Back to Question Center
0

Praktika e keqtrajtimit: pasojat katastrofike të plotësimit të fjalëve

1 answers:

Jack Miller, Menaxheri i suksesshëm i suksesit të konsumatorëve thotë se kur bëhet fjalë për shkrimin e artikujve miqësorë të SEO-it, mbushja e fjalëve shpesh konsiderohet një element thelbësor. Google, Bing dhe Yahoo nuk e pëlqejnë atë, dhe ju nuk duhet të përdorni shumë fjalë kyçe në përmbajtjen tuaj me çdo kusht. Në ditët e para të SEO, mbushja fjalësh ishte diçka që funksiononte mirë dhe ndihmoi webmasters që të merrnin radhë të mirë në rezultatet e search engine . Këto ditë, trendi është ndryshuar nga e tërë, dhe ju nuk mund të rritni renditjen tuaj me mbushjen e fjalëve. Përveç kësaj, Google mund të ndëshkojë faqen tuaj dhe ta ndalojë atë për një jetë nëse ju postoni artikuj të mbushur me fjalen.

Çfarë është e gabuar me mbushjen e fjalëve?

Është e sigurt të thuhet se mbushja e fjalëve dikur ishte një teknikë SEO e kapelës së bardhë, por tani ajo konsiderohet thjesht një strategji SEO e kapelës së zezë. Matt Cutts nga Google deklaron se kompania është duke u përpjekur për të dalluar në mes të artikujve me cilësi të lartë dhe përmbajtjes me cilësi të ulët. Kushdo që po bën mbushjen e fjalëve ose përdorimi i teknikave tepër të SEO do të duhet të vuajë më shpejt ose më vonë. Google gjithmonë kërkon faqet e internetit që kanë cilësi të shkëlqyeshme dhe përmbajtje informative. Kompania ka disa inxhinierë në ekipin e saj që punon në parandalimin e mbushjes së fjalëve dhe së shpejti do të penalizojë vendet që janë të përfshira në këtë mashtrim.

Një pengesë tjetër është se mbushja fjalësh do të pëlqehet nga shumica e klientëve dhe vizitorëve. Ju nuk duhet të harroni se ata duan të lexojnë gjëra interesante, informuese dhe të dobishme. Nëse keni mbushur shumë fjalë kyçe dhe janë të kompromentuar për cilësinë, nuk mund të arrini pritjet e tyre dhe nuk mund t'i ktheni vizitorët tuaj në klientë të lumtur.

Optimizimi i Fjalorit që punon:

Është e vërtetë që përdorimi i fjalëve kyçe është shumë i rëndësishëm, por duhet kuptuar dallimi në mes të përdorimit të fjalë kyçe dhe mbushjes së fjalëve. Më lejoni t'ju them këtu se janë dy praktika të ndryshme SEO. Google çarje poshtë në stuffing fjalen, por i do artikujt që përmbajnë numrat e duhur dhe të arsyeshme të fjalë kyçe.

Pra, duhet të mendoni me fjalë kyçe me mençuri dhe mos përdorni shumë fjalë kyçe dhe fraza në të njëjtin paragraf. Ju nuk duhet të përqëndroheni në bots SEO që indeksojnë faqet dhe mendojnë se është i besueshëm. Google ka rregullat dhe rregulloret e veta, dhe çdo webmasteri duhet t'i ndjekë ato nëse ai ose ajo dëshiron të arrijë rezultatet e dëshiruara.

Si të balanconi fjalë kyçe

Përveç fjalë kyçe thelbësore, nuk duhet të përdorni frazat që shqetësojnë rrjedhën e përmbajtjes suaj. Blogerët e ndryshëm dhe fokusi i webmasterit përqendrohen në fjalë kyçe dhe frazash, por ju duhet të mbani dendësinë e fjalëve vetëm dy deri në katër përqind. Ju mund të përdorni bazën e të dhënave sinonime të Google për të mbajtur veten deri tani për atë që Google i pëlqen më së shumti dhe si ta rrisë ekspozimin tuaj në internet Source .

November 29, 2017