Back to Question Center
0

Ekspert i Semalt: SEO dhe si funksionon

1 answers:

Çdo kompani kërkon një ueb faqe të e-commerce për të rritur cilësinë e punëve të saj. Në shembullin e marketingut dixhital , bizneset mund të krijojnë vende të tregtisë elektronike për të rritur shitjet e tyre. E-commerce mund të bëjë akses në faqen e internetit miliona klientëve nga vende të ndryshme në internet. Në shumicën e rasteve, webmasters që kryejnë aspekte dixhitale varen nga faktorë si Social Media Marketing, si dhe marketingu i përmbajtjes . Në të gjitha këto raste, webmasters përdorin marketing dixhital dhe aftësi të tjera që e bëjnë një markë të dukshme për klientët e tyre duke përdorur internetin.

Search Engine Optimization (SEO) është një teknikë dixhitale e marketingut përmes së cilës faqet e internetit renditen në motorët e kërkimit. Në shumicën e rasteve, SEO rendit faqet në SERP të faqeve të veçanta të rezultateve të kërkimit. Përdoruesit përfitojnë kur njerëzit e tjerë po klikojnë URL-në në faqen e tyre të internetit në search engine s duke u renditur lartë. Disa nga metodat standarde për të bërë faqen tuaj të rangut të lartë janë në dispozicion në këtë udhëzues të ofruar nga Ivan Konovalov, Semalt Shërbimet Dixhitale. Mund të jetë e mundur që faqja juaj të ketë sukses në qëllimet tuaja në internet.

Fjalë kyçe kërkime

SEO kërkon që përdoruesit të gjenerojnë përmbajtje duke përdorur fjalë kyçe. Këto fjalë kyçe specifike duhet të jenë fjalë ose fraza të cilat kanë një densitet të lartë kërkimi si dhe një konkurrencë të dobët në atë vend të veçantë..Fjalë kyçe mund të përmirësojnë mënyrën përmes së cilës një faqe interneti do të bëjë përparim në të ardhmen. Disa nga mjetet të cilat mund të bëjnë që kërkimet tuaja të kërkimit të natyrës mund të përfshijnë SEMRush ose mjetin Moz. Disa ekspertë rekomandojnë përdorimin e Google Analytics në bërjen e faqeve të tyre të viruseve. Çdo pajisje mund të paraqesë disa përfitime për personin që e përdor atë për një qëllim të caktuar.

Krijimi i përmbajtjes

Çdo faqe përmban përmbajtje që përdoruesit e tij e shohin. Kjo është ajo që e bën thelbin e faqes suaj. Krijimi i një përmbajtjeje të shkëlqyeshme për gradën tuaj të faqes mund të jetë një masë e dobishme në fushatën tuaj të marketingut dixhital. Për shembull, krijoni përmbajtje të cilat mund t'i angazhojnë përdoruesit për një kohëzgjatje relativisht të shkurtër kohe. Punësimin e një freelancer të kualifikuar mund të ju kursejnë shumë kufizime që vijnë gjatë krijimit të përmbajtjes për faqen tuaj te internetit.

Backlinking

Lidhjet e prapme janë aspekte thelbësore për të bërë faqen tuaj të internetit të marrë një nivel të favorshëm të autoritetit. Websites kërkojnë backlinks nga fusha të tjera për të siguruar që faqet e tyre kanë disa fuqi në kamare e tyre. Për shembull, një faqe që merr retrofona të shumta nga faqet e internetit të tjera brenda të njëjtit vend mund të priret të ketë një ndjenjë më të madhe të autoritetit se një me pak lidhje. Kompanitë e suksesshme përdorin backlinks për të bërë SEO faqen e tyre të internetit të kenë sukses. Disa organizata jofitimprurëse japin lidhje cilësore kur u dhuroheni atyre.

Konkluzioni

SEO është një aspekt i rëndësishëm i marketingut dixhital. Kompanitë e suksesshme varen nga SEO për të rritur dukshmërinë e tyre të markës tek konsumatorët e tyre. Në raste të tjera, praktikat e suksesshme të SEO-së bëjnë një faqe interneti të marrë një furnizim të qëndrueshëm të klientëve nga interneti. Për më tepër, disa webmasterë të suksesshëm rekomandojnë ndjekjen e taktikave të duhura SEO për të rritur efektivitetin e tyre. Ju mund ta bëni fushatën tuaj të marketingut të suksesshëm pas disa prej këtyre karakteristikave Source .

November 29, 2017