Back to Question Center
0

Si t'i rendisni produktet në Amazon që nga fillimi?

1 answers:

Çdo shitës i rreshtuar duhet të dijë të rendisë produktet në Amazon nga dita e tyre e parë e shitjes atje. Dhe për të renditur mirë në atë treg me të vërtetë të mbushur me njerëz, çdo shitës duhet të përshtatet me një algoritëm të kërkimit vazhdimisht në zhvillim (i njohur edhe si A9). Megjithatë, ekziston një grup bazë i rregullave të vlefshme për momentin për të përfituar, veçanërisht nëse jeni i ri në Amazon. Pra, më poshtë do t'ju tregoj se si të renditni produktet në Amazon si një pro, duke mos respektuar nëse keni marrë tashmë ndonjë eksperiencë në këtë fushë apo aspak. E pra, le të gërmoj në këtë çështje me anë të një udhëzues të thjeshtë dhe të lehtë hap pas hapi.

Për të synuar shumicën e audiencës tuaj potenciale të tregut, ju duhet të identifikoni potencialisht fituese

ju duhet të përgatisni grupin kryesorë të fjalëve kyçe me performancë më të mirë dhe shprehjet e produktit të gjatë të bishtit që lidhen me artikullin ose kategorinë tuaj. Gjë është se ju do të duhet të gjeni ata me vëllime më të larta të kërkimit, pasi rezultatet tuaja reale të shitjeve janë kryesisht bast mbi ta. Mënyra më e lehtë për të kuptuar se si t'i rendisni produktet në Amazon për fjalë kyçe të drejta është të vizitoni skedën tuaj personale me Fjalëkalimet e Shitësit Qendror. Në këtë mënyrë, ju do të merrni një pasqyrë të madhe të listës suaj kryesore të fjalëve të synuara që do të përmirësoni pak më vonë.

Hapi i dytë: Refine listën tuaj përfundimtare me fjalë kyçe

Pasi të keni kuptuar të plotë të termave të kërkimit tuaj primar dhe qëllimeve të përgjithshme të blerësit, është koha për të përsosur listën tuaj kryesore. Unë do të thotë që ju duhet të përjashtoni të gjitha fjalë kyçe jo-aq-premtuese dhe shprehje të gjatë bishti për të mbajtur vetëm ato që duhet të fitojnë. Këtu është një mjet i mirë për ju që të keni një kickstart. Ndjehen të lirë për ta provuar menjëherë, kryesisht për shkak se ajo kishte një efekt të provuar nga përdorimi në drejtim të optimizimit të listës sime të produktit në Amazon.

Sonar - është një mjet i lirë kërkimi për fjalen, i përshtatur në mënyrë specifike për shitësit e-commerce. Sonar mund t'ju ndihmojë të kuptoni se si të renditni produktet në Amazon duke mbështetur optimizimin e listës së produktit tuaj me të gjitha fjalë kyçe të vlefshme që do t'ju duhet të renditni për. Të gjitha që ju duhet këtu është që të plotësoni fjalen kryesore të synuar dhe automatikisht të merrni gjithçka që është e nevojshme për zbatimin më të mirë të saj në praktikë, si vëllimet e kërkimeve të vlerësuara, referencat themelore të fjalëve, trendet aktuale të blerësve aktivë të përdorimit të vërtetë që blejnë në Amazon dhe sugjerime të vlefshme për fjalën u tërhoq drejtpërdrejt nga shitësit me performancë të lartë që veprojnë atje.

Duke marrë parasysh se konvertimi mesatar i llogaritur për faqen kryesore të Amazon vlerësohet në rreth 13%, ju do të duhet të merrni një normë të lartë të KRRT-së për listën tuaj të produktit, në mënyrë që të rritet renditja e kërkimit të produktit tuaj. Këtu janë disa këshilla themelore për ju që të filloni të transformoni më shumë klientë potencialë në blerësit e vërtetë:

  • Krijo një përshkrim produktiv të pasur me fjalë kyçe që duhet të fitoni, kështu që nuk do të ketë pyetje për konsumatorin duke e lexuar atë.
  • Shtoni vetëm imazhe të pastra dhe të qarta të cilësisë së lartë, si dhe grafikët ilustrues, videot dhe çdo mjet tjetër tërheqës për përmbajtjen vizuale që do të ndihmojë me përshkrime më të mira të produktit. Hint: Idealisht, ju duhet të lejoni një opsion zoom për grupin tuaj të imazheve të produktit - gjithnjë paguan, sigurisht.
  • Përshkruani qartë se çfarë e bën produktin tuaj të jashtëzakonshëm. Nëse është e mundur, bëj çmos që të përfshijë sa më shumë komente produktesh të palëve të treta sa të mundeni. Më në fund, mos hezitoni të ekzekutoni një procedurë të vështirë të testimit A / B për të kontrolluar opsionet e ndryshme të performancës dhe për të kuptuar se çfarë funksionon mirë për ju dhe çfarë duhet të riformohet ose të paktën të vihet në pritje për referencë të ardhshme Source .

December 22, 2017