shkallëzuar. GitHub ofron dy lloje të planeve: depot e lira dhe depot e paguara. Ajo pretendon të ketë më shumë se 15 milionë përdorues aktivë dhe gati 56 milionë depo në të gjithë botën.

Arsyet kryesore për përdorimin e GitHub:

1. Kontribuon në projektet tuaja me burim të hapur:

GitHub kontribuon në projektet tuaja të preferuara me burim të hapur dhe kursen shumë kohë dhe energji. Nëse projekti juaj përfshin wikis ose ndjekësit e çështjeve, ju mund të zgjedhni për GitHub dhe të merrni punën tuaj të përshtatshme. Symfony, Django dhe Ruby on Rails përdorin këtë shërbim për të zhvilluar projekte dhe kontribute të reja nga punëtorët e largët.

2. GitHub Enterprise:

Ashtu si GitLab dhe BitBucket, GitHub Enterprise është projektuar për ndërmarrjet e mëdha. Ai ndihmon programuesit dhe ekspertët të presin depot e tyre prapa një firewall të korporatës.

3. Shfuqizimi:

Shmangia është një praktikë e shkrimit të dokumenteve me një redaktues të tekstit të caktuar. GitHub është i aftë të shndërrojë wikis, komentet dhe gjurmuesit e çështjeve në markdown dhe kështu të bëjë punën tuaj më të lehtë. Me fjalë të tjera, kjo do të thotë që ju mund të shkruani dokumente profesionale me këtë shërbim. Nëse nuk keni aftësi të mjaftueshme programimi ose kodimi, ju mundeni GitHub të krijoni dokumente tekstesh.

4. I përshtatshëm për kompanitë e vogla dhe të mesme:

GitHub ka një dokumentacion të shkëlqyeshëm. Ai është i përshtatshëm për të dy kompanitë e vogla dhe të mesme. Në seksionin GitHub, ju mund të gjeni artikuj të dobishme dhe tema trending. A doni të dini se si të krijoni rrjedhën e punës Git? Ju mund të hyni në blogun e tij për të ditur gjithçka në këtë drejtim. GitHub prezantoi Gist disa muaj më parë. Me Gist, ju mund të ktheheni në skedarë të ndryshëm në magazinat e Git. Përveç kësaj, Gist të bëjë të lehtë për ju për të ndarë dhe ndjekur ndryshimet në skedarët tuaj të konfigurimit dhe scripts. Gist ndërton konceptin e thjeshtë të një Pastebin dhe shton fragmente të kodit dhe encryption SSL për paste private.

5. Shërbimi GitHub Marketplace:

GitHub gjithashtu ofron shërbime tregu për përdoruesit e tij. Shërbimet më të rëndësishme janë përmendur më poshtë:

• Rollbar - GitHub siguron mjetet e debugging në kohë reale dhe është në përputhje me Ruby, Node. js, PHP,. Net, JavaScript, Python, Android, C + +, iOS, Go dhe Java.

• Codebeat - Ky opsion është i mirë për analizën e kodit. Gjuhët e mbështetura janë Go, Elixir, Java, Python, JavaScript, Swift, Ruby, Kotlin, TypeScript dhe Objective-C. Travis CI - Kjo ju jep kontroll të plotë mbi mjedisin GitHub dhe është zhvilluar për ekipet që përkthejnë përmbajtjen e uebit në gjuhë të ndryshme.

• GitLocalize - GitLocalize sinkronizohet me deponin tuaj GitHub dhe ndihmon në mbajtjen e një rekordi të punës suaj Source .

December 22, 2017