Back to Question Center
0

Pse duhet të përdor gjeneratorët e fjalëkalimeve të Amazon për optimizimin e listës së produktit?

1 answers:

Në ditët e sotme, me rritjen e numrit të njerëzve që marrin ecommerce biznes në Amazon, ekziston një nivel i vërtetë i trazuar i konkurrencës së tregut për produktet tuaja në shitje atje. Dhe bëhet shumë e rëndësishme që faqet e produktit tuaj të jenë më të dukshme në kërkimin e produktit. Kjo është arsyeja pse është pothuajse e pamundur të mbijetosh si një shitës i suksesshëm pa zgjedhur një gjenerator të mirë të fjalëkalimeve të Amazon dhe mjet kërkimor (ose kornizë online). Por para çdo gjëje tjetër, unë sugjeroj që të filloni me një pjesë të të mësuarit. Pse janë të rëndësishme fjalë kyçe kryesore të synuar? E pra, le të shohim.

Cilat janë fjalët e Amazon?

Shumë si me motorët e kërkimit të mëdhenj (si vetë Google, si Yahoo, Bing, etj. ), duhet të keni një mjet të besueshëm të gjeneratorëve të fjalëkalimeve të Amazon për të zbuluar ato fjalë, fraza ose fjali shumë specifike që blerësit e gjallë kanë më shumë gjasa të përdorin kur shikojnë produktet në shitje atje. Në këtë mënyrë, vëllimi mesatar i kërkimit duket të jetë ndër metrics kryesore për të treguar (sigurisht, si një vlerësim i përafërt) se sa njerëz janë në të vërtetë duke përdorur një fjalen të caktuar ose fraza kërkimi gjatë bisht për të gjetur atë që ata janë duke kërkuar.

Pse përdorimi i gjeneratorëve të fjalëve në Amazon?

Këtu janë disa arsye për ju që të kuptoni rëndësinë parësore të zgjedhjes së një gjeneratori të vërtetë me fjalë kyçe të Amazon dhe mjet kërkimor. Në fund të fundit, është e nevojshme për zgjedhjen e fjalë kyçe të drejtë që pritet të:

  • Bëni produktin tuaj më të aksesueshëm për çdo blerje potenciale të klientit në Amazon. Thjesht, me fjalë kyçe të duhura të përfshira në listën tënde të produktit, do të jetë më e lehtë për më shumë njerëz në kërkim të gjetjes së prodhimeve tuaja - duke përmirësuar ekspozimin tuaj të synuar online në një kategori të caktuar të artikujve / produktit.
  • Pomponi trafikun organik më të synuar - direkt në faqen tuaj të produktit / faqen kryesore. Unë do të thotë që të kesh një renditje të mirë për një fjalë kyçe të caktuar ose kombinim kërkimi me bisht të gjatë, e bën më të lehtë për algoritmin e A9 për të gjetur ty. Në këtë mënyrë, një trafik i lartë ka të ngjarë të të sjellë shanse më të mira për të shitur më shumë produkte me numrin gjithnjë e më të madh të njerëzve që kërkojnë artikullin përkatës ose kërkimin brenda kategorisë së njëjtë të artikullit.

Ku të përfshijnë fjalë kyçe?

Në parim, fjalë kyçe kryesore të synuar janë menduar të përdoren brenda fushatës suaj të optimizimit të listës së produktit. Dhe le të përballen me atë - optimizimi i faqes tuaj të produktit është një punë e vazhdueshme, që kërkon shumë kohë dhe shumë punë intensive. Por nëse jeni të gatshëm dhe të gatshëm për të investuar disa kohë në të, do të jeni në gjendje të bëni të gjithë biznesin online në Amazon. Pra, sapo të keni zgjedhur një gjenerator të mirë të fjalëkalimeve në Amazon, ku mund të përdorni fjalë kyçe më të mira me pjesën tjetër të këtyre kombinimeve të vlefshme gjatë bisht dhe sugjerime fjalësh? Këtu janë pjesët kryesore të faqes tuaj të produktit që renditen për t'u optimizuar për fjalë kyçe të synuara:

  • Titulli i faqes së produktit (vendi më i mirë për të vendosur fjalë kyçe kryesore në rendin e rëndësisë së tyre në rënie).
  • Seksioni i përshkrimit të produktit (ka për qëllim që të përfshijë kryesisht kombinimet tuaja me fjalë të gjata të bishtit).
  • Lista e pikave plumbash (në të vërtetë, është një version më i shkurtër i përshkrimit të produktit, por sigurohuni që të mos keni ndonjë fjalë kyçe të përsëritur si në titullin tuaj ashtu edhe në listën e plumbave) Source .
December 22, 2017