Back to Question Center
0

A janë mjetet e indeksit të vijëzimit ende të vlefshme tani?

1 answers:

A jeni ende pyesin nëse mjetet e indeksit të backlink janë me vlerë të përdorimit tani apo jo? Përgjigjja e thjeshtë është - po, ato janë. Dhe ka shumë arsye për ta rikonfirmuar atë - drejtimi i një indeksimi të duhur duhet të jetë DUHET për çdo faqe interneti. Së paku, sepse në përgjithësi janë vlerësuar me White Hat SEO, ata janë në të vërtetë të lira. Pra, le të ballafaqohemi me atë - shërbimet e indeksit të backlink kanë ruajtur potencialin origjinal në 2017 dhe pritet nga pjesa më e madhe e ekspertëve të SEO që të mbajnë relevancën e tyre në të ardhmen e parashikueshme. Kjo është arsyeja pse më poshtë do të kem një pasqyrë të shkurtër të sugjerimeve më të arsyeshme në lidhje me citimet lokale të biznesit, njoftimet për shtyp, rrjetet e syndicacionit dhe koncepti i "SEO negativ" që kërkon që indeksuesi aktual i backlink punon për më shumë. Citimet e biznesit lokal

Para çdo gjëje, citimet e bizneseve vendore nuk duhet të neglizhohen, veçanërisht sa i përket shumicës së projekteve rajonale të internetit ose bizneseve të biznesit të vogël

backlink indexer .

Vetëm për shkak se backlinks plotësisht të ligjshme dhe të lartë nuk ka të ngjarë të hyjnë në Google në një njoftim të shkurtër. Pse? Problemi është se pjesa më e madhe e përshkrimit të përmbajtjeve të lidhura shpesh përdoret në parashtrime në mënyrë të përsëritur. Dhe pse nuk duhet të merrni një avantazh të arsyeshëm ndaj konkurrentëve tuaj të afërt dhe të merrni rolin udhëheqës? Pra, mjetet e indeksit të backlink janë me vlerë duke përdorur së paku sepse faqja juaj e internetit ka nevojë për citime më të indeksuara, pa pasur ndonjë prej tyre pa u vënë re nga motorët e kërkimit. Çështja është se gati çdo lidhje e dalë nga njoftimet e shtypit është vetëm citim, ose në të vërtetë nuk ka indeks. Pse? Thjesht sepse motorët e kërkimit më të mëdhenj, si vetë Google, e dinë se çdokush mund të paguajë për një zinxhir të rritur të njoftimeve për shtyp. Si rezultat, ju lehtë mund të merrni njëqind backlinks nga njoftimet për shtyp në media të autoritetit të lartë apo faqet e internetit të lajmeve. Megjithatë, vetëm një ose dy prej tyre ka të ngjarë të merren në listën e Google të SERPs. Dhe këtu është zgjidhja juaj - rezultatet mesatare për ato backlinks të indeksuara mund të jenë shumë më të mira kur bëhet me veglat e indeksit të backlink-it, si Linjat e Çastit të Indexerit, si dhe Indekset e Kthyerve. Unë i kam provuar të dyja, kështu që është vetëm tek ju që të vendosni se cilin do të zgjidhni. Për fat të keq, mund të duhet shumë kohë për Google dhe motorët e kërkimit për të zbuluar çdo backlinks të krijuara kohët e fundit edhe me rrjetet drejtuese, si Tumblr, Blogger etj.Kjo është arsyeja pse unë besoj se shërbimet e indeksit backlink janë mjaft të dobishëm. Në fund të fundit, përfitimet aktuale të marketingut për të pasur ato burime të indeksuara duhet të jenë ndër interesat tuaja më të larta, apo jo? Kjo është një situatë shumë e zakonshme kur një konkurrent vetëm scrapes gjithë faqen e internetit në pronësi të kundërshtarit të tij më të suksesshëm

check backlinks .

Unë do të thotë që lehtë mund të përdorni shkrimet tuaja unike për t'i publikuar ato si përmbajtje të një faqeje të klonuar diku tjetër me një PageRank më të lartë, ose autoritet domain. Në këtë mënyrë, mund të duket se faqja juaj e internetit thjesht ka plagjiuar përmbajtjen e tërë faqes, në vend që të jetë pala e vërtetë e dëmtuar. Kjo është arsyeja pse ju duhet të keni gjithmonë të gjitha faqet tuaja të indeksuara më shpejt se ata djem të paskrupullt që veprojnë si kopje thjesht për të vjedhur një pjesë të punës tuaj të vështirë. Në fund të fundit, një ndikim i ardhshëm nga "SEO negative" duhet të jetë gjëja e fundit krejtësisht bindëse për ta thënë atë edhe një herë - duke u kujdesur për të trajtuar një grup të duhur të përpjekjeve të indeksit të backlink është ende DUHET për çdo faqe interneti Source .

December 22, 2017