Back to Question Center
0

Kryesore për strategjinë e suksesshme të marketingut në Twitter - Praktika e keqtrajtimit

1 answers:

Twitter është një mjet marketingu i vlefshëm SEO për përdoruesit që kryejnë taktikat e marketingut të mediave sociale. Çdo biznes mund të përfitojë nga procesi i ngritjes dhe funksionimit të një fushate të suksesshme marketingu online. Për shumicën e përdoruesve, Twitter mund të bëjë një përfitim nga klientët që vijnë nga interneti. Nik Chaykovskiy, Semalt Menaxheri i suksesshëm i suksesit të klientëve, ofron mënyrat e mëposhtme për të përfituar maksimumin nga Twitter:

Bashkohu me bisedat. Bashkimi me bisedat ekzistuese mund të jetë një ndryshim i vërtetë në strategjinë tuaj të marketingut në Twitter. Është e mundur të përfshihen lloje të shumta përmbajtjesh, si dhe të bësh një auditor të marrë pjesë në një fushatë marketingu. Ky aspekt kontribuon në renditjen e faqes tuaj në SERP. Ju mund të mbani një konkurs dhe t'i jepni fituesit një freebie. Gjithashtu mund të futni një barazim, i cili mund t'i bëjë njerëzit brenda kampeve tuaj të bashkëveprojnë me faqen tuaj për periudha të zgjatura kohore.

Përdorni videot dhe imazhet. Videot dhe fotografitë krijojnë një metodë unike por të suksesshme të paraqitjes së përmbajtjes tek përdoruesi. Në janar 2017, Google përditësoi algoritmin e tyre të Penguin. Disa nga ndryshimet që bëjnë njerëzit përfshijnë përdorimin e tyre si material standard, i cili është në dispozicion për indeksimin e motorëve të kërkimit . Për më tepër, imazhet kontribuojnë në UX faqen tuaj ose blog, duke e bërë atë një faktor të rangut.

Retweet me mençuri. Butoni retweet mund të jetë i dobishëm sidomos kur përpiqeni të postoni mysafir. Sigurohuni që çdo retweet ka një koment të përpiluar me porosi. Ky ndryshim sjell paautoritet në të gjithë procesin e tregtimit, si dhe duke bërë njerëzit të ndërveprojnë me përmbajtje të tjera relevante brenda kamarisë suaj.

Identifikoni ndjekësit tuaj të vlefshëm. Jo çdo person që do të donte faqen tënde mund të llogaritet si klient. Në disa raste, njerëzit gjejnë të vlefshme për t'i bërë përdoruesit që lidhen me profilet e tyre të bëjnë lëvizjet e nevojshme për të siguruar që vendi të arrijë qëllimet e përdoruesit. Disa ndjekës kanë probabilitetin e konvertimit të klientëve lehtësisht, ndërsa të tjerët mund të marrin një sasi të madhe kohe.

Angazhoni auditorin e duhur. Kur bëni një cicërimë, shumë njerëz mund të retweet ose komentojnë atë tweet. Në raste të tjera, njerëzit që veprojnë në faqet e internetit të shumta të tregtisë elektronike kanë vështirësi që kanë të bëjnë me tonelata të DM që vijnë nga pjesë të shumta të fushatës së marketingut. Është e rëndësishme që t'i përgjigjeni vetëm audiencës së duhur.

Konkluzioni

Ekzistojnë shumë metoda që personat mund të përdorin për të bërë një strategji të marketingut në Twitter me sukses. Para së gjithash, mund të hasni vështirësi të shumta gjatë kryerjes së SEO. Rrjedhimisht, webmasters preferojnë të përfshijnë disa nga teknikat e Marketingut Social Media në ekuacion. Twitter mund të përmirësojë disa nga mënyrat se si bizneset tuaja i marrin klientët. Në të njëjtën mënyrë, mund të jenë disa aspekte të tjera të përfshira në të gjithë procesin e tweeting-it, si dhe mënyra se si njerëzit fitojnë Source .

November 29, 2017