Back to Question Center
0

Semalt Ekspert - Ekspertët SEO ju duhet të fitoni një konkurs

1 answers:

Cili SEO ju e dini? Për shumicën e njerëzve, ka vetëm një. Por në kuptimin aktual search engine optimization mund të kategorizohen në degë të ndryshme. Në të vërtetë, ndryshimi midis këtyre nënkategorive mund të bëjë një rrugë të gjatë për t'ju ndihmuar të kuptoni se çfarë ka nevojë për faqen tuaj të internetit për renditje më të mirë. Mbani në mend se do t'ju duhet të gjitha llojet e SEO, pasi secili është i rëndësishëm në mënyrën e vet unike.

Frank Abagnale, Menaxheri i Suksesit të Konsumatorëve të Semalt , përcakton ekspertët e SEO që ju duhet të fshijini supet me.

Eksperti në faqe

Ky është djaloshi kur ju duhet të krijoni një ekuilibër mes përmbajtjes së faqes, strukturës së faqes dhe aspektit HTML të faqes së internetit. Kur e angazhoni këtë person, përmbajtja juaj do të jetë e fortë, gjithëpërfshirëse dhe informative, për të mos përmendur formatimin ideal që bëhet e dukshme. Për të shtuar për këtë, eksperti në faqe përfshin strukturën e zërit të URL-së, plus lidhjet me hyrje të lartë dhe të largët. Natyrisht, djaloshi do të vlerësojë me lehtësi dobësitë dhe fuqitë e faqes suaj me një auditim të thjeshtë.

Eksperti jashtë faqe

Pyesni ekspertin jashtë SEO për lidhjet e cilësisë dhe ai / ajo do t'ju tregojë se këto janë disa. Sidoqoftë, përmes ekspertizës së tyre, ata ende do t'i marrin ato për ju. Më mirë akoma, ata madje mund të kuptojnë se ku konkurrenca po i lidh këto lidhje..Ndërsa sikur kjo të mos ishte mjaft e mirë, eksperti jashtë strategjie SEO do të ndikojë në llogaritë e mediave tuaja sociale për të bërë punën për ju. Për ata, nëse faqja juaj nuk është duke u parë atëherë ata nuk po bëjnë punën e duhur.

Mësuesi i përmbajtjes

Tërhiqeni atë me fjalëkërkues ose luftëtar të tastierës nëse doni. Ata vetëm kanë një aftësi për të bërë fjalë të flasin. Ndërkohë që ju mund të mendoni teknikisht si ekspertë në faqen e internetit, sepse ata me siguri kanë një përmbajtje të freskët dhe informative, shpenzojnë orë e orë duke identifikuar fjalë kyçe ideale për të mbështetur përmbajtjen e tyre. Pa marrë parasysh se nga cilat ngrohtësi jeni duke vepruar, ky mësues do të japë gjithmonë.

Eksperti teknik i SEO

Google dhe motorët e kërkimit në mënyrë periodike lëshojnë algoritme kërkimi të cilat ndryshojnë lojë SEO. Kur një njoftim i tillë njoftohet, do të duhet eksperti teknik i SEO në anën tuaj. Nëse (Perëndia e ndalon) faqen tuaj të internetit preket nga algoritmi më i fundit i Google, ai mund të bjerë nga faqja e parë e një rezultati të kërkimit dhe do të marrë moshat për t'u rikuperuar dhe për t'u kthyer në faqen e parë. Kjo është ajo ku eksperti teknik i SEO-së vjen në shpëtimin tuaj. Ata do t'ju ndihmojnë të rangoni lartë për fjalë kyçe konkurruese që rezultojnë në më shumë konvertime dhe shitje. Ju mund të mbështeteni në to për të bërë faqen tuaj të internetit të pagabueshëm për të penguar algoritme nga motorët e kërkimit.

Djali analitik

Djali analitik është ai ekspert i cili kalon orë duke kaluar nëpër të dhëna të ofruara ose të mbledhura nga vegla të ndryshme të monitorimit të uebit. Kur renditet faqja juaj e internetit për një fjalim të caktuar ose kur aplikohet një algoritëm, ekspertët analitikë e dinë se çfarë ka ndodhur dhe çfarë duhet të ndreqet.

Siç e keni vënë re SEO është një përpjekje e ekipit. Kur një ekip ekspertësh i vendos kokat së bashku, fishekzjarret janë të shquar. Pikat e forta janë të kombinuara dhe dobësitë janë mohuar Source .

November 29, 2017