Back to Question Center
0

Një Udhëzues Nga Semalt Ekspert për Krijimin e Cilësisë-fokusuar Praktikat SEO

1 answers:

Makinat e kërkimit janë rritur me kohë dhe kanë prezantuar një numër të madh të strategjive të bazuara në cilësinë. Zhvendosja aktuale ka dhënë fjalë kyçe vend qendror në SEO hat hat të bardhë. Optimizimi i fjalëve ka mbetur një pjesë thelbësore e rangimit më të mirë në rezultatet e search engine , por nuk është aq efektiv sikur ishte pak vite më parë.

Roli i optimizimit fjalen

Nuk do të ishte gabim të thuhet se optimizimi i fjalëve është bërë thelbësor për mbijetesën e një faqe në internet. Raporte të ndryshme tregojnë se Google dhe motorët e tjerë të kërkimit kanë dhënë fjalë kyçe me rëndësi të madhe, por kjo nuk do të thotë që pronarët e internetit dhe blogerët duhet të futin shumë fjalë kyçe në përmbajtje. Në vend të kësaj, ata duhet të përpiqen të përdorin bishtin e shkurtër dhe fjalët e bishtit të gjatë si duhet dhe nuk duhet të futin fjalë kyçe. Përndryshe, motorët e kërkimit do të penalizojnë dhe ndalojnë vendet e tyre që të mos shfaqen në rezultatet e tyre.

Ngre disa pyetje të tilla si: «Si mund të bëj balancimin e optimizimit fjalen me praktikat SEO të fokusuara në cilësi?». Ju duhet të mbani parasysh gjërat e mëposhtme të përcaktuara nga Oliver King, një specialist i lartë i Semalt , për të maksimizuar përdorimin e fjalëve, duke siguruar cilësinë e përmbajtjes suaj mbetet e njëjtë gjatë gjithë

Udhëzues për përdorimin e fjalëve

Sigurohuni që artikujt tuaj dhe mënyra se si janë shkruar janë të angazhuara dhe deri në standardet e motorëve të kërkimit..Para së gjithash, duhet të kryeni kërkime themelore të fjalëve dhe të krijoni listat e termave thelbësorë që lidhen me faqen tuaj. Hapi i ardhshëm është të kalibroni të gjitha fjalë kyçe për të përcaktuar se cilat fjalë kyçe të shkurtra dhe bisht të gjatë janë më të përshtatshme për biznesin tuaj. Duhet të përpiqeni të mbani në mend qëllimin e kërkuesit, duke zgjedhur bisht të gjatë dhe fjalë kyçe të shkurtra bishti. Kjo është për shkak se artikujt e shkruar me fokus të qartë do të renditen më mirë në rezultatet e motorëve të kërkimit dhe do të indeksohen lehtësisht.

Përdor fjalë kyçe strategjike

Si dhe ku po përdorni fjalë kyçe është shumë e rëndësishme. Ekspertët thonë se ju duhet të futni fjalë kyçe në titullin, titujt dhe paragrafin e parë të artikullit tuaj. Plus, duhet të përdorësh një numër të madh të fjalëve të shkurtra të bishtit dhe të bishtit të gjatë në të gjithë përmbajtjen dhe të gruposh së bashku frazat dhe fjalët e një mendjeje të ngjashme. Ju gjithmonë duhet të mbani në mend se përdorimi i shumë fjalë kyçe në një artikull mund të çojë në Google dhe motorët e kërkimit që shënojnë faqen tuaj si spam. Pra, opsioni më i mirë është që të zgjidhni një shumëllojshmëri fjalësh dhe frazash dhe t'i përdorni ato rastësisht në përmbajtjen tuaj. Ju gjithashtu mund të përdorni fjalë dhe fraza të zakonshme gjatë shkrimit të një artikulli. Dhe po, nuk duhet të harroni të përdorni fjalën kryesore në titullin tuaj dhe në paragrafin e parë. Parimi solid është që të zbatojë fjalët kyçe tre deri katër herë në artikullin tuaj.

Sigurohuni që artikujt të përmbushin standardet e cilësisë

Duhet të siguroheni që përmbajtja dhe artikujt e uebit të përmbushin kriteret e cilësisë në masë të madhe. Kjo është për shkak se interneti është i përmbytur me faqet e internetit, dhe biznesi juaj mund të mbijetojë vetëm kur ju ofroni informata relevante për vizitorët tuaj. Jepni ato me gjërat që ata duan të lexojnë dhe ofrojnë kënd të veçantë ose të marrë në përmbajtje për të vendosur artikujt tuaj pavarësisht nga konkurrentët.

Searchmetrics fokuson disa gjëra që mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni cilësinë e faqes tuaj dhe të merrni renditjen e lartë në rezultatet e motor kërkimi. Ju duhet të mbani mend se termat, fjalë kyçe dhe frazat duhet të jenë pjesë e të gjitha artikujve. Plus, duhet të përfshini video dhe imazhe të mahnitshme për t'i bërë artikujt tuaj më tërheqës për lexuesit Source .

November 29, 2017