Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat për të tërhequr backlinks të mira në faqen tuaj te internetit?

1 answers:

Unë do të doja të filloja këtë artikull me një përkufizim të shkurtër të backlink për ata që janë të ri në këtë temë. Një lidhje e prapme është një hyperlink që vjen nga një faqe në tjetrën. Si rregull, një lidhje futet në tekst dhe duket si një tekst i ankoruar. Duke klikuar mbi këtë tekst, shkoni te artikulli i shpjegimit ose në një faqe interneti që përmendet në këtë përmbajtje. Lidhje të tilla zakonisht u ofrojnë përdoruesve informacion të dobishëm dhe ndihmojnë pronarët e faqeve të internetit të përmirësojnë renditjen e tyre të internetit nëse gjithçka bëhet mirë.

Ky artikull është dizajnuar për të mësuar se si të merrni backlinks të mira në faqen tuaj te internetit. Unë do të doja të ju krah me mjetet që ju duhet për të marrë backlinks më të mirë të mundshme dhe për të rritur shtrirjen tuaj.

Jo të gjitha backlinks janë krijuar në mënyrë të barabartë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm kur ndërtohen lidhje në faqen tuaj. Si rregull, backlinks përdoren për dy qëllime. I pari është që të ndihmojë një faqe interneti të arrijë lëngun e lidhjes së cilësisë dhe të rrisë autoritetin e markës në internet. E dyta është të shkaktojë dëm në mënyrë të qëllimshme në vendet konkurruese ose pa dashje për një tuaj.

Si të dalloni një backlink me cilësi të lartë?

Në përgjithësi, backlinks cilësi të lartë janë ato që vijnë nga më të mirë të web sites. Ato janë të rëndësishme dhe gjenerohen etikisht. Sa më shumë njerëz që lidhen me vendet më të mira të cilësisë, aq më mirë është për renditjen e motorëve të kërkimit të faqes. Google do të shohë lidhje të tilla dhe shpërblen faqen e lidhur me gradën më të lartë dhe reputacionin më të mirë. Është pikërisht ajo që ju duhet të kërkoni për ndërtimin e lidhjeve.

Megjithatë, siç e përmenda më parë jo të gjitha backlinks janë krijuar në mënyrë të barabartë dhe më pas larg nga të gjithë ata janë të ngjashme të dobishme. Kjo është arsyeja pse webmasters duhet të dinë saktësisht se çfarë përbën një backlink me cilësi të lartë.

Le të numërojmë disa prej karakteristikave thelbësore të backlinkit organik me cilësi të lartë:

  • të rëndësishme për vendndodhjen e faqes së promovuar;
  • vjen nga burimi i besuar i internetit;
  • dërgon në trafikun referues;
  • të përfshirë në përmbajtjen e faqes;
  • nuk është paguar ose reciprok;
  • nuk duket si një shpallje;
  • ai kontribuon në PageRank tuaj.

Lidhje të tilla të cilësisë së lartë janë të vështira për t'u marrë. Kjo është arsyeja pse ata vlerësohen shumë nga motorët e kërkimit dhe përdoruesit. Për më tepër, ju duhet të merrni lidhje të tilla nga shumëllojshmëria e burimeve të ndryshme, jo 100 lidhje të forta nga një vend i lartë PR. Mbani në mend se Google mund të vëreshë thjesht kur përpiqesh të mashtrosh sistemin.

Cilat janë mënyrat më të thjeshta për të marrë backlinks cilësore në faqen tuaj?

Gjëja e parë që duhet të kuptoni është që backlinks duhet të ndërtohen, jo të blera. Strategjia e ndërtimit të përsosur të lidhjes do të bazohet në punën e vështirë, dhe kjo është e gjitha. Sigurisht, do të kaloni më shumë kohë duke krijuar lidhje në mënyrë të barabartë. Megjithatë, do të jeni të sigurtë që lidhjet e tilla do t'ju japin rezultate pozitive afatgjata.

Ka disa mënyra për të marrë backlinks cilësi:

  • Për të marrë lidhje të rëndësishme, ju thjesht mund të vendosni emrin tuaj dhe informacion në cilësi të lartë,. Mund të jetë kështu që ju do të duhet të paguani në disa nga këto drejtori. Megjithatë, para se të vendosni për ndonjë shërbim të krijimit të lidhjeve, ju duhet të siguroheni që nuk është një faqe interneti spam.
  • Një tjetër teknikë e dobishme për ndërtimin e lidhjeve është që të bëhet një bloger mysafir. Bashkëpunoni me blogun në shënjestër të fushës dhe publikoni aty disa postime emocionuese dhe të angazhuara me lidhje në hyrje që tregojnë faqen tuaj Source .
December 22, 2017