Back to Question Center
0

Ku mund të gjeni listën e lartë të backlinks PR edu?

1 answers:

Domeni Edu konsiderohet si më i fuqishmi në ueb. Backlinks që vijnë nga këto vende posedojnë shumë autoritet dhe vlerë për burimet e lidhura në internet.

Backlinks Edu janë lidhje që vijnë nga burimet e internetit të arsimit të lartë autoritative. Google tërheq lidhje të tilla si të besueshme dhe më autoritative dhe jep kredi për domenin e lidhur. Me fjalë të tjera, disa cilësi backlinks të cilësisë mund të sjellin më shumë vlerë në faqen tuaj sesa mijëra lidhje me cilësi të ulët ose të mesme. Ata mund të rrisin ndjeshëm renditjen tuaj dhe t'ju ndihmojnë të merrni në krye të faqes së rezultateve të kërkimit.

Si rregull, domainet e arsimit nuk janë lehtësisht të arritshme dhe vetëm ata që kanë institucione arsimore të certifikuara mund të ndërtojnë burimet e tyre në uebfaqe EDU. Për më tepër, shuma më e madhe e fushave të edu kanë qenë rreth e rrotull për shumë kohë. Burimet Web që ekzistojnë në internet për një kohë të gjatë kanë shumë lidhje hyrëse dhe më pas PageRank të lartë. Kjo është arsyeja pse ka kuptim për të krijuar lista edu backlinks. Sa për mua, Google ka një favor për domainet e edu. Megjithatë, ju duhet të punoni shumë nën përmbajtjen tuaj, optimizimin e faqes dhe reputacionin e markës për të marrë backlinks edu. Kjo është arsyeja pse përmbajtja arsimore e bazuar në hulumtime artizanale dhe besoj se duke u fokusuar në gjetjen e disa backlinks respektive për qëllime të optimizimit të motor kërkimi mund t'ju ndihmojnë të rangoni më mirë.

Një mënyrë për të marrë një listë të backlinks edu

Disa webmasters besojnë se është pothuajse e pamundur për të marrë backlinks edu për të lira. Pengesa të shumta nuk lejojnë që webmasters të krijojnë lidhjet përbrenda në backlinks edu. Është e vështirë të dalësh me përmbajtje, është e dhimbshme të ndiqni të gjitha kërkesat dhe arsyet e tjera qesharake që i mbajnë pronarët e faqeve të internetit larg nga mundësitë e ndërtimit të Lidhjes Edu.

Megjithatë, në realitet, gjithçka është shumë më e lehtë. Nëse e dini se çfarë po bëni, marrja e backlinks edu nuk do të jetë e komplikuar. Sidoqoftë, së pari duhet të dalësh me taktika efektive për ndërtimin e lidhjeve dhe të shkosh pas tyre. Le të diskutojmë disa prej tyre.

Është një nga mënyrat më të lehta për të marrë lidhje nga çdo fushë, duke përfshirë burimet arsimore. Faqet e internetit Edu janë të mëdha në faqet e burimeve. Kjo mund të jetë e dobishme për webmasters që dinë se çfarë po bëjnë. Sigurisht që duhet të jeni në hapa specifike për të përdorur këtë teknikë të lidhjes së lidhjeve. Për shembull, nëse biznesi juaj vendoset në industrinë e fitnesit, mund të përfitoni nga kjo. Jep një kërkim në Google, duke përdorur pyetjet në vijim: "site:. edu fitness + inurl: burimet, "" site:. edu dietat e pakta + inurl: links, "etj. Duke bërë këtë hulumtim, ju do të merrni një listë të burimeve të internetit edu. Ju duhet të kontaktoni këta pronarë të faqes ose admins dhe tregoni atyre në lidhje me burimin tuaj web relevante me sasi të madhe të informacionit mbi këtë temë. Kjo ndërtesë lidhje është e mirë, por duhet të keni parasysh se larg nga të gjithë njerëzit do të lidhen me faqen tuaj ose pjesë të përmbajtjes. Ekziston rreziku që një përqindje e konsiderueshme e webmasters thjesht të kalojnë propozimin tuaj. Megjithatë, ju duhet ta merrni atë në mënyrë adekuate pasi kjo metodë është e thjeshtë dhe nuk merr shumë kohë. Kjo është arsyeja pse çdo lidhje që arrini të kapni në këtë mënyrë është një fitore për ju Source .

December 22, 2017