Back to Question Center
0

si. backlinks edu mund të ndikojnë SEO faqen tuaj?

1 answers:

Backlinks Edu janë konsideruar si më të vlefshme si ata vijnë nga fusha të besueshme dhe me reputacion. Ato zakonisht përdoren nga kolegjet, universitetet, shkollat ​​e mesme dhe institucionet e tjera arsimore. Ndërsa ato sjellin vlera për përdoruesit, Google i vlerëson dhe vlerësohet lartë në SERP.

Duhen shumë kohë dhe përpjekje për të fituar qasje në lidhje nga faqet e internetit të tilla. Sidoqoftë, përfitimi është që ju nuk duhet të jeni padyshim një ekspert në një fushë të caktuar edukimi për të marrë një lidhje nga ajo në faqen tuaj.

Nëse jeni duke luftuar për të marrë cilësi. edu backlinks në faqen tuaj, ky post do të jetë i vlefshëm për ju, ndërsa unë mbledh këtu të gjitha teknikat më të lidhjeve tregtare të ndërtimit.

edu backlink

Përfitimet e. edu backlinks

  • Google vlerëson lartë të gjitha edu. domains dhe më pas do të tërheqë faqen tuaj si shumë assortative nëse ju merrni lidhje të jashtme nga këto fusha;
  • Të gjitha burimet web të arsimit janë të kualitetit të lartë dhe kanë vlerë për përdoruesit;
  • Vendosni lidhjen tuaj. Edu domain, ju do të merrni një shumë të trafikut në shënjestër që do të jetë e lehtë për të kthyer;
  • Fitoni vlerën e internetit dhe të vërtetën.

Si të ndërtohet cilësia. backlinks edu?

Për të vendosur marrëdhënie të mira me universitetet dhe shkollat ​​e mesme, ju mund t'i pajisni studentët me grante dhe bursa.

Ju mund të filloni kryerjen e një kërkimi në internet të institucioneve arsimore përmes Google ose kanaleve të tjera lokale që mund t'ju japin informata relevante për pyetjen tuaj. Sigurohuni që një institucion arsimor që keni zgjedhur ka shumë vizitorë ose pyetni nëse një universitet ose shkollë ka një komunitet. Arrijnë njerëzit që janë përgjegjës për këto komunitete. Bazuar në industrinë tuaj ose produktet që ju me pakicë, ju mund të ofroni. edu me përfitime të ndryshme në këmbim të backlinks. Për shembull, nëse keni pajisje sportive me pakicë, ju mund të ofroni një bursë për studentët që shkëlqejnë në sport. Nëse ju jeni në gjendje për të marrë një backlink grusht nga. edu web burim i cili është të paktën relativisht i rëndësishëm për tregun tuaj të ngrohtë, atëherë ju shtoni më shumë vlerë në profilin tuaj backlink.

Nëse shitni me pakicë disa produkte që mund të jenë të dobishme për studentët në nevojat e tyre të përditshme, atëherë mund të përpiqeni të merrni lidhje në këmbim për zbritje. Ofroni studentët me propozime dhe dhurata unike. Prodhimet tuaja mund të jenë dizajne stacionare ose software që mund të ndihmojnë studentët në ndjekjen e kursit të tyre. Ju duhet t'i kërkoni një dekani të universitetit që të publikojë ofertën tuaj në faqen e internetit të institucionit.

trust backlinks

  • Krijo një përmbajtje që do të jetë e interesuar për studentët

Ju nuk do të merrni backlinks cilësisë,. edu, nëse përmbajtja e faqes suaj ka ndonjë vlerë për lexuesit. Askush nuk dëshiron të lexojë përmbajtje të dyshimta.

Shumica e institucioneve arsimore mbajnë blogje për studentët. Ju mund të kërkoni të publikoni artikujt tuaj relevantë dhe të bazuar në hulumtime në këtë blog ose të dërgoni përgjigje inteligjente në pyetjet e nxënësve Source .

December 22, 2017