Back to Question Center
0

Ekspert i Semalt: Emails HubSpot

1 answers:

Max Bell, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , thotë se të gjitha lidhjet e dërguara në email nga HubSpot kanë parametra për ndjekjen e identitetit. Këto parametra të përcjelljes së identitetit na ndihmojnë të marrim një ide se kush klikon dhe lexon artikujt tonë. Të gjitha këto parametra janë unike dhe vijnë në formën e hsenc dhe hsmi. HubSpot i përdor ato për të rregulluar në Google Analytics. E gjithë kjo mund t'ju sjellë raporte analitike të mira dhe të besueshme dhe do të jeni të qartë nëse keni marrë pikëpamje unike në postimet tuaja apo jo.

Trafikimi i filtrimit në Google Analytics

Më shpesh, njerëzit nuk dinë si të filtrojnë trafikun në Google Analytics. Më lejoni t'ju njoftoj që Google Analytics përdor kodet speciale të ndjekjes për të ditur gjithçka për lidhjet tuaja të brendshme dhe të jashtme. Nëpërmjet këtyre lidhjeve, ju mund të merrni një ide se kush po viziton faqen tuaj të internetit dhe se si përdoruesit bashkëveprojnë me faqet tuaja të internetit. Duke qenë se modelet e trafikut të brendshëm janë të ndryshme nga modelet e trafikut të jashtëm, duhet të kontrolloni raportin e përditësuar analitik çdo herë që hyni në llogaritë tuaja të Google Analytics. Për shembull, nëse keni një argëtim apo një faqe interneti të tregtisë elektronike, trafiku i brendshëm mund të përmbajë lidhje të testimit të stresit që ju janë dërguar për të kontrolluar kredibilitetin e faqes suaj. Duhet të sigurohesh që numri i goditjeve të fituara nga faqja e juaj të jetë e vazhdueshme..Nëse vëreni se faqja juaj po merr sot një numër të konsiderueshëm shikimesh dhe burimet e tyre janë të panjohura, atëherë duhet të marrësh masa serioze dhe të sigurosh që goditjet vijnë nga vende të tilla si motorët e kërkimit ose mediat sociale.

Krijimi i filtrave IP

Shumica e njerëzve nuk e dinë se krijimi i një filtri të pronësisë intelektuale është shumë i rëndësishëm. Për të parandaluar trafikun e parëndësishëm, gjithmonë duhet të krijoni filtra të brendshëm të trafikut dhe të çaktivizoni ose bllokoni adresat IP me të cilat nuk jeni të njoftuar. Për këtë, duhet të kontrolloni listën e IP-ve të dyshimta në Google dhe t'i bllokoni ato në seksionin e administratorit të rrjetit.

Sigurohuni që filtri të funksionojë

Pasi të keni ndjekur hapat e mësipërm, hapi tjetër është që të siguroheni që filtrat tuaj të funksionojnë siç duhet. Për këtë, duhet të verifikoni vërtetësinë dhe kredibilitetin e llojeve të ndryshme të filtrave dhe të ruani ato që ju pëlqen më së shumti. Gjithashtu mund të përdorni opsionin e ndihmës së tagave në Google ose një zgjatje të rëndësishme të shfletuesit për të gjetur se sa trafik po arrin në faqen tënde të internetit. E gjithë kjo është e mundur vetëm kur filtrat tuaj janë duke punuar si duhet dhe autenticiteti i tyre është verifikuar. Opsioni i regjistrimeve të asistentëve të tag mund t'ju ndihmojë të analizoni të dhënat tuaja të Google Analytics; në rast se disa goditje vijnë nga adresa IP të panjohura, ato mund t'i bllokojnë ato menjëherë, duke siguruar që faqja juaj të marrë pamje cilësore dhe hite unike.

Kufizimet e filtrave

Filtrat mund të jenë shkatërrues nëse nuk i keni krijuar ato në mënyrë korrekte ose ndryshimet e tyre nuk kanë bërë sipas politikave të Google. Filtrat kërkojnë një ose dy ditë për t'u aktivizuar plotësisht. Pra, gjatë kësaj periudhe, ju nuk duhet të bëni ndonjë optimizim të motorëve të kërkimit dhe nuk duhet të personalizoni faqet. Sapo të aktivizohen filtrat, do të shihni URL-të në Google Analytics dhe ata kanë të ngjarë të marrin pikëpamje të vërteta Source .

November 28, 2017