Back to Question Center
0

A mund të më tregoni se si të merrni backlinks cilësi të mirë?

1 answers:

Para çdo gjëje tjetër, çfarë e bën një lidhje të cilësisë? Marrë në përgjithësi, profili i lidhjes së faqes tënde ose blog-it vlerësohet nga Google duke përdorur një numër faktorësh parësorë, si autoriteti i lidhjes, mosha e domain, përputhja e tekstit me tekst, modelet e lidhjes natyrore etj.Pse duhet të dini se si të merrni backlinks me cilësi të mirë vetëm? Thjesht sepse ndërthurjet e natyrshme janë bërë kohët e fundit një nga sinjalet më të rëndësishme të renditjes në SEO. Kjo është arsyeja pse ju duhet të dini vendet e duhura dhe veprimet e duhura që duhen marrë për të fituar këto lidhje të vlefshme. Dhe unë do të ju tregoj se si të merrni backlinks cilësi nga rrjeteve sociale, marketing artikull, njoftime për media dhe faqet e shkëmbimit të dokumenteve. Pra, le t'i shqyrtojmë të gjitha më poshtë.

Sigurisht, sfera moderne e mediave sociale është e vlefshme për të ndërtuar lidhje me. Dhe ka rreth një duzinë rrjetesh sociale dhe media faqet që kanë marrë audiencat më të mëdha të përdoruesve aktivë, si Google Plus, Twitter, Facebook, etj.Gjë është se çdo platformë online e popullarizuar në mediat sociale zakonisht ka një renditje mjaft të lartë në faqe. Kjo është arsyeja pse kjo mundësi tërheqëse rekomandohet që të gjykohet për ndërtimin e lidhjes së cilësisë së pari dhe më kryesorja. Mbani në mend se për rezultatet më të mira këtu duhet të përgatitni një orar të përsëritur të postimeve ose planin e kanaleve të medias. Duke bërë kështu, jo vetëm që do ta rritni audiencën tuaj të tanishme, por do t'i targetoni klientët tuaj potencialë duke përdorur përmbajtje unike dhe unike që ofrojnë vlerë reale, të mbështetur me imazhe relevante, infografikë, spreadsheets etj.Kjo metodë është ndoshta ndër mënyrat më të mira për të marrë strategjinë e ndërtimit të lidhjeve me performancë të lartë. Këtu është se si të merrni backlinks cilësi të mirë me marketing neni - vetëm kërkoni për fjalë kyçe të drejtë dhe të përgatisë disa tema të mëdha artikull. Tjetra, filloni të punoni në përmbajtjen tuaj për tu dorëzuar në disa nga drejtoritë më të respektuara të artikullit. Në këtë mënyrë, mos harroni të përfshini lidhjet që drejtojnë në faqen tuaj kryesore ose blogun. Vetëm sigurohuni që çdo gjë të jetë në vend - të dy tekstet ankoruese dhe butonat e ndarjes sociale duhet të vendosen efektivisht brenda shkrimeve tuaja cilësore. Mediat e shtypit

Faqet e internetit të tilla mediatike që merren me lajmet gjithashtu janë vende të shkëlqyera për të kapur disa lidhje - thjesht sepse thuajse çdo gjë që postohet atje zakonisht zgjidhet nga faqet më të vogla që do të përhapen gjerësisht në Web. Duke pasur parasysh se këto vende të mëdha të medias janë gjithmonë duke kërkuar për një pjesë të përmbajtjes së freskët ose disa tregime emocionuese me interes të lartë publik, të gjitha që ju duhet është t'i furnizoni me atë artikull cilësor që mbulon një temë të nxehtë relevante për industrinë tuaj kryesore ose të ngrohtë. Vetëm sigurohuni që të krijoni një titull të angazhuar dhe përmbajtje relevante që do të tërheqin një audiencë më të gjerë të synuar - dhe keni përfunduar.

Kjo do të ishte një mënyrë tjetër e shkëlqyeshme për ndërtimin e lidhjeve natyrore, përveç që zakonisht siguron që backlinks të merituara me atributin DoFollow. Për më tepër, burimet më të mëdha ose të ngjashme janë të besueshme nga motorët e kërkimit më të mëdhenj, si vetë Google. Pra, kjo mundësi duket si një padyshim e denjë, apo jo? Këtu është se si të merrni backlinks cilësi të mirë nga faqet e internetit për ndarjen e dokumenteve - vetëm të keni pjesën e duhur të përmbajtjes së cilësisë (i. e. , jo artikuj shumë të rëndë, ose postime të plota). Sapo të përgatitet çdo gjë, ju do të duhet të dorëzoni atë duke rënë një lidhje që tregon rrugën në faqen tuaj ose blogun tuaj Source .

December 22, 2017