Back to Question Center
0

Semalt sugjeron një mjet i fuqishëm për scraping në internet

1 answers:
Spider Tool SEO është një kërkesë relativisht e re për grumbullimin dhe zvarritjen e të dhënave që ju mundëson të indeksoni
faqet tuaja të internetit dhe merr elemente kyçe onsite, duke e bërë të lehtë për ju që të analizoni SEO-in tuaj në faqe dhe jashtë faqe. Ju mund të shkarkoni këtë program falas ose të zgjedhni për planin e tij premium që të përfitoni nga veçoritë e përparuara.

Çfarë mund të bëni me SEO Spider Tool?

Ndryshe nga programet e tjera të skrapimit ose nxjerrjes së të dhënave të zakonshme, Spider Tool SEO është fleksibël, i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur dhe ju lejon të analizoni rezultatet në kohë reale. Grumbullon të dhëna, duke i lejuar drejtuesit ekzekutivë të bëjnë disa vendime të informuara. Disa nga përfitimet e tij janë përshkruar më poshtë.

1. Gjeni lidhjet e thyera

Duke përdorur SEO Spider Tool, ju mund të gjeni lidhje të thyera në faqen tuaj dhe ta bëni të lehtë për veten tuaj të zvarrit web faqet tuaja. Ky program crawls një vend në çast dhe gjen lidhje të tilla si 404. Për më tepër, ajo riparon lidhjet e thyera dhe ndihmon në gjetjen e gabimit të serverit. Kështu, SEO Spider Tool është një all-in-one nxjerrjen e të dhënave dhe mjet web zvarritje. Ajo gjen URL dhe i merr ato fikse për ju në çast.

2. Analizoni titrat e faqes dhe të dhënat meta

Ju lehtë mund të analizoni titujt e faqeve dhe meta të dhënat gjatë procesit të zvarritjes. Vegël SEO Spider monitoron cilësinë e përshkrimit meta dhe identifikon gabime, fjalë të munguara, linja të shkurtra ose të gjata ose përmbajtje të dyfishta në të gjithë faqen tuaj.

3. Ekstraktimi i të dhënave me XPath

Tani mund të mbledhni lehtë të dhëna nga HTML e faqeve të internetit duke përdorur SEO Spider Tool. Rruga e saj CSS dhe XPath e bëjnë punën tuaj më të lehtë dhe më të mirë se të dhënat e tjera të ngjashme të nxjerrjes dhe zvarritjes së të dhënave. Ky mjet mbledh informacione nga meta-etiketat, titujt, faqet e çmimeve dhe ju merr të dhënat e skrapuara brenda disa minutash.

4. Gjenerimi i Sitemaps XML

Një përfitim tjetër i përdorimit të SEO Spider Tool është që gjeneron sitemaps XML për përdoruesit dhe vjen me parametrat e avancuar të konfigurimit. Ju mund të ndryshoni frekuencën dhe shpejtësinë e ngarkimit të faqes tuaj dhe të merrni renditjen e saj të përmirësuar menjëherë. Për më tepër, ky mjet ofron modele të sitemap të ndryshme për të zgjedhur.

5. Integrohuni me Llogarinë Google Analytics

Ju mund të lidhni ose të integroni SEO Spider Tool me llogarinë tuaj Google Analytics dhe të merrni të dhëna të dobishme, duke përmirësuar normën e fryrjes, bisedat dhe sesionet e faqes suaj. Sapo të dhënat tërësisht të nxjerra, ky mjet do të publikohet dhe do t'ju ndihmojë të gjeneroni të ardhura në internet.

6. Rishikoni Robotët dhe Direktivat

Tani është e lehtë për këdo që të shikojë URL-të e bllokuara nga robotët. txt, X-Robots tag direktivat dhe meta robots, në sajë të SEO Spider Tool për të bërë të mundur. Ai riparon automatikisht URL-të e prishura dhe ju merr rezultatet e dëshiruara menjëherë.

7. Discover Duplicate Content

Ju lehtë mund të zbuloni faqet e kopjuar të internetit në internet duke përdorur SEO Spider Tool. Përmbajtja e kopjuar pjesërisht riparohet automatikisht. Spider Tool SEO kontrollon titujt tuaj të faqes, përmbajtjen dhe përshkrimet për cilësinë, duke u siguruar që asnjë nga faqet tuaja të internetit nuk kopjohet në rrjet.

8. Inspektimi i konkurrentëve

Nëse dëshironi të inspektojnë faqen e konkurrentit tuaj dhe dëshironi të kuptoni se çfarë lloj të dhënash ka grisur, duhet të provoni SEO Spider Tool. Ky është i vetmi scraping i internetit dhe programi i zvarritjes së të dhënave që ju lejon të krahasoni rangimin tuaj me konkurrentët dhe ju merr informata të dobishme në çast Source .

December 22, 2017