Back to Question Center
0

A mund të numërosh vende cilësore online për kthimin e backlinks?

1 answers:

Ndërtimi i lidhjeve është një proces i marrjes së lidhjeve me faqet e internetit të tjera. Duke fituar lëngun e lidhjeve organike, përmirësoni reputacionin e burimit tuaj të uebit dhe rrisni pozicionin e tij në faqen e rezultateve të kërkimit të Google. Sa më cilësore lidhjet hyrëse të keni, gradën më të lartë që do të merrni nga një motor kërkimi. Pa asnjë dyshim, backlinks shërbejnë si faktorë kryesorë të rangimit. Makinat e kërkimit marrin parasysh jo vetëm numrin e lidhjeve hyrëse, por edhe cilësinë e tyre.

Ka shumë mënyra se si të ndërtojmë backlinks online në faqen tuaj. Kryesisht ato mund të ndahen në metoda të ndërtimit të linkut SEO të zezë-kapelë (fermat e lidhjeve, rrjetet e lidhjeve, artikujt e shkruar, komentet e blogut spammy, aplikimet në dosjen e faqeve), dhe metodat e ndërtimit të lidhjeve të bardha-hat (postimi i mysafirëve, përmbajtje të bazuar, marketing social media, dhe kështu me radhë). Shumica e webmasters dëshirojnë të marrin rezultate të shpejta dhe t'i referohen teknikave të ndërtimit të lidhjeve spammy. Teknika të tilla shkelin Udhëzimet e Google për Udhëzimet për Webmaster dhe janë etiketuar si spam të ndaluar online. Në këto ditë Google mund të zbulojë lehtësisht të gjitha përpjekjet për të luajtur sistemin e renditjes dhe të penalizojë vendet që angazhohen në skemat e ndërtimit të linkut spammy. Megjithatë, jo të gjitha ndërtimet e lidhjeve janë spam dhe në fakt, krijimi i lidhjeve në vitin 2017 vazhdon të ketë një ndikim të rëndësishëm në optimizimin e faqes tuaj dhe përmirësimin e renditjes.

Ky artikull është dizajnuar për t'ju dhënë një shpjegim të qartë të rolit të backlinks në optimization motor kërkimi. Unë do t'ju shpjegoj se si Google pranon lidhjet tuaja përbrenda dhe çfarë burimi janë më të mirë për qëllimet e ndërtimit të lidhjeve.

Si i pranon Google backlinks tuaj?

Google po lufton në mënyrë aktive kundër spammers. Ajo përpiqet të zbulojë të gjitha aktivitetet mashtruese dhe urren lidhje të blera. Google kujdeset për përvojën e kërkimit të përdoruesit dhe tenton t'u sigurojë atyre rezultatet më të mira të kërkimit. Kjo është arsyeja përse ata webmasters që gjenerojnë nënshkrime të ngrohjes dhe fitojnë aftësi të rangimit burimet e tyre të internetit mund të mos meritojnë, të marrin dënime të rënda nga Google në formën e deindeksimit dhe rënies së renditjes. Nëse Google ishte i sigurt, përmes llogaritjes algoritmike mund të identifikonin lidhje spammy, e gjithë industria e marketingut në internet nuk do të kishte qenë duke folur për luftën në lidhjet me pagesë.

Në vend të kësaj, Google vlerëson teknikat e ndërtimit të lidhjeve natyrore kur qëllimi parësor i webmasterëve nuk po fiton lidhje më të mëdha, por siguron përdoruesit me cilësi dhe përmbajtje të dobishme. Nëse përmbajtja juaj është me vlerë të vëmendjes së përdoruesit, ata do të lidhen me të me vullnetin e tyre. Në këtë rast, ju nuk keni nevojë të shpenzoni asnjë cent në ndërtimin e lidhjeve. Ju thjesht do të çmoni nga njerëzit për punën tuaj të vështirë.

Pse keni nevojë të ndërtoni backlinks online në faqet e larta të PR?

Lidhjet përbrenda kanë avantazhe të shumta përtej rezultateve të motor kërkimi. Me ndihmën e backlinks të lartë të PR, faqja juaj do të jetë në gjendje të marrë më shumë autoritet të markës dhe lëngun e lidhjes së cilësisë që të gjithë në të gjitha mund të ndikojnë pozitivisht në renditjen tuaj të faqes. Në këtë artikull, ne kemi vendosur të ofrojmë një listë të burimeve të internetit me cilësi të lartë të PR që ofrojnë mundësi për lidhje interneti.

Faqet e lartë PR për backlinks online dofollow gjenerojnë:

http: // www. google. com / local / add

http: // www. kuisje. com /

http: // www. articlesbase. com /

http: // www. technorati. com /

http: // www. artikuj. org /

http: // www. selfgrowth. com /

http: // www. mbledh. com /

http: // www. Neni-content-mbret. com /

http: // www. articlessubmitter. com /

http: // www. goodinfohome. com /

http: // www. seosubmitarticle. com /

http: // www. premiumArticles. biz /

http: // www. yellowbot. com /

http: // www. bigbook. com /

http: // dir. yahoo. com /

http: // www. pyesin-dir. com /

http: // www. massivelinks Source . com /

December 22, 2017