Back to Question Center
0

Semalt Ekspert shpalos 3 Llojet e SEO dhe Përmbajtja Zhvillimi Artikuj

1 answers:

Zhvillimi i përmbajtjes dhe optimizimi i motor kërkimi mund të rrisë pjesën tuaj të tregut. Kjo është veçanërisht e vërtetë në qoftë se ju keni një produkt të madh që i kënaq klientët. Ndërsa qëllimi i marketingut të përmbajtjes është që të drejtojë trafikun në biznesin tuaj, cilësia e produktit apo shërbimit tuaj do të ruajë konsumatorët.

Lisa Mitchell, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , përcakton arsyet kryesore përse mund të angazhoheni në marketing të përmbajtjes:

  • Të jetë një burim informacioni i dobishëm për klientët dhe perspektivat.
  • Ju i kuptoni klientët tuaj dhe mund t'i ndihmoni duke siguruar përmbajtje të vlefshme në mënyrë që të mund të mësoni dhe të ndani përvojat.
  • Çmimi përfundimtar është trafiku. Për të marrë trafik, mund të përdorni tre lloje kryesore të artikujve.

Artikuj thjesht për SEO

Biseda me klientët, tweets, dhe përgjumje nga Facebook, Quora ose Reddit mund të frymëzojë një artikull me bazë fjalen. Kur ju merrni frymëzim për të shkruar dhe të mësoni të gjithë ju mund të në lidhje me fjalen, ju mund të shkruani artikullin për SEO të pastër.

Tipari kryesor i një artikulli të tillë është dendësia e fjalës. Kjo është për shkak se artikulli synon renditjen e faqeve të kërkimit dhe jo sigurimin e informacionit. Ju mund të keni shkruar artikuj të tillë, ku përdorni mjete për të përcaktuar densitetin e fjalëve. Artikuj të tillë shpesh janë të shurdhër, një pasojë e fjalë kyçe që janë mbushur në artikuj..

Përmbajtja e fokusuar me fjalë kyçe

Kjo është më e fokusuar në sigurimin e informatave të dobishme për lexuesit. Pra, kur shkruani një artikull të tillë, ju mbledhni informacionin, e bëni të dobishme dhe më pas sigurohuni që është e lehtë të lexoni dhe të kuptoni.

Së fundi, i konsideroni fjalët kyçe dhe futini ato në tekst. Kjo është e lehtë: duhet të bëni disa ndryshime për të siguruar që fjalët kyçe të duken të natyrshme brenda tekstit. Qëllimi juaj është që lexuesi të ndjehet i informuar ose i autorizuar rreth temës pas leximit të artikullit.

Përmbajtja që dëshironi të ndani

Ju e dini bazën tuaj të klientëve mjaft mirë, dhe të gëzojnë duke bërë gjë tuaj, në këtë rast drejtimin e biznesit tuaj. Ju mund të shkoni jashtë rrugës së marketingut dhe të krijoni artikuj rreth gjërave që dëshironi të ndani me auditorin tuaj. Mund të lidhet me biznesin tuaj, hobi, punët aktuale lokale ose në mbarë botën dhe çdo gjë tjetër që ndien si ndarje. Natyrisht, është e arsyeshme të zgjidhni temat tuaja me mençuri.

Nga ana tjetër, mund të jetë vetëm diçka interesante. Sido që të jetë, ju shkruani këto artikuj në një mënyrë të relaksuar sepse dëshironi që lexuesit të marrin diçka që nuk mund të jetë pjesë e biznesit tuaj.

Për këto artikuj, nuk duhet të përqendroheni në fjalë kyçe. Pra, ju nuk presin të korrni asgjë në lidhje me SEO dhe marketing me këto postime. Megjithatë, këto poste mund t'u ofrojnë klientëve tuaj mundësinë për të bashkëvepruar me ju në një nivel më intim. Ai gjithashtu thyen monotoninë e llojeve të tjera të përmbajtjes që ju postoni.

Për ju që të kujtoni

Një shkulje pak këtu dhe atje shpesh është e mjaftueshme për të optimizuar një artikull për një fjalen të veçantë. Nëse gjeni një fjalë kyçe që mund të rritë renditjen tuaj në SEO, hulumtoni rreth saj, shkruani, modifikoni dhe publikoni më në fund.

Fjalë kyçe të lehta neglizhohen shpesh nga bizneset nëse vlerësohen të jenë të ulëta në kërkimet e përgjithshme. Megjithatë, nëse renditet mirë në disa fjalë kyçe të tilla, do të merrni më shumë trafik. Është më e lehtë të përqendrohesh në këto fjalë kyçe, sepse konkurrenca është minimale Source .

November 29, 2017