Back to Question Center
0

Si të merrni backlinks në faqen tuaj të internetit që punojnë për SEO?

1 answers:

Lidhjet në hyrje (hyrëse), ose lidhjet e kthyera, janë lidhje të burimit të palëve të treta që drejtohen në faqen tuaj ose blogun tuaj. Dhe pse është kaq e rëndësishme për të kuptuar se si të ktheheni në faqen tuaj te internetit? Për shkak se backlinks janë parë tani në mesin e tre faktorëve kryesorë të rangut të Google, sipas mesazhit zyrtar të dërguar nga drejtuesit më të lartë të gjigantit kërkimor botëror më parë këtë vit. Përveç konceptit të gjerë të Search Engine Optimization, backlinks mund të vërehet si votat e besimit - përmbajtja juaj ka një vlerë të njohur. Prandaj, autoriteti i gjithë faqes së internetit ose blog mund të besohet. Në këtë mënyrë, motor kërkimi Google bën vlerësimin e vet të PageRank-it - duke peshuar çdo backlink që gjendet me çdo faqe në internet. Kuptimi i rëndësisë së ndërtimit të lidhjeve natyrore dhe cilësore, më poshtë po ju tregoj se si të lidhni backlinks në faqen tuaj ose blogun që me të vërtetë punoni për SEO, përfundimisht - për të gjetur veten diku në rezultatet e kërkimit të top 10. Si të merrni backlinks në faqen tuaj për qëllime SEO

Kur është fjala për krijimin e SEO-miqësore profilin lidhje, çdo gjë në lidhje me backlinks ka rëndësi - duke filluar nga fusha individuale që lidhen me ju dhe klasën e autoritetit të tyre, relevancën e secilës lidhje, si dhe mënyrën e vendosjes së saj në faqe. Këtu është se si të merrni backlinks në faqen tuaj të internetit rrugën e drejtë - sigurohuni që ju keni marrë gjithçka në vend duke marrë parasysh pikat e mëposhtme plumb:

  • Counting referencë domain që lidhjet që ju drejtojnë është ndoshta një nga faktorët më të rëndësishëm në sytë e Google, kur bëhet fjalë për gjetjen e mundësive të përgjithshme të rangimit në profilin tuaj të lidhjes.
  • Lidhja e autoritetit të donatorëve - si në nivel individual (llogaritet për secilën faqe të veçantë) dhe kur merret në shkallë. Do të thotë që të kesh disa lidhje të cilësisë së lartë me një autoritet të madh do të ishte shumë më mirë, sesa thjesht baste për sasinë e tyre dhe asgjë tjetër. Autoriteti i konsideruar lartë nuk do të thotë domosdoshmërisht që të gjitha këto janë faqet e internetit të medias globale apo botuesit më të mëdhenj në botë - faqja juaj e biznesit të vogël ose blogu i ngrohtë mund të arrijnë një progres plotësisht të krahasueshëm.
  • Mosha e domain-it nganjëherë mund të llogaritet si një faktor shumë i rëndësishëm, pjesërisht duke diktuar autoritetin e internetit në lidhje me backlinks për qëllime SEo. Vini re, megjithatë, që ju jo domosdoshmërisht duhet të ndërtojnë lidhje me burimet e domain të moshuar vetëm.
  • Lidhjet përkatëse nuk janë vetëm më të vlefshme për Google, sesa ato që vijnë nga vendet e duhura të përfshira në diskutimin e njëjtë të temës ose në përputhjen me industrinë e biznesit. Në fakt, mundësia e një lidhje të parëndësishme mund të interpretohet nga motori i kërkimit si veprime dyshimtësisht manipuluese apo madje edhe vullnetare - prandaj mund të fitoni një dënim të rëndë (ndonjëherë edhe të pakthyeshëm).
  • Diversiteti i lidhjes së profilit nuk duhet të nënvlerësohet gjithashtu. Mos hezitoni të keni lidhje me faqet e internetit ose bloget absolutisht të pakrahasueshëm me autoritet të ndryshme, besim, PageRank dhe çdo pronësi tjetër të ngjashme. Në fakt, kjo do të ishte vendimi juaj më i mirë i formuar - pasi Google i kushton shumë vëmendje kthyerve të gjalla me vlera të ndryshme, ndoshta duke pranuar mënyrën e tyre natyrore të krijimit Source .

December 22, 2017