Back to Question Center
0

Semalt: Gjërat që nuk mund të kuptoni për Google Analytics

1 answers:

Çdo kompani mund të bëjë shitje të mëdha kur fitojnë disa shkathtësi të shkëlqyera të marketingut online, si marketingu i përmbajtjes . Bizneset e mëdha arrijnë të përdorin Search Engine Optimization (SEO) mjetet për të rritur praninë e tyre në internet. Për shembull, disa webmasters përdorin Google Analytics për të përmirësuar renditjen e tyre për shkak të karakteristikave të tij të shumta. Google Analytics ka potencialin e paraqitjes së të dhënave të ndryshme në lidhje me ndjekjen e progresit të fushatës së marketingut. Mund të përfitosh nga Google Analytics sidomos kur të zbatohet në mënyrë korrekte. Disa prej karakteristikave të Google Analytics që duhet të dini gjatë kryerjes së marketingut në internet janë në këtë udhëzues nga Andrew Dyhan, Menaxheri i suksesit të konsumatorëve :

Google Analytics është i lirë. Search Engine Optimization dhe aspekte të tjera të zhvillimit të internetit mund të bëhen të shtrenjta sidomos për një newbie. Marketingu i internetit nuk është i lirë, por ky është një investim i vlefshëm. Disa nga mjetet e SEO janë shumë të shtrenjta dhe shpesh çojnë në rënien e disa prej aftësive kryesore të marketingut në internet. Për fat të mirë, Google Analytics është i lirë dhe kushdo mund të ketë qasje në të duke nënshkruar një llogari me të. Ka raste të tjera kur njerëzit bashkëveprojnë në internet duke përdorur mjete të webmasterit në internet si Google Analytics. Mund të jeni në gjendje të përcillni performancën e disa prej metrikës suaj të biznesit..

Google Analytics është popullor. Shumica e faqeve të internetit përdorin Google Analytics për të ndjekur dhe monitoruar shitjet e tyre. Rrjedhimisht, Google Analytics posedon disa nga të dhënat më të mira dhe statistikat që përfshijnë performancën e lëvizjeve specifike të webmasterit brenda një kamare të veçantë. Ju mund të jeni në gjendje të bëni fitime të mëdha online duke përdorur këtë mjet standard. Google bën metrics të biznesit të cilat janë të sakta dhe të sakta në parashikimin e trendeve të tregut. Informacioni i kërkimit në Google është gjithashtu i pranishëm në bazën e të dhënave të këtij mjeti, duke e bërë atë të gjithanshëm në arritjen e këtyre aspekteve.

Google Analytics është i fuqishëm. Google Analytics ndihmon më shumë se një milion faqe çdo herë në nevojat dhe punët e webmasterit. Në mënyrë të ngjashme, ata kanë një shans të lartë për të marrë më shumë trafik se sa mjetet e tjera të webmasterit.

Google Analytics është i komplikuar Përdoruesit që kryejnë SEO të bardhë kanë një shans për të arritur miliona klientë në internet. Ka shumë raste përmes të cilave njerëzit mund të praktikojnë SEO. Me Google Analytics, ju jeni të sigurtë për të shmangur taktikat e zeza të hat hat. Faqja juaj e internetit mund të qëndrojë e sigurtë nga ndëshkimi i renditjes si dhe deindeksimi.

Konkluzioni

Është e rëndësishme që të kryeni aftësi të suksesshme të marketingut në internet për të përfituar më së miri nga interneti. Individët mund të arrijnë deri tek kompanitë e mëdha dhe të godasin marrëveshje të mira nga përdorimi i suksesshëm i teknikave SEO. Google Analytics mund të jetë një mjet i fuqishëm i webmasterit për shumicën e aplikacioneve të SEO. Disa nga mënyrat që ju mund të përdorni Google Analytics për të ndjekur dhe monitoruar progresin e aspekteve të rëndësishme të faqes suaj të internetit janë paraqitur në këtë artikull Source .

November 29, 2017