Back to Question Center
0

Praktika SEO Nga Semalt

1 answers:

Në vitin 2004, njëri ishte në gjendje të arrinte në faqet e para të SERPIS të Google duke përdorur disa taktika të tilla si përditësimet e algoritmeve (p.sh. Panda dhe Pigeon). Megjithatë, aktualisht, përdorimi i këtyre taktikave mund të bëjë që një vend të harrohet plotësisht. Për të mbetur në faqen e rezultateve të kërkimit të Google, mund të keni nevojë të keni ndihmën e një profesionist ose nëse faqja juaj tashmë është penalizuar, ka gjëra që mund të bëni për të ndrequr çështjen. Më poshtë janë këshilla nga Ivan Konovalov, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet digjitale, që do t'ju ndihmojnë të arrini pozicionet më të larta të Google.

Përmbajtja miqësore me përdoruesin.

Qëllimi kryesor i Google është të shfaqë përmbajtje që është relevante dhe miqësore me përdoruesit. Në varësi të sektorit të biznesit që punoni, mund të ketë nevojë për përditësimin javore të faqes. Nëse nuk përditësohet, atëherë do të ishte e vjetëruar për përdoruesit. Prandaj, çfarë SEO duhet të bëjë është që të vazhdojë përditësimin e faqes në mënyrë që të jetë e rëndësishme për përdoruesit për një periudhë të gjatë kohore..

Neni nënvizon dhe duplikon përmbajtjen.

Një artikull tjerrje nënkupton që dikush ka shkruar një artikull që ka të njëjtat ide si një artikull tjetër. Përmbajtja e kopjuar do të thotë që dikush po rishkruan ose kopjoni ngjitjen e njëjtë në artikuj të ndryshëm dhe kjo mund të zbulohet lehtësisht. Megjithatë, në të njëjtën kohë, ky person nuk donte të shkaktonte ndonjë dëm. Në rast se kjo ndodh, çfarë mund të bëni në vend të kësaj është të punësojë një copywriter profesional për të shkruar një përmbajtje me cilësi të lartë dhe unike.

Tregu Filial.

Nëse drejtoni një biznes, është e rëndësishme të mos ndërtoni lidhje ose të jepni produkte në këmbim për një rishikim pozitiv. Përveç kësaj, mos harroni t'i kërkoni blogerëve të përfshijnë atributin "nofollow". Gjithashtu, nëse dikush është një shitës online, është mirë të mos shtoni atributet "dofollow". Por në rast se kjo ndodh, ajo që mund të bëni është që të inkurajoni komentuesit të jenë të sinqertë ose duke u siguruar që produktet që po i shisni janë me cilësi të lartë.

Para vendosjes së lidhjeve në faqen tuaj, ju duhet të bëni sa më shumë përmirësime SEO s të jetë e mundur. Opsioni më i mirë këtu është të punësojë një profesionist specialist SEO , i cili është në gjendje të analizojë një faqe interneti për përmirësime dhe ta bëjë atë shumë të renditur në SERPs. Kështu, jo vetëm që do të përmirësoni dhe shpejtoni faqen tuaj, por do ta bëni biznesin tuaj të lulëzojë Source .

November 29, 2017