Back to Question Center
0

Semalt siguron një përfitim detyrues të të dhënave Scraping Tool

1 answers:

Ashtu si shërbimet e tjera të gërshetimit të uebit , GitHub nxjerr informacion nga faqet e internetit të ndryshme në një mënyrë të shpejtë dhe efektive. Ky mjet kryesisht nxjerr të dhëna nga imazhet dhe e bën mrekullueshme përvojën tuaj të shfletimit.

Udhëheqësit e biznesit vazhdimisht ndjekin informacionin dhe dëshirojnë që ajo të marrë scraped në mënyrë efikase, pa kompromentuar cilësinë. GitHub është i vetmi mjet që grumbullon, gris dhe ruan të dhënat tuaja në formate të dëshirueshme. Disa nga përfitimet e tij dalluese janë diskutuar më poshtë.

1. GitHub ndihmon në mbledhjen e të dhënave voluminoze

Me GitHub, ju mund të mbledhni dhe të organizoni të dhëna jashtë internetit dhe mund ta shkarkoni në hard diskun tuaj direkt. Ekzistojnë një numër i madh imazhe dhe video që përmbajnë informacion të dobishëm. Me shërbimet e zakonshme të grumbullimit të uebit, nuk është e mundur të nxjerrim të dhëna nga dokumentet PDF, skedarët JPG dhe PNG. Megjithatë, GitHub e bën të lehtë për ju të grisni informacionin nga dokumentet PDF dhe llojet e tjera të skedarëve. Shkurtimisht, GitHub do t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë dinamikën e biznesit dhe do të hapni derën e mundësive të reja.

2. Merrni të dhëna të sakta me GitHub:

Mjetet e nxjerrjes së të dhënave që përdorim nuk marrin informacion të saktë dhe autentik. Ndryshe nga këto shërbime, GitHub mbledh të dhëna me saktësi dhe analizon cilësinë e tij. Pra, nëse doni të grisni informacionin nga faqja e konkurrentit, duhet të provoni GitHub. Ky mjet siguron rezultate me cilësi të lartë dhe nuk siguron përmbajtje të dyfishta për përdoruesit e tij.

3. GitHub kursen kohën tuaj:

Shpejtësia në të cilën të dhënat janë të disponueshme bën të gjitha ndryshimet. Me GitHub, ju mund të korrni deri në 20,000 imazhe dhe dokumente Word në 50 minuta. Kështu, ky mjet kursen kohën dhe energjinë tuaj dhe përpunon të dhënat me shpejtësi të lartë. GitHub është i përshtatshëm për startups dhe webmasters dhe ndihmon ata të gjenerojnë më shumë drejton në internet.

4. Qëndro konkurrues me GitHub:

Përdorimi i fuqisë së të dhënave është i rëndësishëm në transformim. Me GitHub, ju mund të qëndroni konkurrues dhe mund të merrni njohuri mbi tendencat aktuale të tregut. Ky mjet jep informacion rreth faqeve të tregtisë elektronike, kompanive të FMCG dhe tregjeve, duke e bërë të lehtë për ju të përcaktoni se ku qëndron markë juaj. Karakteristikat e tij të fundit ndihmojnë në nxitjen dhe reklamimin e markës suaj në një mënyrë më të mirë.

5. Të gjitha të dhënat në një vend:

Me GitHub, ju mund të merrni të dhëna në formate të dëshirueshme. Interneti gjeneron quintillion bytes të informacionit çdo minutë. Ky mjet do t'ju ndihmojë të grumbulloni të dhëna nga faqet e mediave sociale dhe nga mediat e lajmeve. Ju gjithashtu mund të synoni bloget e teknologjisë dhe faqet e internetit të blerjeve për të përmirësuar renditjen e faqes suaj. Ju nuk duhet të merreni me të dhënat e pastrukturuara ose të papërpunuara sepse GitHub organizon të dhënat tuaja në një format të lexueshëm dhe të shkallëzuar dhe kursen shumë kohë. Ky mjet është i përshtatshëm për ndërmarrjet, bizneset online, agjencitë e korporatave dhe të udhëtimit.

Bukuria e këtij shërbimi për grumbullimin e të dhënave është se është plotësisht i përshtatshëm dhe i përshtatet kërkesave tuaja në një mënyrë më të mirë. Me GitHub, ju mund të gjurmoni fjalë kyçe të konkurrentëve tuaj, indeksoni faqet tuaja të internetit dhe nxjerrni informacion nga lidhjet e brendshme dhe të jashtme të qetë. Një numër i madh i kompanive besojnë GitHub dhe përdorin këtë mjet në baza të rregullta Source .

December 22, 2017