Back to Question Center
0

A mund të më ndihmoni me strategjinë më të lartë të SEO për backlinks më të mira në vitin 2016?

1 answers:

Cila është qasja e duhur për backlinks më të mira në 2016, veçanërisht nga pikëpamja e SEO? Unë besoj se aktualisht, mënyra më e mirë për ndërtimin efikas të lidhjeve është duke vepruar diskrete për të mbajtur gjithçka mirë të bazuar dhe plotësisht të kontrollueshme. Shumë SEO dhe webmasters ekspertësh besojnë se kontrollet e përsëritura për të përjashtuar të gjitha strategjitë e vjetruara dhe ndërtimin e lidhjeve do të ishin çelësi për ngasjen e mënyrës më të mirë SEO me backlinks në vitin 2016. Unë do të thotë se nuk ka strategji universale në Search Engine Optimization me 100% të garantuara dhe gjithsesi rezultate të parashikueshme që pritet në mënyrë të arsyeshme për pozicionet e renditjes së kërkimit në afat më të gjatë. E vetmja gjë që mund të bëjmë - duhet të pranoj - është të shmangim përdorimin e metodave të paprovuara dhe jo plotësisht të besueshme e ndërtimit të lidhjes. Unë do të thotë që ju duhet gjithmonë të mendoni dy herë para se të aplikoni edhe për të gjitha ato truket kohët e fundit të dalë në modë në SEO, pa marrë parasysh sa premtuese ata mund të shikojnë në shikim të parë. Pra, më mirë të harrosh për "risitë" e tilla, sigurisht, nëse nuk veproni në mënyrë proaktive dhe tashmë keni një kuptim të qartë - pikërisht ajo që ju do të bëni dhe për çfarë qëllimi të veçantë. Megjithatë, unë besoj se gati çdokush mund të gëzojë një rezultat të provuar në ndërtimin e një lidhje të fortë lidhje për faqen e internetit ose blog. Dua të them se ka disa mënyra të vjetra shkollore dhe mënyra të përdorimit të provës për backlinks më të mira në vitin 2016, madje edhe pa angazhimin e një ekipi SEOs me përvojë ose webmasters me prirje të përshtatshme në industrinë për vite. Më poshtë do të kem një pasqyrë të shkurtër të praktikave të mia me cilësi të lartë dhe vizion të qartë ku të filloni ndërtimin e lidhjeve cilësore për të përmirësuar SEO tuaj në shkallë.

Kategorizimi Profili juaj Link

Le të marrim atë për të dhënë - të gjitha lidhjet përbrenda mund të ndahen në "dy" shtresa. Thënë thjesht, gjithçka zakonisht varet nga burimet e tyre dhe koha më e përshtatshme për të filluar ndërtimin e tyre pa shikuar dyshime nga këndvështrimi i motorëve të kërkimit më të mëdhenj, si vetë Google. Jeni të sigurtë ndaj kurtheve dhe dënimeve më të shpeshta që mund të bien papritur në renditjen tuaj - pothuajse në asnjë kohë. Për të qenë në anën e sigurt, duhet të ndiqni drejtimin e duhur të veprimeve që nga fillimi. Në këtë mënyrë, unë rekomandoj kategorizimin e mundësive për ndërtimin e lidhjeve, si më poshtë:

Tier 1 Links

  1. .
  2. Dorëzimet në dosjen lokale.
  3. Listimet e biznesit të lidhura me industrinë.
  4. Drejtoritë e artikullit të artikuluar për tu lidhur përsëri në faqen tuaj ose blog (unë rekomandoj ato që vijojnë të provojnë para së gjithash - Ezinearticles. com, GoArticles. com, ose Articlebase. com). Ndërtimi i prezencës së mediave sociale me fillimin e profileve të biznesit në platformat më të mbushura me njerëz si Facebook, Twitter, LinkedIn

. (Hint: mund të provoni të përdorni FanPageRobot, një mjet i dobishëm për të postuar lidhjet tuaja në ato media popullore sociale në një mënyrë pothuajse të vetë-shtyrë.
  • Postimi i blogut të mysafirëve për të fituar një kthesë në kthim).
  • Duke komentuar bloget relevante të ngrohtë.
  • Duke u përfshirë në diskutime të nxehta në bloget, forumet dhe faqet e internetit të lidhura me industrinë për Pyetje dhe përgjigje. (Hint: para çdo gjë tjetër, unë rekomandoj duke u përpjekur ndërtimin e backlinks nga Quora dhe LinkedIn Përgjigjet).
  • Marketingu i videove në YouTube, uebfaqja e dytë e vizituar në botë, nuk duhet të nënvlerësohet. Mos hezitoni të nisni kanalin tuaj të videos dhe të zhvilloni një marketing jashtëzakonisht efikas online me promovimin e emrit të markës, në përputhje me kapjen e shumë lidhjeve të vlefshme në të njëjtën kohë. (Hint: mund të krijoni një çift në çast të krijuara lidhje - vetëm plotësimin e seksioneve kryesore në profilin tuaj të disponueshëm për rënien e lidhjeve me faqen tuaj ose blogun tuaj si default) Source .
  • December 22, 2017