Back to Question Center
0

A është e mundur të krijohen backlinks cilësore për një faqe interneti të themeluar kohët e fundit?

1 answers:

Mund të jetë shumë e vështirë për të marrë backlinks në një e-commerce website. Megjithatë, ju mund të shmangni këtë teknikë të kërkimit të motorëve të kërkimit, pasi është DUHET për suksesin tuaj të biznesit. Ky është rasti për shumicën e bizneseve online. Mund të jetë veçanërisht e ndërlikuar për burimet e internetit që nuk kanë një blog. Duhet të jeni gati që procesi i ndërtimit të lidhjes do të marrë shumë kohë dhe përpjekje përkundër faktit që ju mund të dëgjoni rreth këtij procesi nga agjencitë e ndryshme të optimizimit të motorëve të kërkimit. Ata premtojnë të krijojnë një profil të lidhjes me cilësi të lartë brenda një muaji për një çmim të arsyeshëm. Megjithatë, duhet të kuptoni se çdo gjë tingëllon shumë e mirë për të qenë e vërtetë. Në të vërtetë, ajo merr të paktën gjashtë muaj ose më shumë në varësi të biznesit tuaj dhe të tregut të ngrohtë.

Duke pasur parasysh përditësimet e fundit të Google, duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm ndaj cilësisë së backlinks që krijoni. Ato duhet të ndërtohen në lidhje me industrinë tuaj, burime të mirë të indeksimit të internetit. Për më tepër, ju duhet të kontrolloni nëse një faqe interneti ishte penalizuar paraprakisht apo jo. Krijimi i lidhjeve, mund të forconi pozicionet tuaja në faqen e rezultateve të kërkimit ose t'i dobësoni ato duke treguar Google se ju nuk jeni burim web i besueshëm.

Ky post është projektuar për të ndarë me ju disa nga strategjitë më të mira për ndërtimin e lidhjeve që punojnë tepër mirë për burimet e internetit të e-commerce.

Përqindja e lartë e bizneseve dështon për shkak të

  • Teknika e lëvizshme

metodat e shumta të ndryshme. Megjithatë, pas faktit të dështimit të tyre, lidhjet e tyre qëndrojnë në dispozicion. Partnerët e mëparshëm të biznesit ende lidhen me to, sepse ata nuk kanë asnjë mënyrë për të ditur se këto biznese nuk ekzistojnë dhe rendisin më. Faqet e tyre të internetit ende janë duke punuar, por nuk posedojnë asnjë vlerë apo trafik. Në shumicën e rasteve, damarët e lidhjeve të thyera nuk mund t'i gjejnë ato. Zbatimi i "metodës së lëvizjes së burrave", ju mund të përdorni faqet që nuk janë në dispozicion për përfitimin tuaj. Ju mund një favor për burimet e internetit si tuajat, duke gjetur faqet e internetit të vdekur që lidhen me to. Ju mund t'i kërkoni këta njerëz që të lidhen përsëri në faqen tuaj në vend. Duke zbatuar këtë teknikë të ndërtimit të lidhjes së thjeshtë të krijuar nga Brian Dean (Krijuesi i Backlinko SEO blog), mund të ndërtoni backlinks cilësore në faqen tuaj në mënyrë të lirë dhe organike. Kjo teknikë e lidhjes së ndërtimit funksionon mjaft e thjeshtë dhe mund të zbatohet nga të gjitha bizneset online të cilët dëshirojnë të krijojnë backlinks cilësorë

  • . Çdo gjë që ju nevojitet është të zbuloni cilat burime të internetit tashmë e përmendni markën tuaj dhe produktet që ju shitni me pakicë, dhe lutuni me mirësi të shtoni linkun tuaj të burimit në rishikimet e tyre. Megjithatë, para se të kërkoni kthime, duhet të kontrolloni nëse një burim ueb mund të jetë një mundësi e shkëlqyeshme e krijimit të lidhjes për ju ose nuk e vlen vëmendja juaj. Një tjetër gjë që duhet të kontrolloni është se ky përmendim është i palidhur Source .

December 22, 2017