Back to Question Center
0

Si të bëjmë backlinks të angazhuar nëpërmjet mjeteve relevante të lidhura?

1 answers:

Kjo është diskutimi i duhur i temave, kryesisht sepse sigurimi i një progresi afatgjatë me profilin tuaj të backlinks kurrë nuk mund të arrihet vetëm duke krijuar asete të lidhura, madje edhe me cilësi më të lartë. Natyrisht, është shumë e rëndësishme të dimë se si të krijojmë krijimet e kthyera mbështetur me mjete të mira të ndërlidhura. Çfarë e bën një pasuri të mirë lidhëse? Marrë në përgjithësi, një pasuri e mirë lidhëse qëndron për një përmbajtje pjesërisht të ripërpiluar të faqes që do t'ju shërbej për të gjeneruar më shumë aksione, përafrime, pajtime, pëlqime dhe kështu me radhë, në përputhje me thënien e mirëseardhjes në një proces vetë-shtyrë të ndërtimit të lidhjes natyrore. Por gjëja është se çdo aset i ndërlidhshëm ka nevojë për promovim - dhe kjo ide shumë e thjeshtë është ende shumë shpesh nënvlerësuar nga marketers dixhitalë dhe SEO. Po, ata e dinë se si të bëjnë angazhimin e përdoruesve për backlinks që unë duhet të pranoj, për shembull me mjete të avancuara të shpërndarjes së përmbajtjes me sy të zgjuar dhe të zgjuar. Por, le të përballen me atë - pjesa tjetër e promovimit online dhe punëve të marketingut janë shumë shpesh të neglizhuar, madje edhe nga internet marketingu të vërtetë të prirur dhe pronarët e bizneseve online. Kjo është arsyeja pse më poshtë unë do të kuptoj të gjitha rreth qasjeve më efektive për ju që të dini se si të bëni backlinks më shumë me marketing të përmbajtjes. Para së gjithash, këtu është ajo që duhet të marrim për të dhënë - marketingu i përmbajtjes nuk ka të bëjë fare me dhënien e një nxitjeje për të lidhur blerjen, të paktën drejtpërdrejt. Dua të them se strategjia juaj e përmbajtjes e marrë në shkallë nuk mund të përdoret në të vërtetë për të shërbyer si një "magnet lidhës". "Por ajo që mund të bëhet këtu është përafrimi i një pjese të përpjekjeve tuaja të përgjithshme - pikërisht për të inkurajuar blerjen e vazhdueshme të lidhjeve për faqen tuaj të biznesit ose blogun me një komponent komercial. Pra, më poshtë vjen një listë e shkurtër e pikave të plumbave për t'ju ndihmuar me këtë.

  • Analiza e mundësive - është gjëja e parë që duhet marrë në konsideratë për fushatën tuaj të angazhimit dhe blerjes. Të gjitha që ju nevojitet për një fillim të vërtetë kickass është një emër i njohur brenda industrisë së ngrohtë ose të biznesit - vendi i cili krijon mundësi për ndërtimin e lidhjes cilësore. Shfrytëzimi i mundësive - gjëja tjetër e rëndësishme që duhet marrë në konsideratë për pasuritë tuaja të ndërlidhura

    . Natyrisht, mund të ketë shumë mënyra dhe forma të ndryshme të levave, kryesisht të varura nga konkurrenca e ashpër e tregut, lloji i diversitetit të tregut, mënyra e shkallëzimit të përpjekjeve për të përmbushur objektivat, si dhe gjetja e mundësive të përafruara me alokimin e buxhetit tuaj kushtet e promovimit online në vetvete, si dhe skema kreative dhe e mençur e shpërndarjes së përmbajtjes. Analiza konkurruese për të bërë më së shumti nga strategjitë e blerjes së lidhjeve që përdoren tashmë nga rivalët tuaj të tregut, në përputhje me mundësitë më të mëdha për të shmangur grackat e rënda që tashmë zënë në kurth kundërshtarët tuaj të pafat.
  • Përfshirja e komunitetit për të marrë një ekspozim më të gjerë në internet për aksione, përmend, lidhjet dhe gjenerimin e plumbit.
  • Aplikimi për ndërtimin e lidhjeve të thyera dhe përdorimin e zgjuar të imazheve të pronarit.
  • Zhvillimi i partneriteteve të biznesit, thellimi i integrimit ndërsektorial dhe konsultimi i ndërsjelltë në nismat e ardhshme për përfshirjen edhe më të madhe të komunitetit dhe përvetësimin e lidhjeve Source .
December 22, 2017