Back to Question Center
0

Cilat vende të larta të marrëdhënieve me publikun mund t'ju ndihmojnë të ndërtoni backlinks?

1 answers:

Pavarësisht nga ndryshimet e vazhdueshme të algoritmeve të kërkimit, backlinks mbeten thelbësore për renditjen e faqeve të internetit. Është ende thelbësore për të krijuar backlinks në faqet e PR të lartë për të rritur renditjen tuaj të faqes dhe për të forcuar praninë tuaj në internet. Tani, algoritmi i renditjes së Google shërben mjaft të thjeshtë - sa më i lartë numri i backlinks cilësor që tregojnë në faqen tënde, aq më e rëndësishme faqja juaj e internetit është.

Megjithatë, ju duhet backlinks jo vetëm për të përmirësuar faqen tuaj search engine optimization. Ato ndihmojnë për të rritur vetëdijen tuaj të markës dhe për të sjellë më shumë trafik natyror nga vendet shumë relevante.

Për të pasur një lidhje të mirë, nuk duhet vetëm të punosh shumë për të krijuar lidhje të reja përbrenda në faqen tënde, por edhe për të gjetur lidhje që rrallë përdorin për të gjetur dhe eliminuar ato lidhje që mund të jenë të dëmshme për biznesin tuaj.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si të gjeni faqet e larta të PR për ndërtimin e backfinkeve dofollow atje. Për më tepër, ne do të shqyrtojmë si të krijojmë një profil lidhjesh fituese dhe të heqim lidhjet e dëmshme nga brenda.

Si të merrni backlinks të dobishme të larta PR për faqen tuaj?

Ju duhet të filloni duke shikuar burimet e trafikut të konkurrentit tuaj. Çdo gjë që ju nevojitet në vijën e poshtme të lidhjeve të lidhjeve është që të kërkoni web për fjalë kyçe të shënjestruara dhe të vëzhgoni cilat faqet e internetit renditen më të lartat.

Për të kontrolluar faqet e rangut të lartë për një konkurrent të veçantë të tregut, mund të përdorni Semalt Web Analyzer ose mjet të ngjashëm Web. Sapo të keni gjetur një burim të uebit të lartë duke iu referuar lidhjeve përbrenda, duhet të provoni të kopjoni këto lidhje dhe të merrni këtë trafik të vlefshëm në faqen tuaj.

Si rregull, backlinks të mira vijnë nga produkte dhe shërbime të cilësisë dhe provuar. Kjo është arsyeja pse ju duhet gjithashtu të promovoni biznesin tuaj në mediat sociale dhe të rrisni numrin e besnikëve ndaj përdoruesve të markave tuaja. Duke përdorur një softuer të posaçëm të automatizuar, mund të kontrolloni përmendjet e markës tuaj në mediat sociale dhe t'i zëvendësoni këto vërejtje me backlinks.

Në përgjithësi, backlinks shërbejnë si një tregues i fuqisë së internetit dhe reputacionit. Kjo është arsyeja pse nëse ju ofroni klientëve tuaj potencialë produkte dhe shërbime cilësore, si dhe me përmbajtje të dobishme, njerëzit do të flasin për ju dhe do të lidhen me faqen tuaj. Si rezultat, ju do të merrni shumë lëng organik lidhje dhe perceptim pozitiv të markës.

Si për të menaxhuar reputacionin tuaj online site?

Nëse dëshironi të keni rrjedhë të vazhdueshme të trafikut dhe të gjeneroni pista, ju duhet të menaxhoni reputacionin tuaj të markës online. Nëse keni disa komente negative për biznesin tuaj në ueb, vendosni kohën dhe përpjekjet tuaja në rregullimin e problemit të klientit tuaj në vend që të përpiqeni të hiqni këtë reagim negativ. Ju duhet t'i përgjigjeni të gjitha reagimeve negative dhe të gjeni se çfarë ka shkuar keq. Nëse një problem ishte nga ana juaj, ju duhet ta përmirësoni atë dhe të siguroni një klient me zbritje ose kompensim të rëndësishëm.

Si rregull, konsumatorët e pakënaqur ndryshojnë mendjen pas kësaj dhe rishikojnë rishikimet e tyre, duke ndarë atë që keni bërë dhe duke kthyer një situatë të keqe në një më të mirë.

Kjo është arsyeja pse ju duhet të punoni shumë për të kënaqur klientët në vend të lidhjeve të ndërtimit. Sa më shumë besnikë përdoruesve të markës suaj që ju keni, aq më shumë backlinks cilësi të lartë ju mund të merrni Source .

December 22, 2017