Back to Question Center
0

Si për të përmirësuar strukturën e renditjes së produktit në Amazon më së miri e mundur?

1 answers:

Duke pasur parasysh se Amazon është në thelb një motor kërkimi i madh që merret kryesisht me produktet në shitje, duhet të dini se si të përmirësoni faqen tuaj të produktit në Amazon, me optimizimin e duhur për fjalë kyçe kryesore të synuar. Dhe më poshtë po ju tregoj se si të përmirësoni listën e produktit të Amazon nga pjesët kryesore të tij, si Titulli i Produktit, Pikat e Buletazhit, Përshkrimi i Produktit, si dhe Imazhet e Produkteve. Në fund të fundit, për të gjetur veten në mesin e rezultateve të kërkimit më të lartë atje. Pra, le të shohim se si të përmirësojmë optimizimin e Amazon për fjalë kyçe, mënyrën më të mirë të mundshme. Si të përmirësojmë listën e produkteve të Amazon

Para çdo gjëje, le të fillojmë me një kuptim bazë të fjalëve kyçe dhe përdorimit të tyre të duhur nën procesin e përgjithshëm të optimizimit atje. Pra, nëse doni të shihni një trafik më të madh të uebit të tërhequr në listat e produktit tuaj, atëherë ju do të duhet të përmirësoni profilin tuaj në Amazon dhe seksionet kryesore të tij - për të arritur më në fund renditjen tuaj më të lartë të parë midis shitësve më të mirë që tashmë kanë marrë drejtimin atje. Nga njëra anë, renditjen tuaj të tanishme të kërkimit do të bëni mirë - ashtu si ecuria aktuale e shitjes së dyqanit tuaj të shitjeve. Nga ana tjetër, megjithatë, mund të dominosh në treg me disa përshkrime vërtet bindëse të mirë-optimizuar për fjalë kyçe të objektivit tuaj kryesor dhe frazat e kërkimit të gjatë të bishtrave të përdorura nga blerësit e vërtetë. Epo, është një lloj paradoksi - nëse renditet më lart, do të gjesh më të shpejtë dhe do të shesësh më shumë. Ose anasjelltas - kur të gjendesh më shpejt, do të shesësh më shumë, dhe do të rreshtosh më lart pas të gjitha. Më poshtë do të pastroj misterin dhe do t'ju tregoj se si të përmirësoni listën e produktit në Amazon nga seksioni i tij kryesor.

Krijimi i titullit të produktit

Çdo fjalë kyçe individuale e gjetur në titullin tuaj të produktit kontrollohet vetvetiu. Kjo do të thotë që përdorimi i çdo fjalë kyçe ose frazat e kërkimit gjatë bishtit në mënyrë të përsëritur - si në titullin tuaj të produktit ashtu dhe në vende të tjera në faqen tuaj të produktit - rekomandohet fuqimisht që të shmanget me çdo kusht. Ndërsa krijoni një titull produkti, mos harroni të vendosni aty fjalët tuaja kryesore në rendin e rendit të tyre në rënie. Në këtë mënyrë, kurrë mos e teproj me këtë, sigurisht, nëse nuk dëshironi ta keni të mbingarkuar me fjalë kyçe dhe të bëni vetë më shumë dëm sesa dobi.

Para së gjithash, sigurohuni që të shmangni gabimet më të shpeshta në vijim me pikat e plumbit dhe optimizimin e listës së produktit:

  • Mos përfshini ndonjë informacion jo plotësisht të saktë ose madje çorientues qëllimisht - për shembull, vetëm për të pasur një ndeshje të saktë kërkimesh me një markë ose me ndonjë tjetër konkurrues.
  • Shmangni krijimin e listës shumë të gjatë të plumbave ose përshkrimet e tejzgjatura të produktit të paketuara me shumë informacione të panevojshme / të dyfishta.
  • Asnjëherë mos u mundoni t'i largoni vizitorët tuaj në një faqe tjetër (i. e. , mos u përpiqni të përdorni ndonjë çmim të palëve të treta, prodhues të saktë ose të dhëna të hapura promovuese atje) Source .

December 22, 2017