Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat për të ndërtuar backlinks shpejtë?

1 answers:

Ndërtimi i lidhjes është aspekti primar dhe më sfidues i optimizimit të motor kërkimi. Ndikon pozicionin e renditjes së internetit dhe krijon përshtypjen e Google për një fushë të caktuar. Roli i lidhjeve hyrëse në SEO është treguar në numrin e studimeve të faktorëve të rangimit.

Megjithatë, disa webmasters ende kanë dyshime në lidhje me ndikimin dhe përfitimet e lidhjeve përbrenda. Ata pretendojnë se mbështetja e Google në backlinks po zvogëlohet. Megjithatë, unë do të doja t'i merrja atje. Lidhjet e kthyera nuk mund të zhduken sa herë që luajnë një rol të rëndësishëm në algoritmin e rendit Google. Studimet e kohëve të fundit tregojnë se numri i domeneve që lidhen me një faqe lidhen me renditjen më shumë se çdo faktor tjetër. Nëse nuk i merrni seriozisht këto të dhëna, përpiquni të kërkoni vetë. Futni fjalen tuaj te synuar ne Semalt Web Analyzer dhe shikoni ne faqet e renditjes me te larte. Të gjithë kanë shumë lidhje hyrëse. Edhe nëse fjalia juaj e synuar nuk është shumë konkurrencë, faqet e internetit të rangut TOP do të kenë lidhje të shumta hyrëse.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si të ndërtojnë backlinks shpejtë dhe efikase. Ne kemi përdorur disa prej këtyre strategjive për ndërtimin e lidhjeve për të rritur renditjen tonë të klientëve. Ne morëm rezultate pozitive dhe u rritëm profilet e lidhjeve të klientëve tanë.

Pra, le të vazhdojmë! Shpresoj se ky informacion do të ketë tuaj për të marrë lëng të lidhjes cilësore në faqen tuaj.

  • Krijo kanale lidhje me motorët e kërkimit me porosi

Si një rregull, faqet e internetit që kanë lidhje me ju në të kaluarën kanë më shumë gjasa ta bëjnë këtë përsëri. Ata e bëjnë këtë sepse ata tashmë janë tifozë të asaj që po bëni dhe shkruani. Ata kanë më shumë gjasa të jenë të interesuar për çdo përmbajtje të re që publikoni dhe lidhur me të. Imazhi që ke një bazë të dhënash të të gjitha burimeve të uebit që tashmë janë të lidhura me ju, dhe prandaj ka gjasa të jenë të interesuar për përmbajtjen tuaj të re. Është pa dyshim do të jetë i çmendur i fuqishëm për biznesin tuaj online, pasi ju mund të merrni një rrjedhje të qëndrueshme të trafikut në hyrje në faqen tuaj.

Ju mund të ndërtoni një bazë të dhënash të tillë duke përdorur CSE të Google. Çdo gjë që ju nevojitet është të ndiqni këto hapa:

  1. Gjeni burime të internetit që tashmë janë duke u lidhur me ju;
  2. Ngarko këto burime në një motor kërkimi me porosi;
  3. Gjeni perspektivat e lidhjes për përmbajtjen e ardhshme. Regjistrohuni në mjetin CSE të Google dhe krijo një motor kërkimi të ri atje. Pastaj futni një faqe interneti që dëshironi të kërkoni dhe një emër të motorit të ri të kërkimit tuaj të personalizuar. Lundroni te skeda e ardhshme dhe shihni vlerën në qelizën A1. Duhet të formohet si "fushë. com. "Ju duhet të kopjoni ngjitni këto të dhëna në seksionin" faqet për të kërkuar "në motorin tuaj të kërkimit me porosi. Dhe së fundi, klikoni mbi butonin "krijoni".

    Megjithatë, nëse dëshironi të kërkoni shumë fusha nga profili yt i lidhjes, duhet të shtoni domenin tjetër që keni. Kjo është arsyeja pse ju duhet të klikoni mbi butonin "edit search engine" dhe të shtoni më shumë faqe. Ju mund të zgjidhni opsionin "për të shtuar faqet në masë" dhe kopjoni listën e fushave në kutinë. Zgjidhni një funksion "përfshini të gjitha faqet në këto vende" dhe kliko "ruaj. "

    Tani, motor kërkimi juaj me porosi është gati. Ju mund ta përdorni atë për të kërkuar për perspektivat e ndërtimit të lidhjeve sa herë që publikoni një pjesë të re të përmbajtjes. Kjo lidhje e ndërtimit të taktikës mund të bëhet më e efektshme nëse profili juaj i lidhjes rritet, sepse ju keni një bazë të dhënash më të gjërë të burimeve të uebit për të kërkuar nëpër Source .

December 22, 2017