Back to Question Center
0

Cilat vegla shitësish mund të rekomandoni për kërkimin e fjalëve në Amazon?

1 answers:

Para se t'ju tregojmë disa mjete të mira dhe me përdorim të provuar për kërkimin e fjalëve në Amazon, le të fillojmë me një pjesë të njohurive. Për fat të keq, Amazon kurrë nuk zbulon ndonjë parim të veçantë ose faktorë të saktë të konsideruar nga algoritmi i rangimit A9 - ashtu si motorët e kërkimit më të mëdhenj, si Google, Yahoo, Bing etj.Por këtu është ajo që mund të dimë me siguri. Sipas testeve të fundit praktike:

 • Normalizimi i hulumtimit të fjalës në Amazon shihet përsëri në lojë (të paktën për momentin). Kjo do të thotë që ju duhet të bëni çmos për të shmangur mospërputhjet njëjëshe / shumës, ose duke përdorur raste më të ulëta / të sipërme kur është e mundur, veçanërisht kur bëhet fjalë për fjalë kyçe të mbështetjes.
 • Merrni parasysh një kufizim të ri të vlerësuar me 250 karakter për një numër total të fjalëve të tua të kthimit. Natyrisht, nuk ka ndonjë kufizim të rreptë për t'u konfirmuar nga zyrtarët e Amazon. Megjithatë, do të ishit më mirë të qëndrosh në anën e sigurt dhe të merr parasysh këtë gjendje. Duke pasur parasysh këtë, është koha t'ju tregojmë disa nga opsionet e mia të testuara për hulumtimin e fjalëve në Amazon.

  . Këtu është një pasqyrë e shkurtër e secilit që do të përdoret gjatë një analize më të thellë kërkimi pazaresh. Ndjehuni të paktën për të provuar këto. Dhe sigurisht, është vetëm tek ju që të vendosni se cilin duhet të bëni për optimizimin e produktit tuaj.

  1. Syri me fjalë kyçe - është një mjet i mirë për t'ju ndihmuar me hulumtimin e fjalëve në Amazon. Syri me fjalë kyçe është basti i bazës së të dhënave me të vërtetë të gjerë që mbulon mbi një milion sugjerime të ndryshme fjalësh të mbështetura me vëllimet mesatare të kërkimit për ju që të identifikoni qartë se cili prej tyre mund të jetë potencialisht fitues i termave të kërkimit dhe çfarë mund të jetë me vlerë duke eliminuar nga lista juaj kryesore e fjalë kyçe të synuar dhe kombinime të gjatë bisht.

  2. Kparser - kjo platformë online mund të gjejë shpejt grupin tuaj primar të fjalëve të fitimit dhe kërkesave për pazar. Të dhënat nxirren së bashku në bazë të statistikave të kërkimit të drejtpërdrejtë dhe trendeve më të fundit të pazarit jo vetëm në Amazon dhe eBay, por nga kërkimi origjinal nëpërmjet Google dhe Bing. E vetmja gjë e keqe për Kparser është se për fat të keq kjo platformë softuerike online ofrohet nën një akses të paguar në dispozicion vetëm në këmbë.

  3. Fjala kyçe Kivi - është një tjetër mjet i mirë për hulumtimin e fjalëve në Amazon, i cili është veçanërisht i dobishëm për të kuptuar më mirë synimet e klientëve tuaj. Përdorni bazën e të dhënave të gjerë të formuar me të dhëna gjithëpërfshirëse për audiencën tuaj të synuar, preferencat e saj kryesore dhe ndjenjat e përgjithshme blerëse - të mbledhura drejtpërsëdrejti nga vetë Amazon, si dhe trendet e pazarit në Google dhe profilet e YouTube.

  4. Asin Key - është platforma e fundit për hulumtimin e fjalëve që unë do të doja t'ju tregoja sot. Ndër anët e saj më të forta, ky veglë shërbimi online ka një gamë të gjerë opsionesh tarifore individualisht të përshtatura për një linjë të mjeteve të ndryshme. Eksploroni mundësitë për hulumtimin e fjalëve me kornizat e mëposhtme të ndërtuara: Vegla SEO e Produkteve të Produkteve të Amazon, ndjekësin e avancuar të Keyword Tracker dhe kostumin e tij të fortë të Sugjerimit të Fjalorit. Vini re, megjithatë, që Asin Key Amazon platforma e kërkimit të fjalës do t'ju shërbejë mirë vetëm nëse tashmë keni të paktën kuptimin themelor të SEO dhe parimet kryesore të algoritmit të renditjes së kërkimit të ecommerce Source .

December 22, 2017