Back to Question Center
0

Semalt Ekspert përcakton 6 Llojet Vital të SEO Tools Për 2017

1 answers:

Ju mund të përdorni mjete të ndryshme për të rritur efikasitetin e strategjisë tuaj të marketingut dixhital . Këto mjete mund t'ju ndihmojnë të rishikoni cilësinë e përmbajtjes suaj, të hartoni një plan marketingu dhe të menaxhoni lidhjet midis gjërave të tjera.

Frank Abagnale, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , merr një vështrim këtu në llojet e mjeteve SEO që ju nevojitet për të kryer fushata të suksesshme të marketingut në vitin 2017.

Llojet e mjeteve SEO

Ekzistojnë gjashtë lloje kryesore të mjeteve SEO që mund t'i përdorni, shumë prej tyre kryejnë detyra të shumëfishta. Disa janë të lirë. Ju duhet të paguani për të tjerët, dhe të tjerët mund të kategorizohen si freemium SEO tools. Ata të gjithë luajnë një rol në përmirësimin e marketingut tuaj, ato janë:

1. Mjete teknike SEO

Këto ju ndihmojnë të eksploroni pjesën e prapme të faqes tuaj, shihni se si funksionon dhe zbulon ndonjë çështje që ju nevojitet për të ndrequr. Mjetet teknike vijnë në një gamë të gjerë dhe nuk ka asnjë mjet të vetëm për të ndihmuar faqen tuaj më SEO miqësore.

Mjete teknike SEO mund të kryejnë auditime teknike teknike, analiza teknike lidhje, teste faqe web, kodet përgjigje header dhe kontrolle XML sitemap.

2. Renditja Mjetet

Ndërsa harton strategjinë tuaj të marketingut, duhet të dish se ku renditet në metrics të caktuara. Kjo është ajo ku futen veglat e renditjes. Ata tregojnë ku faqja juaj aktualisht renditet për disa metrika si fjalë kyçe dhe backlinks..

Me këtë informacion, ju mund të strategize dhe restrategize sa herë që ju vëzhgoni suksesin apo dështimin e përpjekjeve tuaja të marketingut.

3. Mjetet e analizës së fjalëve

Nëse ju mund të rreshtoni mirë për fjalë kyçe, kjo do të thotë që klientët që shkruajnë pyetje në lidhje me biznesin tuaj kanë më shumë gjasa të drejtohen në faqet tuaja të internetit.

Veglat me fjalë kyçe ju japin të dhëna se sa shpesh një term kërkohet në motorët e kërkimit. Ju mund të interpretoni informacionin dhe të vendosni se cilat fjalë kyçe do të ndihmojnë biznesin tuaj të kryejë më mirë në rezultatet e kërkimit organik.

4. Mjetet e efektshmërisë së përmbajtjes

Përmbajtja është thelbësore në punën tuaj të SEO. Mjetet e efektivitetit të përmbajtjes vlerësojnë cilësinë e përmbajtjes suaj bazuar në faktorë si rëndësia, lexueshmëria dhe optimizimi për motorët e kërkimit.

Këto mjete gjithashtu ju ndihmojnë të gjeni ide përmbajtjeje dhe të krijoni një strategji përmbajtjeje që do të rritë reputacionin e sitit tuaj në mesin e perspektivave, duke arritur një performancë më të mirë të SEO gjatë gjithë kohës.

,

, 5. Mjete Lidhje Shkarkimi

Ndërkohë që kurrë nuk do të duhet të mohoni lidhjet, nëse Algoritmi Penguin i Google ju penalizon, do t'ju duhet të hiqni disa lidhje. Kjo mund të marrë shumë kohë.

Gjithashtu mund të hiqni lidhjet nëse ato janë prekur nga një sulm negativ i SEO ose përmbajtja jote lidhet me disa faqe që mund të ndikojnë negativisht në renditjen tuaj. Ju do të korrni duke mbetur në librat e mirë të Google.

6. Lidhje Ndërtimi Tools

Ndërsa Google është kundër ngritjes së lidhjeve, ato mund të ndihmojnë në renditjen tuaj. Kjo është për shkak se lidhjet janë ndër faktorët me ndikim të rëndësishëm që ndihmojnë Google të vendosë nëse faqja juaj është e besueshme ose një autoritet për disa fjalë kyçe apo tema.

Nëse e bëni atë të drejtë, ndërtimi i lidhjeve duhet të jetë me vlerë të madhe për të dyja palët, një përfito shpërblimin e përmbajtjes cilësore, ndërsa tjetri ngre vetëdijen mbi faqen e tyre si një autoritet në një fushë të caktuar Source .

November 29, 2017