Back to Question Center
0

Aksionet Semalt Karakteristikat e një programi Scraper Ju duhet të dini Rreth

1 answers:

Një program kruajtës automatikisht nxjerr të dhëna ose përmbajtje nga faqet e ndryshme të internetit. Ajo mund t'i lexojë me lehtësi dokumentet HTML, skedarët PDF dhe dokumentet e tekstit dhe të gërshetojë informacion të dobishëm dhe kuptimplotë sipas kërkesave tona. Zhvilluesit përdorin programe kruese për të kryer një sërë detyrash. Ata kryesisht synojnë faqet e internetit dinamike dhe faqet e mediave sociale për të marrë informacion të dobishëm dhe për ta kthyer atë në një format të lexueshëm. Ka qindra e mijëra programe të scraping në internet, dhe të gjithë ata kanë karakteristika dhe prona të dallueshme.

Këtu kemi diskutuar karakteristikat më të mahnitshme që duhet të keni programi juaj i kruajtësit.

1. Ekstraktimi i të dhënave në fije të ndryshme:

Sigurohuni që programi që zgjidhni mund të nxjerrë informacione në fije të ndryshme dhe të mund të kryejë detyra të shumëfishta në të njëjtën kohë. import. io dhe Kimono Labs janë dy shërbime për scraping që përdoren për të zvarritur faqet e internetit dhe të dhënat e korrjes. Ata drejtojnë temat të shumta dhe e bëjnë përvojën tuaj të shfletimit të pakrahasueshme. Ju mund të të dhënat nga deri në 30 faqe web dhe të kurseni kohën dhe energjinë tuaj. Nëse programi juaj siguron performancë të shkëlqyeshme, ju mund të zgjedhni që të grisni të dhënat e dëshiruara.

2. Ngarko faqet e internetit me shpejtësi:

Është një nga karakteristikat më të dallueshme që programi juaj i kruajtësit duhet të ketë. Nëse ngarkon faqet e uebit në një shpejtësi të shpejtë, duhet të zgjedhësh menjëherë. ParseHub është një shërbim i dobishëm i grisjeve që nxjerr informacion nga vende të ndryshme dhe krijon rezultate cilësore për përdoruesit e tij. Gjithashtu krijon kërkesa asinkronike si AJAX dhe e bën punën tuaj më të lehtë. Një program i tillë është i dobishëm për ndërmarrjet dhe programuesit. Ju mund të ekstraktoni përmbajtje nga dokumente të ndryshme HTML dhe skedarë PDF, si dhe të synoni imazhe të shumta dhe skedarë video.

3. Merrni informacion nga faqet e mediave sociale:

Është e lehtë të grumbullohen dhe të grumbullohen të dhënat nga faqet dinamike, degët e lajmeve dhe portalet e udhëtimit. Por nëse programi juaj i kruajtësit mund të marrë dhe nxjerrë informacione nga Facebook, LinkedIn dhe Twitter, duhet ta provoni. Easy Web Extract është një kruajtës i fuqishëm që u mundëson përdoruesve të rinj që të mbledhin informacion nga rrjetet e mediave sociale lehtësisht dhe në mënyrë të përshtatshme. Ajo gjithashtu mund të merret me komunitetet e ndryshme të Facebook dhe grumbullon të dhëna kuptimplota nga LinkedIn për përdoruesit e tij.

4. Automates Projektet Çdoherë:

Një program i mirë kruajtës automatizon projektet e përdoruesve të tij dhe kursen kohën dhe energjinë e tyre. Octoparse është një mundësi e mrekullueshme për programuesit dhe ndërmarrjet. Ju mund të planifikoni projektet tuaja të nxjerrjes së të dhënave ose të lejoni që ky shërbim të kryejë detyrat e veta nga skrap web . Është kompatibil me pothuajse të gjithë shfletuesit e internetit dhe sistemet operative duke përfshirë Windows, Linux dhe Mac.

5. Të dhënat e eksportit në çdo format:

Me IWebTool Link Extractor dhe Link Extractor, nuk mund të nxjerrni të dhënat e dëshiruara, por gjithashtu eksportoni atë në formatin tuaj të preferuar. Ai kryesisht mbështet CSV, XML, Access, HTML, SQL Server dhe MySQL dhe ju ofron rezultate të sakta dhe të besueshme. Ne gjithashtu mund të kryejmë rezultate për çdo lloj destinacioni të Bazës së të Dhënave nëpërmjet lidhjes ODBC. Ai është i përshtatshëm për bizneset e vogla dhe të mesme dhe gërmon një numër të madh faqesh në të njëjtën kohë Source .

December 22, 2017