Back to Question Center
0

Semalt - Llojet e Fjalë kyçe që duhet të arrini gjatë fushatës SEO

1 answers:

Andrew Dyhan, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet digjitale, elaboron në këtë artikull mbi 3 llojet e fjalë kyçe që ju duhet të përfshini në fushatën tuaj SEO

Fjalë kyçe

Në mënyrë të ngjashme, siç sugjeron titulli, këto janë shprehime jashtëzakonisht të përgjithshme dhe jo specifike që kërkojnë përdoruesit e internetit. Fjalët si "Kamerat Dixhitale" do të shiheshin si një term i përgjithshëm. Kur ndërtojmë një sistem të kërkimit natyror, zakonisht i shmangim termat e tilla, pasi ato janë të fokusuara në mënyrë të veçantë dhe jo mjaft të veçantë për përmbajtjen e pranishme në një faqe interneti. Sidoqoftë, në shansin që ju mund të renditni për një fraza gjenerike, faqja juaj duhet të marrë një masë të drejtë të klientëve nga ajo fjalë kyçe. Konvertimet për këtë term mund të jenë disi të ulëta pasi një klient po viziton faqen tuaj të internetit për një subjekt jashtëzakonisht jo specifik dhe asgjë tepër të veçantë.

Në çdo rast, po kryeni një ndërhyrje AdWords të marketingut..Është mirë të inkorporojmë disa nga këto fjalë kyçe gjenerike për të siguruar që çdo shans i hapur është adresuar. Për shkak të idesë së fokusuar të fjalës së përgjithshme, ngarkesat për klikim do të jenë më shumë. Në shansin që reklamimi renditet mirë dhe merr pikë të denja promovuese nga Google, trafiku i mirë mund të pasojë. Në mënyrë të ngjashme me kërkimin organik, sapo klienti të futet në faqen nga motori i kërkimit, konvertimet pa dyshim do të jenë të ulëta për këtë fjalë kyçe.

Terma të përgjithshëm janë një zgjedhje intensive për të kërkuar pas. Unë preferoj të mbaj një distancë strategjike prej tyre, nëse nuk kam faqen e duhur me përmbajtjen e duhur dhe buxhetin e duhur të promovimit pas tij.

Fjalë kyçe të përputhjes

Termat e gjera të përputhjes janë qendra e optimizimit të faqes. Avancimi për fjalë kyçe me ndeshje të gjerë do të sigurojë trafik të madh me konkurrencë të kufizuar. Një kërkues i ndeshjeve të gjera ka përmbajtje të veçantë që ata janë pas dhe avancimi për këtë lloj termash do të japë një masë normale të konvertimeve.

Këto fjalë kyçe janë të përshtatshme në mes të gjërave dhe sugjerohen për shkak të klikimit të drejtpërdrejtë përmes kursit dhe rivalitetit / kostos. Një faqe interneti që mbështetet në pjesën dominante të përmbajtjes rreth këtij lloji të termave duhet të kryejë dëshirën.

Fjalë kyçe Long

Fjalë kyçe të bishtit të gjatë është gjëja e fundit për të parë. Për shembull "si do ta vendosja hapjen në aparatin tim të avancuar digjital T3I" do të shihet si një fjalëkalim i gjatë bishti. Ata nuk do të jenë drejtuesit më të mëdhenj të trafikut në faqen tuaj, megjithatë, në rast se ju renditni për një fjalë të gjatë bishti ju do të merrni aktivitet për shkak të natyrës së tij të veçantë dhe konkurrencës së ulët Source .

November 29, 2017