Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat e mundshme për të marrë backlinks vitin e ardhshëm?

1 answers:

Gjithkush që punon në një treg dixhital e di se ndërtimi i lidhjeve është kritik për suksesin kur është fjala për ngritjen e autoritetit të internetit dhe marrjen e gradës më të lartë në SERP. Nëse dëshironi të renditni gradën më të lartë në SERP, keni nevojë për më shumë kthime. Cilësia juaj dhe përmbajtja e hartuar në mënyrë të përkryer nuk do të shihen nga lexuesit tuaj të mundshëm nëse nuk ka lidhje. Pra, backlinks cilësisë janë një nga faktorët më të rëndësishëm në search engine optimization sot. Të gjitha artikujt dhe postimet e rangut të lartë kanë lidhje të mëdha me burime të tjera cilësore që u drejtohen atyre. Lidhjet shërbejnë si vota për faqet që Google i konsideron autoritative. Google i konsideron faqet me mijëra lidhje sa më të respektuara se një faqe me dhjetë backlinks. Megjithatë, nëse këto lidhje vijnë nga burime të mirënjohura të internetit, ato do të kushtojnë me mijëra lidhje të jashtme të kualitetit të mesëm.

how to get backlinks 2018

Ne jetojmë në një botë ku të gjitha bizneset kanë nevojë për backlinks. Marketistët po i kërkojnë ato çdo ditë dhe bëhet mjaft sfiduese për të qëndruar në krye të kësaj loje. Shumë marketerë thjesht ndalojnë fushatat e ndërtimit të lidhjeve, pasi e gjejnë të bezdisshme, të pakuptimtë dhe pa respekt. Megjithatë, nuk është një mënyrë për të hequr dorë. Për të rritur trafikun organik, duhet të krijoni një profil cilësie të prapambetur. Pra, marrja e lidhjeve në 2017, 2018 dhe në të gjitha vitet e mëvonshme do të jetë me prioritet të lartë. Ka disa metoda të pandryshueshme që mund t'i përdorni në fushatën tuaj të ndërtimit të lidhjeve për të marrë një rezultat të dukshëm. Në këtë artikull, do t'i hedhim një vështrim më të afërt këtyre teknikave dhe këshillave të fushatës për ndërtimin e lidhjeve që ende punojnë për 2018.

Si të ktheheni në vitin 2018?

  • Blogging Vizitor
Blogging Vizitor është një mundësi e shkëlqyer për të përzënë trafikut të ri dhe në shënjestër në faqen tuaj. Është një mënyrë specifike dhe specifike për krijimin e lëngjeve të lidhjes cilësore. Për më tepër, kjo ju jep një mundësi për të markë veten si një ekspert i industrisë dhe i tregon përdoruesit autoritetin tuaj.

Qasja e përsosur për krijimin e lidhjeve të brendshme është krijimi i një blogu për faqen tuaj. Sidoqoftë, vendosja në faqet e ftuar që tashmë kanë një autoritet të lartë dhe reputacion të mirë në mesin e përdoruesve nxjerrin trafikun për të cilën ndryshe nuk mund të hyni. Në çdo postim të ftuar, ju duhet të përdorni një rresht personal të autorit që lidh përsëri në faqen tuaj. Ajo do të shërbejë për ju si promovim i lirë dhe për të përmirësuar autoritetin tuaj të markës. Ju shkruani një artikull të mrekullueshëm bazuar në një hulumtim dhe si një shkëmbim për punën tuaj, ju merrni një lidhje të vlefshme. Gjithçka duket e drejtë, apo jo? Pra, objektivi kryesor këtu është vetëm postimi i mysafirëve në faqet me cilësi të lartë dhe profile të lartë. Unë ju këshilloj që mos të humbni krijimin e artikujve për faqet e internetit me cilësi të dobët të spamit. Përmend influencues në postimet tuaja

Unë jam më shumë se i sigurt se jeni përballur me artikuj që kanë të bëjnë me

personat e autoritetit të lartë dhe ndikuesit tuaj të ngrohtë. Ata janë të angazhuar dhe t'i bëjnë përdoruesit të klikojnë mbi to. Artikuj të tillë po fitojnë rëndësi në një periudhë të shkurtër, pasi ato po kapin dhe përmbajnë disa informacione të bazuara në hulumtime. Ata që botojnë artikuj të tillë e bëjnë këtë për një arsye shumë specifike. Ata do të dëshironin të sillnin backlinks më cilësore përmes këtyre artikujve. Pra, kur ju përmendni një popull të famshëm në artikujt tuaj, ka shumë të ngjarë që të merrni më shumë lidhje në shënjestër në faqen tuaj. Një plus plus është se ndikuesit e mendjes që përmendët mund të ndajnë këto artikuj me ndjekësit e tyre të shumtë Source .

December 22, 2017