Back to Question Center
0

Semalt: 4 të dhënat e Scraping Tools që do të kurseni kohën tuaj

1 answers:

Programimi është një pjesë e rëndësishme e shkencës së të dhënave. Duhet të zhvillohen aftësi të shkëlqyera programimi për të përpunuar të dhënat me dorë. Megjithatë, disa njerëz nuk mund të mësojnë gjuhë të ndryshme të kodimit dhe të kërkojnë alternativa të përshtatshme. Mjetet e mëposhtme të skrapimit të të dhënave janë të mëdha për jo-programuesit.

1. Kimono Labs

Kimono Labs ka qenë rreth e rrotull për shumë kohë. Është një nga aplikacionet më të mira dhe më të mahnitshme për grumbullimin e të dhënave. Ky program me burim të hapur vjen me një version gjyqi 15-ditor, por versioni i tij i lirë është gjithashtu i disponueshëm. Kimono Labs scrapes të gjithë faqen e internetit, duke filluar nga grumbullimi i të dhënave deri në scraping e saj dhe validation dhe vendosjen. Kimono Labs gjithashtu punon si një servil i fuqishëm në internet dhe mund të përdoret pa ndonjë kod. Për më tepër, kjo ju lejon të grumbulloni një numër të madh vendesh në të njëjtën kohë dhe nuk kompromis fare në cilësinë. Kimono Labs është gjithmonë zgjedhja e parë e ndërmarrjeve, e përdorur për mbledhjen e të dhënave, vizualizimin dhe organizimin. Ajo gjithashtu zbaton analytics të mëdha të të dhënave për përdoruesit e saj, duke e bërë punën e tyre më të lehtë.

2. import. io

Gërmimi i të dhënave për jo-programuesit kurrë nuk ishte aq i lehtë më parë. Është një platformë e automatizuar e nxjerrjes së uebit të ndërtuar nga ekspertët dhe pretendon se ka skrapuar një numër të madh të faqeve të internetit deri më tani. import. io është i madh jo vetëm për jo-programuesit, por edhe për shkencëtarët e të dhënave. Ky mjet zbulon automatikisht informacionin më të mirë për ju përpara se të fillojë përpunimin dhe është i punësuar edhe nga ekspertët e minierave të teksteve. Hiperparametrat e saj e bëjnë të lehtë për ju të zgjidhni të dhënat pa gabime dhe të merrni atë të scraped në formatin e dëshiruar.

3. Facebook dhe API-ja e Twitter

Për ekspertët e mediave sociale, fillestarët dhe jo-programuesit, Facebook dhe Twitter janë shumë efektive. Ato sigurojnë shërbime për grumbullimin e të dhënave përmes API-ve specifike dhe marrin vetëm disa minuta për të nxjerrë të dhënat tuaja në formatin e dëshiruar. Ai përdor burime të përcaktuara për të krijuar skedarë të dhënash dhe crawls faqet tuaja të internetit në asnjë kohë, pa ndonjë aftësi programore dhe njohuri teknike. API-të ndihmojnë në zgjidhjen e problemeve të ndryshme të lidhura me të dhënat, zbulimin dhe redaktimin e gabimeve në tekstin tuaj, dhe marrjen e informacionit të kualitetit të lartë nga të dyja imazhet dhe videot për përdoruesit.

4. Scraper (një zgjerim i Chrome)

Nëse përdorni rregullisht Google Chrome dhe është shfletuesi kryesor i internetit, thjesht provoni Scraper. Është një nga programet më të mira dhe më efektive të grumbullimit të të dhënave. Është ndërtuar me teknologji të mësimit të makinës dhe është projektuar posaçërisht për jo-programuesit. Kruajtësja mund të nxjerrë informacion të dobishëm për ju dhe ka shumë karakteristika të pazgjidhura. Opsioni i zbulimit të saj të spam ju lejon të heqni të dhënat nga spam-i dhe organizoni informacione të bazuara në kërkesat tuaja, pa ndonjë gabim drejtshkrimi ose gramatikore. Karkalec gjithashtu ndihmon në analizimin e komenteve të postës dhe emaileve, duke ju nxjerrë të dhënat e mirë dhe përcakton nëse është e dobishme për biznesin tuaj ose jo.

Ndryshe nga mjetet e tjera të zakonshme të skrapimit të të dhënave, shërbimet e mësipërme 4 nuk kërkojnë që ju të jeni mendje teknike. Gjithashtu, ju nuk keni nevojë të mësoni gjuhët e programimit për të përfituar nga këto grumbullues të të dhënave . Ju vetëm duhet të instaloni dhe aktivizoni ato për të përfituar nga opsionet e tyre dhe veçoritë e grumbullimit të të dhënave Source .

December 22, 2017