Back to Question Center
0

A është përmbajtja SEO juaj një gjenerator i backlink?

1 answers:

Komponenti kritik i çdo fushate të marketingut online po bëhet relevante dhe cilësore backlinks SEO nga burime web me reputacion. Mund të jetë disi e komplikuar për faqet e internetit të krijuar kohët e fundit për të marrë lidhje nga faqet e larta të PR ose për të krijuar lidhje me blogerët e shquar. Megjithatë, kjo nuk është një shkak për dëshpërim. Edhe disa marketers kalitur kanë probleme me marrjen e backlinks mirë. Kjo është arsyeja pse gjeneratorë të backlink profesionistë u krijuan për të thjeshtuar një proces të marrjes së lidhjeve të cilësisë.

Strategjia e SEO është praktikisht e padobishme nëse përmbajtja juaj nuk funksionon mirë në internet. Më shumë se 80% e suksesit të strategjisë suaj SEO varet nga përmbajtja që publikoni dhe kjo është arsyeja pse është me rëndësi t'i kushtohet vëmendje e veçantë cilësisë dhe rëndësisë suaj të përmbajtjes.

Pra, nëse përmbajtja juaj shërben si një gjenerator i prapambetur, ky artikull do të jetë i dobishëm për ju. Le të diskutojmë disa teknika të optimizimit të përmbajtjes që do të kontribuojnë në fushatën tuaj të ndërtimit të lidhjeve.

Arsyeja e indiferenca e përdoruesit ndaj përmbajtjes tënde mund të shpjegohet me ngatërresë dhe jo me unikalitetin e teksteve tuaja. Kur po kryeni një hulumtim në treg, ju ndoshta lexoni artikujt tuaj të konkurrentëve që gjenerojnë shumë aksione dhe artikuj. Sidoqoftë, nuk është gjithmonë një ide e mirë të shkruash në të njëjtën temë për t'u bërë një gjenerator i backlink-ut, pasi që faqet e internetit më shumë ka të ngjarë të bënin të njëjtën gjë dhe një temë e caktuar tashmë ka arritur kufijtë e saj. Prandaj unë ju rekomandoj fort që të mos shkruani në të njëjtat tema si konkurrentët tuaj. Në vend të kësaj, dilni me ide krejtësisht të reja dhe inovative që mund të jenë një zbulim i rëndësishëm për lexuesit tuaj. Për më tepër, duhet të shmangni vetë-promovimin në përmbajtjen tuaj pasi duket e panatyrshme dhe nuk rrit interesin e përdoruesit ndaj markës suaj.

Në ditët e sotme, renditjen e Google mbështeten në cilësi të kthyera sesa në sasinë e tyre. Kjo është arsyeja pse ju duhet të shikoni për mundësi të krijimit të lidhjeve nga burime të internetit të autoritetit të lartë. Hulumtimi i siteve të autoritetit më të lartë të domenit për të cilin do të donit që përmbajtja jote të jetë e veshur me bankë mund t'ju japë më shumë ide të reja për përmbajtjen përkatëse.

Për të përdorur përmbajtjen tuaj si gjenerator të backlink, duhet të apeloni te audienca juaj e synuar. Nëse po shkruani përmbajtjen tuaj me një përdorues në mendje, po i jepni burimeve të tjera të internetit që apelojnë te i njëjti audiencë të synuar si ju. Për të kuptuar nëse përmbajtja juaj i pëlqen auditorit apo jo, duhet të kryeni një analizë gjithëpërfshirëse të marketingut dhe të hulumtoni nevojat tuaja potenciale të klientit. Ju gjithashtu mund të rivlerësoni qëllimin e përdoruesit duke shkruar artikuj në bazë të termave të ri të kërkimit më të rëndësishëm, pasi lexuesit e sotëm mund të pyesin veten për pyetje të mëtejshme. Sigurohuni që po i përgjigjeni pyetjeve të duhura rreth secilës fjalë kyçe për të qëndruar i rëndësishëm.

Për të përmirësuar pozicionin tuaj në ranglistën e internetit, ju mund të bëni fragmentet tuaja SERP më relevante dhe të vetë-folur. Një snippp SHPK e futjes mund të rrisë numrin e klikimeve dhe të lëvizë faqen tuaj deri në faqen e rezultateve të kërkimit. Edhe nëse copëza optimizuese nuk ndikojnë drejtpërdrejtë në pozicionin e faqes suaj në SERP, ato do të shërbejnë si një vrojtim i dobishëm i përmbajtjes suaj për të dy botët e kërkimit dhe përdoruesit Source .

December 22, 2017