Back to Question Center
0

Cilat janë mjetet më të mira të Amazon në dispozicion sot?

1 answers:

Nuk ka nevojë të thuhet se nën një nivel të vërtetë të trazuar të konkurrencës në treg nuk mund të fitoni treg Amazon - vetëm duke e vendosur produktin tuaj dhe duke pritur në një shpresë të dëshpëruar që do të shihni ndonjë rritje të shitjeve. Unë do të thotë që për të arritur klientin tuaj potencial dhe për ta kthyer atë në blerësin e vërtetë duhet të keni gjithçka në vend, veçanërisht për optimizimin e listës së produktit tuaj. Por tashmë ka shumë për ju për të menaxhuar, për të monitoruar dhe përshtatur me një njoftim të shkurtër. Dhe këtu është kur mjetet Amazon SEO vijnë në lojë. Këta ndihmës të vegjël online nuk mund të bëjnë gjëra shumë më të lehta për ju si shitës Amazon, por t'ju japin një potencial të rangut më të mirë aq të nevojshëm për të mbijetuar atje. Pra, më poshtë do t'ju tregoj një linjë ndoshta më të mirë të mjetit Amazon të SEO për t'ju ndihmuar me këtë. E pra, le të shpejt të drejtuar nëpër secilin prej tyre! Sonar - është një shtojcë falas Google, e cila konsiderohet të jetë ndër mjetet më të mira të Amazon në dispozicion në qasje të hapur për moment. Po, Sonar është absolutisht i lirë për t'u përdorur. Mund të bëhet një zgjidhje mjaft e mirë për të drejtuar një hulumtim të thelluar fjalësh që nevojitet për të identifikuar më shumë kombinime kërkimi me vlerë, të cilat duhet të përdoren për optimizimin e listimit të produktit tuaj. Google Keyword Trainer - shitësit shumë e-commerce, ende nuk janë në dijeni të një potenciali vërtet të madh të këtij veglali të mirë SEO të vjetër të njohur dhe të përdorur mirë nga profesionistët e industrisë për vite. Projektuesi i Fjalë kyç i Google është ndoshta ndër mjete më të mira të Amazon SEO, sidomos kur bëhet fjalë për drejtimin e një kërkimi fjalësh gjithëpërfshirës me një të dhënë gjithëpërfshirëse të tërhequr jo vetëm nga një treg i vetëm (si Amazon, eBay, Alibaba etj.), por nga çdo cep i Web-it të indeksuar. Thjesht, Google Keyword Planner mund të bëhet pika më e arsyeshme e kërkimit tuaj për fjalen në Amazon që jep një pasqyrë të madhe të të gjitha tendencave të kërkimit në lidhje me artikullin tuaj në shitje ose kategorinë e produktit që je deri në. Në fund të fundit, ky mjet shumë i dobishëm nga gjiganti i kërkimit në botë është absolutisht i lirë të përdoret, si gjithmonë në të vërtetë. Fjalë Merchant - është në mesin e atyre mjeteve të personalizuara të Amazon Amazon që janë projektuar posaçërisht për optimizimin e listës së produkteve dhe hulumtimin konkurrues të fjalëve atje. Ndër anët e saj më të forta, fjalët tregtare treguan jashtëzakonisht të dobishme kur është fjala për ruajtjen e konkurrueshmërisë suaj duke zhvilluar fraza specifike fjalësh dhe kombinime me bisht të gjatë me potencialin më të lartë fitues. E vetmja gjë e keqe për këtë mjet SEO (platforma online, për të qenë më preciz) është se ju do të duhet të paguani diçka rreth 40 dollarë për akses mujor. Në fund të fundit, ju duhet vetëm të vendosni - të paguani për të marrë drejtimin mbi konkurrentët tuaj më të ngushtë, ose të vazhdoni të merrni duke ndihmuar me një softuer të lirë vetëm Source .

December 22, 2017