Back to Question Center
0

Eksperti Semalt: Pse Buttons për Website shfaq deri në Google Analytics

1 answers:

Interneti ndihmon bizneset e shumta që të kenë sukses në internet me sipërmarrjet e tyre të tregtisë elektronike. Në të njëjtën mënyrë, ka pjesë të barabarta të procesit të përgjithshëm që hakerët dhe njerëzit e tjerë me qëllim të keq përpiqen të kryejnë me përpjekjet e tyre në internet. Shumica e bizneseve marrin klientët e tyre online nëpërmjet krijimit të kompanive të suksesshme të tregtisë elektronike. Me marketing dixhital , është e mundur të përfshihen përpjekje të shumta për të bërë email spam derisa të zhduken plotësisht nga kutia juaj e postës. Para së gjithash, aftësitë e marketingut digjital sjellin mjete të reja për të automatizuar proceset si Search Engine Automation (SEO).

Disa nga mjetet e marketingut në internet janë subjekt i sulmeve me spam. Është e nevojshme për të bllokuar spam-in e referimit në disa nga këto mjete për të bërë të gjithë periudhën e shfletimit të faqes suaj të sigurt. Mos harroni, siguria e faqes tuaj varet nga teknikat anti-spam në vend për të bllokuar bllokimin e referimit. Ju mund të mbroni informacionin e vizitorëve tuaj, si dhe stabilitetin e biznesit tuaj. Google Analytics është një mjet standard i SEO që shumica e webmasters mund të gjejnë të dobishme për shumicën e fushatave të marketingut. Bllokimi i spam-it të referimit si Buttons For Website nga Google Analytics është i mundshëm.

Lisa Mitchell, Menaxheri i Suksesit të Konsumatorëve të Semalt , shpjegon këtu si të bllokojë spam-in e referimit si Buttons For Website.

Në Google Analytics, mund të jeni në gjendje të largoni nga trafiku që vijnë nga fusha të veçanta.Është e mundur që të automatizohen mënyra që mund ta bëjnë informacionin tuaj të analitikës të lirë nga të dhënat e spamit të referimit Disa prej këtyre metrikës të ndryshojë analizën e të dhënave të biznesit që çojnë në statistika të rreme.

Ekzistojnë disa teknika që webmasters mund të përdorin për të siguruar faqet e tyre nga Buttons For Website ose Darodar:

Përdorni email të sigurta

Përdorimi i një siguruesi të sigurtë për të mbrojtur vizitorët tuaj nga hakerat është një lëvizje e mirë. Disa nga domenet e zakonshme që përmbajnë spam referimi janë nga burime të paidentifikuara. Ofruesit e emailit mund ta mbrojnë publikun tuaj nga këto adresa. Ata gjithashtu bllokojnë imazhet paraprake të cilat mund të sjellin në përpjekjet më të mundimshme hack.

Përdorni filtra

Në Google Analytics, mund të përdorni Buttons For Filters Spam Website për të bllokuar bllokimin e referimit nga të dhënat tuaja në faqen e internetit. Ju mund të mbledhni informacion të saktë në lidhje me performancën e internetit tuaj si dhe arritjen e përparësive të shumta. Për më tepër, mund të jeni në gjendje të siguroni një prani të fortë online për domenin tuaj për shkak të masave të sigurisë në faqen tuaj të internetit.

Ndjeshmëria e përdoruesve

Mbani audiencën tuaj me informacionin e SEO lidhur me performancën e faqes suaj të internetit. Ata duhet të dinë se kur dhe si të injorojnë spam-in e referimit si hajdutët e kartave të kreditit.

Konkluzioni

Çdo faqe interneti e-commerce përmban metoda të shumta përmes të cilave njerëzit mund të marrin një mundësi të konsiderueshme tregu. Bizneset e suksesshme kryejnë e-commerce kompanitë për të bërë faqet e tyre të sjellë në shumë konsumatorë nga shumë pjesë të globit. Nëpërmjet marketingut dixhital, është e mundur që të marrësh një trafik njerëzish që janë klientë të mundshëm. Në të njëjtën masë, shumë njerëz mund të duan të sjellin vizitorë nga burimet e tyre të ndryshme për të ndihmuar në procesin e shitjeve. Është thelbësore që të bllokoni bllokimin e referimit në panelin administrativ të Google Analytics dhe të ruani biznesin tuaj nga humbjet masive. Ky udhëzues i SEO shpjegon pse dhe si të ndalet Darodar dhe butonat për spam të referimit të faqes në Google Analytics Source .

November 29, 2017