Back to Question Center
0

Aksionet e semalt Top 6 Karakteristikat e Web Data Extractor

1 answers:

Web Data Extractor është një nga mjetet më me ndikim dhe të njohur. Përdoret për të grumbulluar informacion nga faqet e ndryshme të mediave sociale, faqet dinamike, portalet e udhëtimit, faqet e internetit të blerjeve dhe bloget private.

Ju mund të përdorni Web Data Extractor për të grumbulluar dhe grisni të dhëna nga URL të veçantë, meta tags, meta tituj dhe përshkrime. Ju mund të organizoni edhe të dhënat tuaja në bazë të fjalë kyçe të shkurtra dhe bisht të gjatë me këtë mjet. Përfitimet kryesore të Web Data Extractor janë diskutuar më poshtë.

1. Mjet i të gjitha-në-një:

Web Data Extractor është një numër i plotë dhe kryen detyra të shumëfishta në të njëjtën kohë. Nuk është vetëm një kruajtës i plotë por edhe një servil i fuqishëm i uebit. Me Web Data Extractor, ju mund të publikoni lehtësisht përmbajtjen e scraped në faqen tuaj ose mund të zvarritni faqet tuaja web për renditjen më të mirë të motorëve të kërkimit. Ky shërbim gjithashtu nxjerr informacion nga adresat e ndryshme të emailit, numrat e telefonit dhe numrat e faksit, duke ju siguruar rezultate të sakta dhe me kohë.

2. Privatësia dhe Siguria:

Ndryshe nga të tjerë të dhënat e zakonshme , Web Data Extractor siguron mbrojtjen tuaj dhe sigurinë në internet. Pasi të dhënat janë të scraped, ky software e ruan atë në një bazë të dhënash të sigurt dhe e bën të lehtë për ju që të shkarkoni skedarët në hard drive tuaj. Çdokush kurrë nuk do të hyjë në përmbajtjen tënde të scraped. Në fakt, ju mund të mbroni dosjet tuaja delikate me një fjalëkalim.

3. Mbrojtja e përfunduar e spamit:

Web Data Extractor mbron të dhënat tuaja nga bots keq dhe spam. Është i njohur mirë për ndërfaqen e saj të lehtë për përdorim dhe ju lejon të përdorni vetëm të dhëna autentike dhe të sakta. Me këtë shërbim, ju nuk duhet të shqetësoheni për cilësinë. Të gjitha URL-të përpunohen në një bazë të dhënash sekrete dhe informacioni ruhet në bazën e të dhënave personale. Për më tepër, ky mjet ofron filtra të të dhënave, filtra të tekstit dhe filtra të domain. Kjo na mundëson rekursion të përzgjedhur nga përdoruesit.

4. Përmbajtja e madhe e internetit për ndërmarrjet:

Një nga problemet kryesore me të cilat përballemi është cilësia dhe saktësia e përmbajtjes. Nuk mund të botojmë artikuj me shumë gabime drejtshkrimore ose gramatikore. Web Data Extractor rregullon të gjitha gabimet e mëdha dhe të vogla në përmbajtjen tonë të internetit automatikisht. Plus, kjo kërkesë grumbullon një numër të madh vendesh dhe është i përshtatshëm për ndërmarrjet.

5. Versione të ndryshme në dispozicion:

Ju mund të hyni në versionet e saj të lira dhe të paguara në të njëjtën kohë. Për fillestarë, përkthyes të pavarur dhe webmasters, Web Data Extractor është një alternativë e mirë për tu importuar. io. Për bizneset e mesme dhe të mëdha, versioni i saj i paguar është i disponueshëm. Softueri nuk është shumë i kushtueshëm dhe hap të gjitha opsionet dhe veçoritë interesante për ju. Përdor teknologji të patentuar të mësimit të makinës dhe vizatime vizuale për të synuar informacionin nga mijëra vende. Me Web Data Extractor, ju mund të krijoni agjentë të ndryshëm të nxjerrjes në një sekondë dhe nuk keni nevojë për ndonjë aftësi programimi.

6. Navigimi inteligjent i sitit:

Web Data Extractor lundron nëpër faqe të ndryshme të internetit dhe ju merr informacion të nivelit të lartë në asnjë kohë. Ju vetëm duhet të theksoni të dhënat dhe lejoni që ajo të identifikojë lidhjet e brendshme dhe të jashtme. Softueri do të mbledhë dhe organizojë të dhëna. Ju mund të merrni rezultatet e dëshiruara në dy ose tre minuta. Web Data Extractor ka pretenduar të kapë mbi 1 milion faqe web deri më tani Source .

December 22, 2017