Back to Question Center
0

Semalt Explique Les bazat e auditimit SEO Technique Du Site

1 answers:

Search Engine Optimization (SEO) Auditimi është si faqe Web është SEO miqësore dhe quels probleme doivent être améliorés. Sigurimi i kësaj faqeje është më optimale për të gjitha ndryshimet që vijnë nga industria. Auditimi i SEO-it përfshin analiza teknikash, faqesh, faqe hors, compétitives et par mot clé.

Jack Miller, drejtor i klientit të ri të klientit Semalt , që do të thotë se auditimi SEO, komentoni executer dhe pourquoi il est essentiel pour la promotion du site.

Lëndësia e auditimit SEO

Meqë Google ka përmbushur kërkesat për algoritmet e klasifikimit dhe të kërkesave të kontratës, këto ndërmarrje do të bëjnë një ndryshim të shpejtë të këtyre ndryshimeve. L'analiza e vlerësimit të shpërndarjes së shtrirjes së pikave në vend dhe të vëzhguesve për të rritur ritmin e zhvillimit të industrisë. Ky ilaç është i dobishëm për të kaluar në pikën e lançimit të një projekti të ri.

  • Accessibilité Vendet e Internetit të bëjnë të pamundurën për të gjetur dhe për të gjetur faqet e internetit të kërkimit dhe të qasjes. Siç është bërë, ju do të keni një mundësi për të zbuluar në mënyrë të menjëhershme në mes të eksploruesit tuaj, ju do të ndikojë në klasë. Cependant, outb Robots.txt me lehtësi të bllokuar për të zgjidhur problemin dhe identifikimin e faqeve në faqet e eksplorimit të blloqeve të eksplorimit. Përfshirja e shkronjave të jashtme të kodeve të HTTP. Dans le cas de la canonization (kopjimi i faqes), analizojeni teknikën e shpërndarjes së faqeve të dyfishta në origjinal. Toutes les pages doivent être interconnectées pour s'assurer que personne ne reste izolé et que l'exploration ne les ignore pas.
  • Indeksimi Shqyrtimi i qasjes në sigurimin e këtyre mjeteve të kërkuara për gjetjen e përmbajtjes. Një përmbledhje e faqeve të indekseve të përshkruara më së shumti në shënimin e faqes, në këtë rast paraqitet në dosjen e një skedari të caktuar.
  • Performanca e faqes Për shkak të aplikacioneve më të mira në përdorim, përdoruesit e interesuar pas ngarkimit të faqës duhet të jenë më të përshtatshme për lidhjen me internetin plus lenten. Cela ndikojnë në pamjet e spektatorëve.. ,

Rivlerësimi i auditimit SEO

Il existe deux façons de procéder auditim SEO pour un site Web.

Analistët e SEO

Specialistët e SEO-së, të noterëve të agjencisë, do të shqyrtojnë inkuadrimin në shfrytëzimin e aplikacioneve dhe aplikacioneve. Ekzistimi i aspektit të hulumtimit në vend, i cili paraqet një raport të përafërt me problemet problematike, dhe katër propozimet e sugjerimeve mbi zgjidhjen e problemit.

Outils automatizimi i auditimit SEO

Ekzistojnë disa nga outils për SEO auditimit. Ils prennent du temps, ilaç për durimin, saktësinë dhe strategjinë e reflektimit. Ky opsion është më i përshtatshëm për personat që merren me sigurimin e teknikave të kompensimit.

Teknikat e auditimit

  • Fërkimi i Frogit të Ou Xenu Përmbledhja e faqeve të indekseve, IIS SEO Toolkit Analizoni qasjen e një faqe interneti dhe rekomandoni komentin tuaj për të bërë më shumë për shoqërim për les
  • , Semalt ekspertë të analizës së aspekteve të teknikave dhe përmbajtjes së performancës SEO në vend të votimit, në lidhje me raportin dhe rekomandimet.
  • Kontrolloni DNS Pingdom Ndihmoni me ndihmën tuaj për të analizuar, incizimin e DNS dhe zgjidhjen e problemeve të konfigurimit të DNS-së.
  • Ndërtuar Vërtetë arkitekturën e brendshme dhe të rendit të kompletuar të problemeve të strukturuara në lidhje me qasjen.
  • GTmetrix Një listë e identifikimit të këtyre pajisjeve është provuar në faqen e internetit.
  • Përfshirja e tyre në histori,
  • Google Webmaster Tools Identifikimi i problemeve në faqen, liens dhe teknikën e një faqe interneti.

Lors de l'audit SEO e një faqeje Web, sigurohuni që të gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me këtë. Procesi i kompleksitetit dhe qasjes së duhur të analizës së analizës së faktorëve që kontribuojnë në suksesin e auditimit. Ju mund të shihni rezultatet e analizës së shumëfishtë, për të gjetur një strategji të përshtatshme për promovimin e faqes së internetit Source .

November 29, 2017