Back to Question Center
0

Cila është zgjidhja më e mirë për backlinks faqen time?

1 answers:

Lidhjet kontekstuale të faqeve shpesh njihen si grail i shenjtë i konceptit modern të Search Engine Optimization. Unë do të thotë sidomos backlinks homepage janë pjesë kryesore e suksesit faqen tuaj në autoritetin në rritje, si dhe popullaritetin në rezultatet e kërkimit të Google. Cilat janë backlinks kontekstuale sipas përkufizimit? Nga pikëpamja e SEO, një backlink është një lidhje e jashtme që vjen nga një faqe tjetër që tregon në faqen tuaj të internetit. Faqja kryesore është faqja kryesore (e parë) e faqes suaj të internetit. Kontekstuale - qëndron për vendosjen e saj natyrale brenda përmbajtjes, nuk lejohet asnjë vendndodhje spamesh ose faqe anësore.

homepage backlinks

Këtu janë disa gjëra që ju duhet të mbani në mend kur ndërtimin e backlinks homepage:

  • sigurohuni që ata duken të natyrshme, ashtu si me të gjitha links;
  • të shmangur provokimin e dyshimeve Google, mos e teproj me këto backlinks fuqishme;
  • të përqëndrohet në një eksperiencë miqësore në shfletim, i kushtoni vëmendje të mjaftueshme përmbajtjes suaj në faqe;
  • mbajnë ekuilibrin e duhur midis backlinks-it tuaj të faqes dhe pjesës tjetër të teknikave të tjera të SEO-it, si një përdorim adekuat i fjalë kyçeve kryesore të synuar, mirëmbajtjen e përvojës mobile të përgjegjshme të përdoruesit, si dhe rëndësinë e përgjithshme për audiencën tuaj të synuar të përdoruesve të gjallë.

Pse janë backlinks në faqe kaq të fuqishme?

Është e qartë që çdo lidhje në faqen e internetit të internetit është gjithmonë më efektive se çdo lidhje tjetër. Mbani në mend, megjithatë, se cilësia e backlinks tuaj origjinën jo vetëm nga shumë popullaritet të burimeve të tyre online. Dua të them se popullariteti i çdo faqeje që ata i referohen është njësoj i rëndësishëm dhe duhet të numërohet gjithashtu. Në këtë mënyrë, domethënë një faqe është pothuajse gjithmonë më popullor në praktikisht çdo website të caktuar, thjesht sepse ka shumë të ngjarë të paguhet një vizitë nga pothuajse çdo vizitor.

Si t'i merrni ato?

Duke marrë parasysh rëndësinë e backlinks të faqeve kontekstuale, le të përpiqemi të kuptojmë se cila është mënyra më e mirë për t'i marrë ato. Së pari, mund t'i kërkoni vetëm drejtpërsëdrejti - qoftë duke u përballur me një detyrë sfiduese për të siguruar një përmbajtje me cilësi të lartë të mjaftueshme për të bastosur vetëm atë, ose duke paguar një shumë të madhe parash të nevojshme për të bërë një marrëveshje me backlinks më të sponsorizuar mirë që duhet të i sigurt.

Duke pasur parasysh se ju keni një përmbajtje shumë të fortë, ju mund të provoni të jeni me fat të mjaftueshëm për marrjen e cilësisë dhe backlinks vërtetë të fuqishme natyrisht. Megjithëse, më së shpeshti, nuk ka gjasa që të ndodhë në mënyrë që të merrni të gjithë ata që vijnë nga faqet më të mira të internetit me autoritetin më të lartë të domenit dhe renditje të rëndësishme të faqes. Pra, çfarë duhet të bëhet nëse faqja juaj nuk dështon të jetë tashmë e njohur? Le të marrim atë për të dhënë - kur ju jeni duke u përpjekur për të përmirësuar strategjinë tuaj të ndërtimit të lidhjeve (ose ndonjë mjeti tjetër që lidhet me SEO-in jashtë site-it, për të mos përmendur faqen tuaj kontekstuale të kthyer vetë) është të punësoni një profesionist. Në të vërtetë, procesi rrallë mund të trajtohet drejtë nga dikush duke vepruar vetëm, edhe nëse është një webmaster i mençur dhe mjaft i kualifikuar. Unë do të thotë që për një përdorim plotësisht efikas, ju sugjerohen të merren me disa djem aktive duke qëndruar mirë të lidhur me botën e SEO për vitet e fundit. Kjo është arsyeja pse besoj se zgjedhja më e mirë për backlinks faqen tuaj është punësimin e ekspertëve, të cilët i njohin të gjitha ins dhe opozitë të subjektit, dhe kanë kontakte të tyre ose shumë faqe të pavarura me fusha të autoritetit të lartë për të lidhur faqen tuaj me Source .

December 22, 2017