Back to Question Center
0

Mjetet më të lehta dhe më efikase për grerëzimin e uebit - Opinion i keq

1 answers:

Mjetet e skrapimit në internet përdoren për mbledhjen, minierën dhe grumbullimin e të dhënave nga vende të ndryshme

. Shumica e motorëve të kërkimit përdorin të dhëna të gërmuara për të zvarritur faqet e uebit dhe për të gjetur se çfarë po flas aktualisht rrjeti. Për përdoruesit jo-teknikë, është e vështirë të dihet se cilat skrap web mjetet janë më të mirat. Në të kundërt, hulumtuesit e tregut dhe kompanitë analitike përdorin skedarë të avancuar të internetit dhe softuer të servisit për të kryer punët e tyre dhe nuk kanë problem të zgjedhin mjetin e duhur.

1. Hub Outwit:

Hub Outwit është shtesa e Firefox-it me shumë karakteristika të ekstraktimit të të dhënave dhe zvarritjes së webit. Kjo thjeshtëson kërkimin tuaj në internet dhe mund të ruajë të dhënat e nxjerra në një format të duhur dhe të besueshëm. Hub Outwit ka një ndërfaqe miqësore dhe mund të gërshetojë një faqe të tërë brenda pak minutash. Është një nga mjetet më të mira dhe më të thjeshta të servisit të uebit në internet.

2. import. io:

Është një hall i lirë site që lejon të përballosh bloget ose faqet e internetit pjesërisht ose tërësisht në hard disk. Ky mjet i servisimit të web-it skanon faqe specifike të internetit dhe mban cilësinë e të dhënave të grisura para se të shkarkohet në pajisjen tuaj. Mund të krijoni cilësime të ndryshme për të konfiguruar mënyrën se si do të crawled your site. import. io nuk përmban DOM virtual ose parsing JavaScript.

3. Scraperwiki:

Scraperwiki është një servil i njohur i internetit që vjen falas. Ai jep të dhëna të gërmëzuara menjëherë dhe është në dispozicion për sistemet Linux, Windows, Unix dhe Sun Solaris. Duke përdorur Scraperwiki, lehtë mund të shkarkoni skedarë, foto dhe video pa ndonjë nevojë për kodet. Mbështetja e Proxy është gjithashtu e disponueshme me këtë mjet të servisimit të internetit për të maksimizuar shpejtësinë dhe për të siguruar vërtetimin.

4. Octoparse:

Octopar është një shumë e fuqishme kruese web . Ai është i përshtatshëm për të gjitha llojet e të dhënave dhe gjithmonë merr rezultatet e sakta. Octoparse mund të përdoret për të grisur faqet e internetit me aftësitë dhe funksionalitetin e saj të gjerë. Ka dy mënyra kryesore (Modaliteti i Avancuar dhe Modaliteti Wizard) dhe është i përshtatshëm për të dy programuesit dhe jo-programuesit. UI-ja e saj me pikë dhe klikim ju lejon të grumbulloni të dhënat tuaja në formën e tekstit, HTML dhe Excel dhe ta shkarkoni në hard diskun tuaj brenda disa sekondave.

5. Kimono:

Kimono është një e mirë dhe të lehtë për t'u përdorur crawlers internetit në net. Ju mund ta përdorni atë për të grisur faqet dhe bloget e shumta dhe për të shkarkuar të gjithë sitin në hard diskun tuaj. Ajo është më e njohur për ndërfaqen e saj miqësore. Sapo të nisni Kimonon, do të jeni në gjendje të futni URL-në dhe të theksoni të dhënat që dëshironi të grisni. Do të mbajë të dhënat e grisura të ruajtura në bazën e të dhënave të saj, në mënyrë që ta përdorni në çdo kohë dhe kudo. Kimono mbështet më shumë se 13 gjuhë dhe siguron mbështetje FTP për përdoruesit e tij.

6. Mozenda:

Mozenda është një zgjerim i famshëm me shumë funksione dhe veçori. Është e dobishme për hulumtuesit e të dhënave, marketers dixhitale dhe programuesit. Ju mund të eksportoni të dhënat tuaja në spreadsheets Google, dhe Mozenda kurrë kompromise në cilësi. Është një mjet i shkëlqyeshëm për të dy fillestarët dhe ekspertët që punon drejtë në shfletuesin tuaj të internetit Source .

December 22, 2017