Back to Question Center
0

Si të përdorni veglat Amazon për të shkallëzuar biznesin tuaj?

1 answers:

Për të menaxhuar me sukses biznesin tuaj në Amazon dhe të keni kohë për zhvillimin e biznesit tuaj, ju duhet të përdorni mjete të dobishme për shitësit Amazon FBA. Mjete të tilla do ta bëjnë jetën tuaj shumë më të lehtë, duke kursyer kohën tuaj në hulumtime dhe analiza tregu që kërkojnë kohë.

Nëse jeni në vijën e poshtme të praktikës suaj të e-tregtisë në Amazon, unë rekomandoj që t'i përmbaheni shumë bazave për të mbajtur shpenzimet tuaja të ulëta. Pas një kohe, kur biznesi juaj do të bëhet fitimprurës, mund të filloni duke shtuar mjete të reja për të rritur produktivitetin e biznesit tuaj.

Duke filluar biznesin tuaj në Amazon nuk kërkon ndonjë investim të rëndësishëm. Megjithatë, ju duhet të mendoni për suksesin tuaj të ardhshëm. Ju duhet të kuptoni se nisja e një biznesi në Amazon është shumë më e thjeshtë se sa të zhvillohet. Në një moment, do të duhet të përmirësoni shkallën e biznesit tuaj në nivelin e ardhshëm. Përndryshe, ju do të humbni klientët tanë potencialë dhe fitim.

Kjo është arsyeja pse në këtë artikull ne do të diskutojmë mjetet më efektive Amazon që ju mund të përdorni për zhvillimin e biznesit tuaj FBA.

  • Kjo është një mjet i lirë i çmimeve të Amazon që ndihmon të marr aty ku JS u largua dhe gjurmon të dhënat historike. Ai monitoron produkte të shumta të Amazon dhe ju njofton kur çmimet bien. Të dhënat e ofruara nga mjeti Camel do t'ju ndihmojnë të qëndroni konkurrues në tregun tuaj të ngrohtë dhe të jeni në krye të kësaj lojëje elektronike. Për më tepër, ajo ndihmon në përcaktimin e legjitimitetit të të dhënave të shitjeve. Ju mund të gjurmoni nëse produktet po fillojnë vetëm dhe të bëjnë shitjet ose të kryejnë vazhdimisht. Duke përdorur mjetin Camel, ju mund të identifikoni trendin me kalimin e kohës. Për fat të keq, ky mjet nuk ka ndonjë funksionalitet tjetër.

Inventari Lab është një mjet i cili shërben për të përmirësuar listimin e produktit në Amazon. Duke përdorur këtë mjet, mund të hulumtoni produktet, t'i listoni dhe t'i menaxhoni ato. Për më tepër, ju mund të gjurmoni të gjitha shpenzimet tuaja dhe të llogarisni fitimin neto. Kjo jep një mundësi për të shtypur etiketat individualisht në kohën e shtimit të çdo sendi në inventar. Ju merrni një avantazh të fuqishëm kur fitoni një inventar fitimprurës për biznesin tuaj duke përdorur një pajisje të lëvizshme.

Një përfitim tjetër i këtij mjeti është se ju mund të gjurmoni profitabilitetin tuaj të biznesit për secilën SKU që rërësoni në Amazon.

Inventari Lab siguron 30 ditë periudhe prove. Pas kësaj, do t'ju duhet të paguani 49 $ në muaj. Për të rritur yndyrnat e biznesit tuaj, ju duhet të dini se cilat fjalë kyçe keni radhitur dhe çfarë ju duhet për të përmirësuar për të rritur

  • AMZ Tracker shitjet. Programi AMZ Tracker do t'ju ofrojë të gjitha këto të dhëna, duke ju ndihmuar që të vendosni se çfarë duhet të bëni me biznesin tuaj. Për më tepër, duke përdorur këtë mjet, ju mund të gjurmoni produktet e konkurrentit tuaj për të parë kur ata bëjnë një ndryshim që funksionon. AMZ Tracker ju mundëson të identifikoni atë që po e ul normën tuaj të konvertimit dhe ta rregulloni atë në kohë. Përveç kësaj, ju mund të monitoroni komente negative dhe të krijoni produkte më të lehtë me klubin e tyre të rishikimit. Jini të vetëdijshëm se ky mjet ka një kosto mujore dhe nuk ofron ndonjë shërbim falas Source .

December 22, 2017