Back to Question Center
0

Si e keni pasur sukses në ndërtimin e backlinks në faqen tuaj të internetit mënyrë të natyrshme?

1 answers:

Natyrisht, është jashtë diskutimit që ndërtimi i backlinks në faqen tuaj te internetit është një nga elementet kryesore të suksesit në Search Engine Optimization. Është kuptuar gjithashtu se ekzistojnë shumë metoda të ndryshme për të drejtuar një strategji të duhur të ndërtimit të lidhjeve. Por, çka do të thotë të ndërtosh backlinks në faqen tënde të internetit në mënyrë të natyrshme? Epo, kjo varet. Sa për mua, unë besoj se përpjekja ime e kohëve të fundit për të formësuar një profil të lidhjes natyrore u shfaq mjaft i suksesshëm. Pra, le ta bëjmë të qartë - ndërtimi i backlinks-it natyrisht qëndron për një "lojë të drejtë", pa mashtruar dhe shkelur udhëzimet kryesore të webmasterit nga Google. Dhe do të kem një vështrim të shkurtër në praktikat më të rënda dhe më të rrezikshme "të panatyrshme" të ndërtimit të lidhjeve (duhet t'i shmangni me çdo kusht!). Unë shpresoj se ju do të gjeni të arsyeshme kur ndërtojnë backlinks në faqen tuaj - mënyra më e mirë natyrore të jetë e mundur.

building backlinks to your website

Shmangni ndërtimin e backlinks në faqen tuaj me:

Shkëmbimet Link janë në mesin e praktikat më premtuese për ndërtimin e lidhjeve, por duhet ende të shmanget - së pari dhe më kryesorja. Dhe ka një numër të platformave të uebit dhe softuerëve të ndryshëm që ofrojnë internet për të bërë një marrëveshje me lidhje shkëmbimi. Sigurisht, shkëmbimi me disa backlinks me kolegët tuaj blogerët mund të jetë një ide me të vërtetë e madhe. Megjithatë, që kanë të bëjnë me lidhjet e shkëmbimit në shkëmbimet e lidhjeve, si dhe me lidhjet e rrotave (a. k. një. skemat piramidale të ndërtimit të lidhjeve) zakonisht çon në një ngarkesë të madhe të tepërt me backlinks shumë të ulët të cilësisë, e cila u shfaq gati në asnjë kohë. Kjo do të thotë që aplikimi për shkëmbime lidhje ose rrota është në të vërtetë humbje kohe dhe para. Për më tepër - duke e bërë vazhdimisht është ndoshta mënyra më e mirë për të marrë një vëmendje serioze negative nga motorët e kërkimit më të mëdhenj si vetë Google. Dhe kjo do të thotë asgjë, përveç një dënimi të rëndë në rang që paraqitet në faqen tuaj ose blogun. Kjo është arsyeja pse shkëmbimi me lidhjet nuk është aspak mënyrë e natyrshme e ndërtimit të backlinks në faqen tuaj, a është e drejtë? Burimet e parëndësishme

Faqet e internetit ose blogeve të pakrahasueshme të veçanta janë diçka tjetër që kurrë nuk duhet të përdoret për të ndërtuar lidhje të natyrshme. Në fakt, në qoftë se ju lodhni me derdhjen e shumë backlinks me burime të palës së tretë që nuk kanë asgjë të bëjnë me temën tuaj kryesore apo sferën e industrisë, lidhje të tilla do t'ju japin të paktën një peshë shumë të vogël (nëse jo zero) në PageRank tuaj. Ose, në rastin më të keq, ju mund të ndëshkoheni nga Google duke konsideruar aktivitete të tilla si ato patjetër të ndërlikuara dhe manipuluese. Politika zyrtare e gjigantit të kërkimit në botë po shpreh një mesazh të qartë - blerja ose shitja e backlinks (0 në mënyrë të drejtpërdrejtë do të ishte e papranueshme në asnjë rrethanë. Kjo është e gjitha në lidhje me lidhjet e paguara - nëse duhet të ndodhë që Google zbulon një skemë komerciale me lidhje të ndërtimit të lidhjeve, do të sjellë çekiçin poshtë në të gjitha anët e marrëveshjes. Përkundër backlinks paguar shpesh mund të duken plotësisht të cilësisë dhe natyrore dhe ato të cilësisë, rreziku është shumë e madhe.

Në mesin e pjesëve të tjera të vendeve të dyshimta që kurrë nuk do të bëjnë për të kthyer backlinks në faqen tuaj të internetit mënyrë të natyrshme, unë rekomandoj drejtues të qartë të drejtorive të nenit me cilësi të ulët dhe lidhjen e fermave. Po, diçka rreth dy vjet më parë ata kanë qenë shumë të favorshëm për gjenerimin e lidhjeve të lira në lehtësi - duhet ta pranoj këtë fakt. Por tani këto skema nuk funksionojnë më, natyrisht, nëse nuk dëshiron të fitosh vetvete një dënim të shpejtë dhe shpesh të pakthyeshëm Source .

December 22, 2017