Back to Question Center
0

Sa backlinks mund të ndikojnë në SEO faqen tuaj?

1 answers:

Në këtë artikull, unë do të ndaj me ju përvojën time në përdorimin e gjeneratorit të backlinks auto. Backlinks Auto janë zakonisht një ide e keqe për promovimin e biznesit tuaj online që tërheq nga motorët e kërkimit si aktivitet spammy dhe mund të shkatërrojë reputacionin tuaj markë, si dhe faqen e internetit. Për ata tregtarë online të cilët kanë përdorur një nga këto programe për të gjeneruar linke të kthyera, unë do të përshkruaj disa nga arsyet më të zakonshme duke përdorur këtë lloj të softuerit SEO ende nuk është ideja juaj më e mirë. Është një mënyrë e shkurtër për të bërë optimizimin e motorëve të kërkimit që mund të shkaktojnë dënime të rënda nga motorët e kërkimit. Koha dhe paratë që investoni në këtë aktivitet do të përdoren më mirë në strategjitë që janë motor kërkimi miqësor.

  • Qëllimi parësor i backlink është të krijojë një lidhje të rëndësishme midis dy burimeve të internetit
  • auto backlink

    Shumë pronarë të uebit, veçanërisht ato që janë të reja në këtë sferë, nuk e kuptojnë se cilësia dhe rëndësia e backlinks janë dy aspekte më të rëndësishme të ndërtimit të lidhjes. Programet SEO Online nuk mund të përqëndrohen në cilësinë e synuar dhe relevancën që nga këto dy aspekte të kërkojnë ndjenjën e përbashkët dhe kontaktin e ekspertëve profesional. Kjo është arsyeja pse gjatë fushatës për ndërtimin e lidhjeve, koha dhe përpjekjet duhet të bashkohen. Vetëm, në këtë rast, fushata për ndërtimin e lidhjeve mund të shërbejë si një përmirësim në optimizimin e përgjithshëm të faqes tuaj dhe të sjellë trafikun e referimit cilësor në faqen tuaj.

    Motorë kërkimi vlerësojnë shumë optimizimin manual dhe përpiqen të luftojnë kundër mënyrave të automatizuara të optimizimit të faqeve të internetit, në lidhje me ato si cilësi të ulët dhe spammy.

    Ka pasur një periudhë kur pronarët e internetit mund të injorojnë cilësinë e lidhjeve të jashtme që tregojnë në domenet e tyre. Ishte e mundur për të ngritur një faqe web faqe renditjen duke marrë më shumë backlinks. Megjithatë, situata bëhet e pakontrolluar, dhe Google krijoi rregulla të reja të rangimit. Sipas tyre vetëm backlinks të fituara në mënyrë organike mund të ndikojnë pozitivisht në gradën e internetit. Pra, pyetja është pse ne duhet të investojmë kohën dhe paratë tona në softuerin e ndërtimit automatik të lidhjeve, nëse motorët e kërkimit vazhdojnë të luftojnë kundër taktikave të ndërtimit të kësaj lidhjeje.

Ju duhet të jeni jashtëzakonisht i kujdesshëm për përzgjedhjen e softuerit për

  • Nëse faqja juaj merr dënime për përdorimin e programeve automatike të ndërtimit të lidhjeve, ndërtimi i lidhjes suaj si ka shumë faqe interneti mashtruese me cilësi të ulët, qëllimi kryesor i të cilave është të nxjerrni paratë tuaja jashtë. Unë me forcë rekomandoj të punësoj një komandë të ekspertëve SEO ose të bëj gjithçka me veten gjatë procesit të krijimit të lëngjeve të lidhjeve. Përndryshe, të gjitha punët tuaja të vështira, investimet e kohës dhe parave do të jenë humbje kohe. Për më tepër, po rrezikoni të merrni dënime nga Google që do të jenë të vështira për t'u kthyer. Gjithsesi, për ata webmasters të cilët tashmë janë duke përdorur këtë lloj të softuerit të ndërtimit të lidhjeve, sigurohuni që të mund të kontrolloni të gjitha lidhjet tuaja hyrëse dhe faqet e internetit nga të cilat ata vijnë. Për më tepër, i gjithë procesi duhet të drejtohet nga eksperti profesional i SEO i cili mund t'ju japë një raport linku sa herë që ju nevojitet Source .

December 22, 2017