Back to Question Center
0

Duhet të filloj ndërtimin e lidhjeve me drejtoritë për të paraqitur faqen e internetit për backlinks përpara ndonjë gjëje tjetër?

1 answers:

Në ditët e sotme, faktorët kryesorë të optimizimit të Search Engine jashtë faqe janë bërë shumë më të sofistikuara se çdo mjet tjetër për SEO. Në fakt, ndërtimi i lidhjeve cilësore (duke përfshirë veprimet e nevojshme për të paraqitur faqen e internetit për backlinks) janë të lidhura pikërisht me SEO jashtë faqe, duke qenë një pjesë jetike e misterit të plotë në lidhje me renditjen e motorëve të kërkimit në shkallë. Kjo do të thotë që çdo faqe interneti ose blog duhet të ketë një profil të fortë backlink që kontribuon në rritjen e përgjithshme në drejtim të ndërtimit të një autoriteti të lartë, si dhe qëllimi përfundimtar për të dominuar SERP-in e Google. Natyrisht, pjesa më e madhe e strategjive për ndërtimin e lidhjeve zakonisht kanë nevojë shumë kohë dhe nganjëherë mund të kërkojnë edhe pak investime në para. Sidoqoftë, të kesh një lidhje të fortë lidhjesh është gjithsesi një punë e denjë, e cila gjithmonë do të paguhet, veçanërisht nga pikëpamja e perspektivës afatgjatë.

Fiton shpejt për ndërtimin e lidhjes suaj

Siç e thashë më parë, ndërtimi i profilit të lidhjes së cilësisë duhet të jetë ndër prioritetet tuaja kryesore. Natyrisht, nëse vendosni të dorëzoni faqen e internetit për backlinks ose tashmë keni gjithçka atje në vend - mirë për ju! Por kjo nuk do të ishte e mjaftueshme për të shijuar një kickstart të mirë për profilin e backlink të faqes suaj. A keni provuar të dyja drejtoritë e bizneseve specifike dhe të biznesit lokal për të dërguar faqen e internetit për backlinks? Dhe nëse vazhdoni të hezitoni se çfarë do të provoni më parë - këtu janë. Më poshtë do të listoj taktikat e ndërtimit të lidhjes së lartë që mund t'ju japin rezultate të matshme në SEO.

Nuk ka nevojë të thuhet se përdorimi i drejtorive lokale për të paraqitur faqen e internetit për backlinks është ndoshta mënyra më e mirë për të filluar ndërtimin e backlinks. Nëse po punoni me këto bazë nga periudha më e hershme e fillimit të fillimit të faqes tuaj ose blog - tashmë po lëvizni në rrugën e duhur. Mos hezitoni të paguani pak kohë dhe përpjekje për t'u siguruar që të jeni të regjistruar në të gjitha drejtoritë kryesore lokale. Përfshini të gjithë informacionin e nevojshëm, siç është lokacioni i biznesit tuaj, orët e punës, informacionet e kontaktit, etj. Në këtë mënyrë, jo vetëm që do të merrni një lidhje të vlefshme, por do të përmirësoni dukshmërinë tuaj në internet për kërkuesit lokalë, si dhe performancën tuaj të përgjithshme të biznesit në shkallë. Le të përballen me atë - këto lloj drejtorish të biznesit mund të duken të pakapshme, veçanërisht nëse krahasohen me listat e përgjithshme të biznesit. Sidoqoftë, drejtoritë specifike të industrisë nuk duhet të lënë pas dore, pasi ato janë ende një mënyrë e mirë për të përforcuar potencialin për ndërtimin e lidhjes tuaj, pasi faqja juaj ose blogu të shkojë drejtpërdrejt. Vini re, megjithatë, që dorëzimi në këto drejtori do të marrë pak më shumë kohë, por mos u frikësoni. Më së shpeshti, këto lista do t'ju duhet të plotësoni një procedurë të regjistrimit përpara se të dorëzoni më në fund faqen e internetit për backlinks - por përfitimet tuaja të parashikueshme vlejnë për çdo përpjekje të shpenzuar atje, me siguri. Duke kërkuar për mundësitë e krijimit të lidhjeve me drejtoritë web, mbani në mend se ju duhet të keni të gjitha informacionet tuaja të biznesit të mirë-konsoliduara dhe të përputhen plotësisht me çdo pjesë të të dhënave të biznesit të renditura diku tjetër në web. Përndryshe, ju mund të përballeni me probleme të caktuara nga ana e motorëve të kërkimit të mëdhenj, si dhe një procedurë të duhur të indeksimit. Më në fund, punoni vazhdimisht dhe sigurohuni që të keni një kontroll të dyfishtë që ju të jeni në vendin e duhur dhe tërësisht të përshtatshëm para se të përfundoni çdo procedurë të paraqitjes për kthimin e atyre të kthyerve të merituara Source .

December 22, 2017